Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Σύσκεψη στην Π.Ε. Ξάνθης για την λειτουργία του Μουσείου Καπνού Ξάνθης

 Ποιος γιατρός πολιτικός για μια απλή επίσκεψη, πήρε 50 ευρώ από γιο γιατρού συναδέλφου του που τον βοήθησε όσο κανείς στο Γεν. Νοσοκομείο Ξάνθης; Και μόλις το έμαθε έγινε πυρ και μανία μαζί του; ΑΛΕΚΤΩΡ

*Καλή είδηση. Σήμερα λοιπόν Παρασκευή  16/06/17 και ώρα 11:00 π.μ πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης μεταξύ των υπηρεσιών της Π.Ε Ξάνθης και  με εκπροσώπους της Σ.Ε.Κ.Ε και της Σ.Ε.ΚΑΠ  με θέμα την ολοκλήρωση και λειτουργία του Μουσείου Καπνού Ξάνθης.
Λεπτομέρειες στο φύλλο του Σαββάτου. 
……..
* Δυο σημαντικά θέματα, όπως αυτό του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αβδήρων και της επέκτασης των νεκροταφείων Πηγαδίων, φέρνει προς συζήτηση η παράταξη Βασίλη Τσολακίδη με επιστολή του, αναφέροντας τα παρακάτω:
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Αβδήρων
Κύριε Πρόεδρε
Να εισάγεται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση:
α) Γενικό πολεοδομικό σχέδιο για τον δήμο Αβδήρων
β) Εξεύρεση χώρου για επέκταση του κοιμητηρίου του οικισμού Πηγαδίων
Η παράταξη μας θα αναπτύξει τις θέσεις της στο δημοτικό συμβούλιο
Με εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
Επικεφαλής Μείζονος Πλειοψηφίας
Πρώην Δήμαρχος Αβδήρων
…..

*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Φρικτό θάνατο βρήκε κυνηγετικός σκύλος στους Τοξότες από φόλα! Την προσοχή εφιστά ο Κυνηγετικός σύλλογος Ξάνθης:
ΠΡΟΣΟΧΗ
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους κυνηγούς ότι ακόμη ένας κυνηγετικός σκύλος βρέθηκε νεκρός από φόλα στην περιοχή της Ξάνθης.
Συγκεκριμένα στην αγροτική περιοχή Τοξοτών προς Ίμερα και δεξιά το άτυχο σκυλί έφαγε την φόλα και ο ιδιοκτήτης του δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Σας υπενθυμίζουμε να έχετε πάντα μαζί σας τα κατάλληλα φάρμακα για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών.
Καταδικάζουμε για ακόμη μία φορά τέτοιου είδους ενέργειες από ανεγκέφαλους.
ΤΟ Δ/Σ
……

*Ούτως ή άλλως…ανέξοδη η αυτοπροβολή και τζάμπα θέλουν οι δήμαρχοι τις ευχές…οπότε ας του κάνουμε του κυρίου Μίχογλου τη χάρη να φιλοξενήσουμε την παρακάτω ανακοίνωσή του:
Στους μαθητές και τις μαθήτριες που είναι υποψήφιοι στις πανελλήνιες εξετάσεις θέλω να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ …!!!
Με δεδομένη τη στήριξη όλων μας, ιδιαίτερα όμως των οικογενειών και των εκπαιδευτικών, εφοδιασμένοι με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι τους και να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στους γονείς τους, εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, εύχομαι καλή δύναμη και τους προτρέπω να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά σε κάθε τους βήμα, γιατί αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας. Καλή Επιτυχία...!!!
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ
………

*Η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά θα παρευρεθεί στην Αλεξανδρούπολη.
Η επίσκεψη αυτή γίνεται στο πλαίσιο των συνέδριων, της ΔΗΜΑΡ που θα πραγματοποιηθούν στις 30 και 31 Ιουνίου.
Πριν από αυτά τα συνέδρια θα προηγηθούν 13 προσυνέδρια σε όλη τη χώρα. Για την περιοχή της ΑΜΘ το προσυνέδριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 10.30 στο Grecotel Aλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενόψει του  συνεδρίου "Πρόγραμμα Ελλάδα" (θέμα του είναι η ανάπτυξη των νομών και των περιφερειών) με εισηγήτρια την κ. Φώφη Γεννηματά.
Έπειτα η κ. Γεννηματά, θα επισκεφτεί την Δοξιπάρα Έβρου, στις 18:00, όπου θα καταθέσει στεφάνι, στο  μνημείο του πατέρα της.
Τέλος θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής.
…..

*Συνεδριάζει τη Δευτέρα 19/6/2017 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Ξάνθης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η Οργανωτική επιτροπή του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
Επίσης καλεί όσους σύλλογους συμμετέχουν στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης να αποστείλουν το πρόγραμμά τους το αργότερο μέχρι 23 Ιουνίου 2017 καθώς και όσοι θέλουν αλλαγή του κειμένου του συλλόγου τους που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα.
ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ
1. Σχεδιασμός Γιορτών Παλιάς Πόλης 2017
2. Απολογισμός ΘΛΕ 2017
3. Αποτελέσματα επιτροπής ροής
4. Αποτελέσματα επιτροπής κυρώσεων
5. Αποτελέσματα επιτροπής βράβευσης
Με εκτίμηση,
Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »