Σάββατο, Ιουνίου 24, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΑ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Προθεσμία μέχρι 30 Ιουνίου έδωσε η Νεότερων Μνημείων στους παρανομούντες, αλλά το θέμα είναι τι κάνουν αντιδήμαρχος Δόμησης και Δήμαρχος. Διότι μετά την σύσκεψη η παρανομία και το μπάχαλο συνεχίζονται κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα!

*Σε δημόσια δήλωση και μηνυτήρια αναφορά προέβη το απόγευμα της Παρασκευής ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης αναφερόμενος σε όσα λέγονται και γράφονται για την υπόθεση του Noor 1. Την αναφορά παρέλαβε ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Ευ. Ζαχαρής, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να χρεωθεί σε αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό για να ξεκινήσει άμεσα η διερεύνηση της  υπόθεσης, που έχει προκαλέσει και πολιτική θύελλα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Τα όρια της υπομονής εξαντλήθηκαν. Οι διαστάσεις της εις βάρος μου μεθοδευμένης, κατά τρόπο κυνικά ωμό, σκευωρίας, καθημερινά μεγεθύνονται από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αποκαλύπτονται οι συντελεστές και η ευτέλεια των μεθόδων τους. Η μικρότητα που τις χαρακτηρίζει και η σκοπιμότητα την οποία υπηρετούν.
Ποτέ δεν αναζήτησα την εύνοια κυβερνητικών ή άλλων παραγόντων και για κανέναν λόγο. Δραστηριοποιούμαι διεθνώς στον τομέα της Ναυτιλίας και ουδέποτε συνδέθηκα με αναθέσεις έργων που καλύπτονται από τις δημόσιες επενδύσεις, ούτε ωφελήθηκα από την παραχώρηση οποιασδήποτε πλουτοπαραγωγικής πηγής της χώρας.
Η εναντίον μου σκευωρία μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστώ και να παραμερίσω, για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης.
Εκ των βασικών οργανωτών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Πρόθυμο όργανο ένας επίορκος λιμενικός, που καταχράται της εξουσίας του και συμπαραστάτες οι συνήθεις ύποπτοι του δημοσιογραφικού "κιτρινισμού" και όσοι άλλοι μετέρχονται τη συκοφαντία ως τρόπο ζωής.
Τους διαβεβαιώνω ότι δεν εκβιάζομαι, όπως δεν εκβιάζω. Δεν απειλούμαι, όπως δεν απειλώ κανέναν.
Διεκδικώ στο πλαίσιο των καθορισμένων κανόνων και δεν απαιτώ τίποτα.
Με την καθαρότητα αυτή προσέφυγα, ως όφειλα, υποβάλλοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τον προσδιορισμό της ευθύνης καθενός εκ των σκευωρών. Αυτή είναι η δική μου απάντηση».
……

*Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδειξε ως εκ των βασικών οργανωτών της εις βάρος του -όπως υποστήριξε- σκευωρίας, τον υπουργό εθνικής αμύνης αλλά και όσους θεωρεί πως εμπλέκονται στην υπόθεση.

*Αλλάζω θέμα. Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017
θα πραγματοποιηθεί διάθεση ιατρού (ΑΕ), από 10:00 έως 13:00Ω στο Κέντρο Στή-ριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών ομάδων Δροσερού, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.
…..

*Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης σύμφωνα με το υπ'αριθμον 6/18-06-2017 πρακτικό διοικητικού συμβουλίου, θα προβεί άμεσα στην πρόσληψη ενός (1) γραμματέα (άνδρας-γυναίκα) με σύμβαση εργασίας διάρκειας 3 μηνών (4ωρης απασχόλησης) για της ανάγκες της κυνηγετικής περιόδου 2017-2018.
Η έναρξη της σύμβασης αρχίζει από 10/8/2017 και λήγει την 10/11/2017.
Απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση της παραπάνω θέσεως ορίζονται τα παρακάτω:
α) Απολυτήριος τίτλος λυκείου
β) Γνώση χειρισμού Η/Υ
Προηγούνται οι δημότες της δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης.
Κοινωνικά κριτήρια θα ληφθουν υπόψη.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου αυτοπροσώπως.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 μέρες (υπολογιζομενες ημερολογιακα) και αρχίζει από την επόμενη μέρα της δημοσίευσης της παρούσας.
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου.
Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου
……

*Εντυπωσιακή είναι αύξηση των αφίξεων από τις πτήσεις εξωτερικού στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», σύμφωνα με τα στοιχεία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, τα οποία παρουσίασε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος.
*Πιο συγκεκριμένα τον μήνα Μάιο, βάσει των στοιχείων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, οι αφίξεις σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016, ήταν αυξημένες σε ποσοστό 16,3%, γεγονός που σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο, επιβεβαιώνει έμπρακτα την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Συνολικά το δίμηνο Απριλίου – Μαΐου καταγράφηκαν 15.670 αφίξεις εξωτερικού στο «Μέγας Αλέξανδρος» έναντι 11.079 το αντίστοιχο περσινό διάστημα, αύξηση δηλαδή 41,44%.
……
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Απίστευτο και όμως αληθινό! Δείτε το θράσος των Τούρκων που έφτασε:
Στόχος κυβερνοεπίθεσης έγινε το απόγευμα της Παρασκευής η επίσημη ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού.
Την ίδια ώρα, σε τουρκικά μέσα αναπαράγεται η είδηση ότι πίσω από την επίθεση στο primeminister.gov.gr. κρύβονται Τούρκοι χάκερς, ως αντίδραση στη στάση της Αθήνας για την υπόθεση της Αγίας Σοφίας.
Από το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωναν στην «Κ» ότι η ιστοσελίδα έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, ωστόσο σημείωναν ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη τουρκικού δακτύλου.
Πάντως, χρήστης του Twitter με το όνομα Aslan Neferler Tim, σε ανάρτησή του, ανεφέρε: «Η ιστοσελίδα σας έγινε στόχος κυβερνοεπίθεσης. Η Αγία Σοφία είναι δική μας».
Η ΚΑΤΙΝΑ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »