Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Και ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για την "νομιμοποίηση" του....Σοφολογιότατου Μουφτή κ.Μετέ, απο τον Δήμαρχο Τοπείρου Θ. Μίχογλου!


Ερώτηση για την απόπειρα έμμεσης αναγνώρισης του παράνομου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης από τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, κατέθεσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθώς συνεχίζεται ο θόρυβος απο τον χαιρετισμό του πρώην Προέδρου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης στο Ιφτάρ του Κύρνου, παρουσία του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα ο ίδιος...καλοκάγαθο!
Η ερώτηση αναφέρει τα παρακάτω:
ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Απόπειρα παράνομης και  έμμεσης αναγνώρισης του παράνομου μουφτή»  
Στα ΜΜΕ του νομού Ξάνθης δημοσιεύτηκε η είδηση πως ο δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου παρευρέθηκε στη μουσουλμανική γιορτή Ιφτάρ στον οικισμό Κύρνου. Εκεί λοιπόν απευθύνθηκε στους δημότες του αναφερόμενος σε παράλληλη Δομή, αποκαλώντας και χαρακτηρίζοντας τον ψευδομουφτή που επισήμως δεν αναγνωρίζεται από το Ελληνικό κράτος ως εκπρόσωπο παράλληλης δομής. Όλο και περισσότερο όμως φαίνεται πως κάποιοι αδιάκοπα παρανομούν και  Εθνικά ασχημονούν θέλοντας απροσχημάτιστα να εφαρμόσουν σταδιακά και στην  Θράκη την εφαρμογή της θεωρίας των «Μαλακών Συνόρων» που είχε αιματηρή εφαρμογή στο Κόσσοβο.
Ο κορμός της εν λόγω θεωρίας αποδόμησης της συνοχής μιας  κοινωνίας είναι πως στους κόλπους ενός κράτους δημιουργούνται και οικοδομούνται σιγά-σιγά παράλληλες δομές  θρησκευτικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές, υγιειονομικές και οικονομικές και εμπορικές. Πρόσφατο σοβαρό παράδειγμα είναι η προκήρυξη του Δήμου Μύκης για να μπει στην ατζέντα των συζητήσεων στους Δήμους, στα ΚΕΠ, στα νοσοκομεία, στα δικαστήρια κλπ με θεσμοθέτηση παράλληλης ύπαρξης της τουρκικής γλώσσας. Βέβαια το Υπουργείο Εξωτερικών θα έπρεπε να είχε φροντίσει ενημερώσει τους Δημάρχους ή και άλλους ότι σε τέτοια περίπτωση επιβάλλεται να αποχωρούν από την εκδήλωση ώστε να μην αναγκαστούν να αναγνωρίσουν με την παρουσία τους έμμεσα την εν λόγω παράλληλη Δομή.
                           Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει φροντίσει να ενημερώσει, πως και πότε τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης πως σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλεται να αποχωρούν από την όποια εκδήλωση ώστε να μην αναγνωρίζουν με την παρουσία τους έμμεσα την παράλληλη δομή ή να απαιτούν να διευκρινίζεται πως πχ., ο ψευδομουφτής παρίσταται ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την θρησκευτική ιδιότητα εκπροσώπου μιας παράνομης για το Ελληνικό κράτος δομής;
Αθήνα,  11/7/ 2017
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »