Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Και επίσημα σήμερα στις 20.30 ανακοινώσουν την παραίτησή τους απο το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, Θ. Ξυνίδης και Ηλ. Βασιλούδης

*Σε ταβέρνα των Κιμμερίων το αποχαιρετιστήριο τραπέζι του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. 
 Για σήμερα Πέμπτη και ώρα 20.30 σε ταβέρνα των Κιμμερίων, συγκάλεσε τους πέντε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Κοινωνία Δημοτών αλλά και τους δυο αναπληρωματικούς Ειρήνη Χαριτωνίδου και Μιχάλη Ρεκάρη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Ξυνίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει επίσημα την παραίτησή του απο το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.
Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες μας την παραίτησή του θα ανακοινώσει στο ίδια συνάντηση και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Βασιλούδης. 
Όπως πάντως αποκάλυψε μιλώντας αποκλειστικά στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου απο το Xanthi channel ο Θανάσης Ξυνίδης το μεσημέρι της Τετάρτης, "θα συνεχίσει να στηρίζει την παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ" ενώ "θα δώσει μάχιμα στο δικαστήριο τις υποθέσεις που αφορούν τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη με μηνυτήριες αναφορές απο τον δημοτική του παράταξη..."
Ο ίδιος σχολίασε ως "πολιτική" την απόφασή του να αποχωρήσει, ενώ χαριτολογώντας είπε στον Πάνο Παπαδόπουλο  οτι "στον έρωτα και την πολιτική θα πρέπει να ξέρεις πότε θα φύγεις...", απαντώντας στην ερώτησή του αν πρόκειται για τον "Αποχαιρετισμό στα όπλα"...απο το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ποιό αναλυτικά το παρόν στη σημερινή συνάντηση της δημοτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ στην ταβέρνα των Κιμμερίων όπου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης θα παραθέσει αποχαιρετιστήριο τραπέζι, θα δώσουν οι παρακάτω:
1.Θανάσης Ξυνίδης
2.Βασιλούδης Ηλίας
3.Φανουράκης Μανώλης
4.Μυλωνάς Γιώργος
5.Καρά Αχμέτ
6.Τσακερτζι Τζεναν
7.Ειρήνη Χαριτωνίδου.
8.Μιχάλης Ρεκάρης.
-Αποχωρώντας οι δυο πρώτοι, την θέση τους καταλαμβάνουν οι δυο τελευταίοι, ενώ όλα δείχνουν οτι επικεφαλής της παράταξης θα είναι ο παλαιότερος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Φανουράκης που θα καταλάβει τη θέση του Θ. Ξυνίδη και στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »