Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ, λόγω της αρνητικής στάσης του για τη προτομή του Κωνσταντίνου Καραμανλή!

Η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης δεν μένει απαθής σε περιπτώσεις «εσωστρέφειας» κομματικών της στελεχών, ενημερώθηκε και ο Αυγενάκης  
Σε απολογία καλεί η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Νομού Ξάνθης τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Ν.Δ. στη Ξάνθη, Μανώλη Φανουράκη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α»!
Ο λόγος; Η απόφασή του να ψηφίσει δυο φορές ΟΧΙ για την ανέγερση προτομής του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Ξάνθη! Τη μια φορά ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όπου μάλιστα είχε και φραστικό επεισόδιο με τον δημοτικό σύμβουλο και Νεοδημοκράτη Στέλιο Γουναρίδη της παράταξης Δημήτρη Μπένη και την άλλη στο δημοτικό συμβούλιο όπου ψήφισε και πάλι ΟΧΙ συντασσόμενος με την απόφαση της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Δημοτών που όπως είναι γνωστό υποστηρίχτηκε στις δημοτικές εκλογές του 2014 από το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα  με τις ίδιες πληροφορίες, η  ΝΟΔΕ Ν.Δ. κάλεσε σε απολογία τον δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Φανουράκη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στο κόμμα για την στάση του, αφού η αρνητική απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ιδιαίτερα δυσμενές κλίμα σε βάρος του κόμματος τοπικά.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αν η ΝΟΔΕ θεωρήσει ότι δεν είναι επαρκείς οι εξηγήσεις του Μανώλη Φανουράκη, στη συνέχεια θα τον παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής, λόγω και των στενών σχέσεών του με τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να μη θεωρηθεί «η αρνητική του θέση στην ανέγερση προτομής για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη», αποτελεί και επίσημη κομματική γραμμή….
Σημειώνω ότι την 3μελή Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης αποτελούν οι:
1.Πάππος Αθανάσιος-Πρόεδρος
2.Μωραϊτης Στέλιος Μέλος
3.Γαλανόπουλος Σπύρος Μέλος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »