Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

O Λοβέρδος λόγω Ιβάν, θέλει να κλείσει την ΣΕΚΑΠ;!!

Εντείνεται ο πόλεμος κατά της ΣΕΚΑΠ λόγω ΙΒΑΝ κι αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει όλους τους τοπικούς παράγοντες και τις τοπικές Νομαρχιακές Επιτροπές.
«Να ενημερώσει τη Βουλή αν υπήρχε δίκη σε εξέλιξη για την υπόθεση των προστίμων από λαθρεμπορία που είχαν επιβληθεί στη ΣΕΚΑΠ, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατέθεσε στη Βουλή και ψήφισε την τροπολογία-Σαββίδη», καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Φυσικά είναι ερώτηση που υποκρύπτει άλλα πράγματα, αφού είναι γνωστό σε όλους οτι ο Ιβάν έχει καταφύγει για το ΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ στα διοικητικά δικαστήρια, περιμένοντας την δικαίωσή του, καθώς δεν φταίει σε τίποτα με το να επωμισθεί ο ίδιος «αμαρτίες» των παρελθόντων ετών! Κι από την ώρα μάλιστα που στα ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ οι πρώην διοικούντες αθωώθηκαν!!!
Το ερώτημα είναι ο Λοβέρδος τι ακριβώς θέλει...
-Να κλείσει η ΣΕΚΑΠ; Την απάντηση περιμένουμε και απο τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, ενώ την έκπληξή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης για την ερώτηση Λοβέρδου .

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ!!!
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ερώτηση που κατέθεσε επικαλείται δημοσιεύματα (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)  από τα οποία προκύπτει πως ο κ. Ι. Σαββίδης ή η εταιρεία του, με την οποία αγόρασε την ΣΕΚΑΠ, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, ενδεχομένως στη διοικητική δικαιοσύνη, για την αποφυγή των προστίμων από λαθρεμπόριο που είχαν επιβληθεί στην ιδιωτικοποιηθείσα αυτή εταιρεία, «και ενώ η δίκη αυτή είχε διεξαχθεί, ή σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα και ενώ είχε εκδοθεί και η πρωτόδικη απόφαση και είχε ασκηθεί ή θα ασκούνταν έφεση, μεσολάβησε η χαριστική-φωτογραφική τροπολογία και η ψήφισή της από την πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
«Αν τα δημοσιεύματα αυτά ευσταθούν, με την οποιοδήποτε εκδοχή τους, τότε η ανωτέρω τροπολογία συνιστά παρέμβαση της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στη δικαστική, αφού επί επίδικου θέματος παρεμβαίνει τελικά ο νομοθέτης υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων», αναφέρει ο κ. Λοβέρδος και προσθέτει πως «αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε το συγκεκριμένο σκάνδαλο Σαββίδη-ΣΕΚΑΠ παίρνει ακόμη βαρύτερη μορφή και διάσταση και τίθενται νέα ζητήματα κυβερνητικών ευθυνών».
-Ο καθένας βέβαια με τον πόνο του....κι ο Λοβέρδος με τα μικροπολιτικά του παιχνίδια! Το ότι με την πρακτική τους αυτή κινδυνεύει να κλείσει ένα εργοστάσιο στην Ακριτική Ξάνθη και να μείνουν στο δρόμο 200 οικογένειες όπως φαίνεται, του είναι παντελώς αδιάφορο…δυστυχώς!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »