Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Και το όνομα αυτού Δημοσθένης, όπως λέμε…Μάκης! Ο Χρ. Σπανόπουλος & η Ιωάννα Δάγκα, βάπτισαν τον γιο τους με δυο κουμπάρες!.

 

Το Σάββατο  το απόγευμα 17 Ιουνίου 2017 στον Ι.Ν. Αγίου Θεοφάνους Ξάνθης ο Χρήστος Σπανόπουλος και η Ιωάννα Δάγκα κόρη του γνωστού αθλητικού παράγοντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του κλασσικού αθλητισμού στη Ξάνθη, βάπτισαν τον γιό τους που πήρε το όνομα του παππού του, Μάκη Δάγκα. 
Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον Χαράλαμπο .
Για τους γονείς  και τους παππούδες η ημέρα  ήταν φυσικά μια ξεχωριστή  και ειδικά για τον  έναν από τους δυο παππούδες τον Μάκη  Δάγκα μια και ο μικρός πήρε  και το όνομα του.
Στο μυστήριο παραβρέθηκαν  ο πρώην αντιδήμαρχος κα ιδημοτικός σύμβουλος Μιχάλης
Λομβαρδέας, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης  Μιχάλης Στυλιανίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Τάκης Μελισσάς, ο πρώην  προπονητής Νίκος Παππάς, οι  ποδοσφαιριστές  Χατζηπαρασκευάς της Ασπίδας Ξάνθης (είναι  ο δεύτερος γαμπρός του Μάκη Δάγκα), ο Δάγκας του  Αστέρα Μαγικού , ο Δασκαλάκης του Αρη  Αβάτου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  της Ασπίδας Ξάνθης   Δημήτρης  Χατζηπαρασκευάς συμπέθερος του Μάκη Δάγκα, συγγενείς, φίλοι  του ζευγαριού και αθλητικογράφοι.
Αντίθετα απουσίαζαν τόσο ο Παναγιώτης Σγουρίδης, όσο και ο Χρήστος Χριστοφόρου,.
Στους γονείς του μικρού Δημοσθένη,  Χρήστο και Ιωάννα   ευχόμαστε τα καλύτερα και να
καμαρώσουν τον λεβέντη τους όπως  επιθυμούν. 
Σημειώνω ότι ο χαριτωμένος Δημοσθένης είχε δυο υπέροχες νονές. Την Ελευθερία Ατανίδου και την  Μαργιάννα  Καραντουμάνη. Στις δυο  νονές ευχόμαστε να είναι πάντα άξιες και δυνατές
και να ευχηθούμε και στα δικά τους. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε  δεξίωση  προς τιμή όλων των προσκεκλημένων στο υπέροχο LE CHALET  στο  αθλητικό κέντρο  του ΑΟΞ.

*Φωτογραφίες-πληροφορίες για τα ρεπορτάζ απο τον Γ. Τσιλιγγιρίδη. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »