Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

… Σσσσσ… Ψίθυροι! Οι τελευταίες ειδήσεις και τα σχόλια της πολιτικής επικαιρότητας….! Μη τους χάσετε…

Άκου τι είπαν
Στα ΜΜΕ του νομού Ξάνθης δημοσιεύτηκε η είδηση πως ο δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου παρευρέθηκε στη μουσουλμανική γιορτή Ιφτάρ στον οικισμό Κύρνου. Εκεί λοιπόν απευθύνθηκε στους δημότες του αναφερόμενος σε παράλληλη Δομή, αποκαλώντας και χαρακτηρίζοντας τον ψευδομουφτή που επισήμως δεν αναγνωρίζεται από το Ελληνικό κράτος ως εκπρόσωπο παράλληλης δομής.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει φροντίσει να ενημερώσει, πως και πότε τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης πως σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλεται να αποχωρούν από την όποια εκδήλωση ώστε να μην αναγνωρίζουν με την παρουσία τους έμμεσα την παράλληλη δομή…
(Από την ερώτηση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού για τις συμπεριφορές του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου)
-Ποιος  περίμενε από τον πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ένα τέτοιο φιλοτουρκικό παραλήρημα…
……..
Οι δυο παραιτήσεις των Θανάση Ξυνίδη και Ηλία Βασιλούδη από την δημοτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, παράταξη που ίδρυσε ο Χρίστος Πούλιος, σηματοδοτούν κι άλλες εξελίξεις, εκτός από τα δυο νέα πρόσωπα που θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο, την Ειρήνη Χαριτωνίδου και τον Μιχάλη Ρεκάρη…
Ποιες είναι αυτές; Μα το ΤΕΛΟΣ της ίδιας της παράταξης, αφού κανείς πλέον εκ των ιδρυτών δεν βρίσκεται στην μείζονα αντιπολίτευση…Κάτι που σίγουρα κανείς δεν περίμενε, αν θυμηθούμε και τις δηλώσεις και τα όσα ειπώθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση των στελεχών και φίλων της Κοινωνίας Δημοτών στο ξενοδοχείο «Νατάσσα»…
Τέλος εποχής, για μια νέα δημοτική παράταξη και ταυτόχρονα μια νέα αρχή…
 Μ. Ι.

adesmeuti-thrakis.blogspot.com
ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ
Με την αγάπη και στήριξη όλων των αναγνωστών μας συνεχίζουμε και τον Ιούλιο την ανοδική πορεία του  adesmeuti-thrakis.blogspot.com με στόχο την κορυφή.
Ήδη φτάσαμε  στις 1938471 συνολικές προβολές και προχωράμε ακόμη πιο ψηλά με την δική σας στήριξη και αγάπη.  
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ. Για την αλήθεια και το δίκαιο, για την δημοκρατία και τον άνθρωπο. Κάθε μέρα, κάθε ώρα…
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας  στο τηλέφωνο 2541105096 ή 25410/62222  για όποιο θέμα σας απασχολεί ή κάτι που θεωρείται ενδιαφέρον.

ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Η «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ»
Με νέα ανανεωτική γραμμή από τον Ιούλιο συνεχίζει η «Αδέσμευτη» την πορεία της. Αλλάξαμε ήδη τα κασέ της 1ης και της τελευταίας σελίδα και προχωράμε με στόχο να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά την εφημερίδα μας με την στήριξη πάντα του αναγνωστικού μας κοινού.
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την στήριξή σας. Συνεχίζουμε μαζί και περιμένουμε σε καθημερινή βάση τις υποδείξεις και την συμμετοχή σας στην επίλυση των μικρών τουλάχιστον προβλημάτων της καθημερινότητας που μπορούν να λυθούν αν ενώσουμε τις φωνές μας.
Σ. Γκ.
ΔΕΥΑΞ: Έργο ζωτικής σημασίας η ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Πετροχωρίου, προϋπολογισμού 1.295.873,73 ευρώ
Ένα ακόμη έργο, της ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ, ζωτικής σημασίας, αυτή την φορά για τους κατοίκους του οικισμού Πετροχωρίου, εντάχθηκε από την  Περιφέρεια στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης 2014-2020. Πρόκειται για το έργο "Ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Πετροχωρίου", Προϋπολογισμού 1.295.873,73 ευρώ .
Με το νέο σχεδιασμό και μελέτη το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του οικισμού θα γίνει και κυκλοφορικό  με σωστότερο σχεδιασμό λειτουργίας και ποιότητας κατασκευής και θα περιλαμβάνει δίκτυο διανομής, μήκους 10 χιλιομέτρων από σωλήνες νέας γενιάς, φρεάτια δικλείδων, φρεάτιο αεροεξαγωγών και αντικαταστάσεις  παροχών υδροδότησης.
Το έργο προβλέπεται να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες του πληθυσμού για τα επόμενα σαράντα (40) χρόνια.

Συνελήφθησαν 5 υπήκοοι Αφγανιστάν οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν χθες (12-7-2017) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 58, 25, 22 20 (γυναίκες) και 20 (άντρας) ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Συγκεκριμένα, οι δράστες μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς τέσσερα (4) παραποιημένα διαβατήρια των αρχών της Βουλγαρίας και ένα (1) παραποιημένο δελτίο ταυτότητας των ελληνικών αρχών.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας.

Από σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου η καταβολή 
των προνοιακών επιδομάτων στους 2.843 δικαιούχους 
του Νομού Ξάνθης
Ξεκινάει την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους 2.843 δικαιούχους του Νομού Ξάνθης. Η πίστωση των αντίστοιχων ποσώνστους τραπεζικούς λογαριασμούς αφορά το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2017 και πραγματοποιείται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων (ΔΙΑΣ) Α.Ε. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης ενεργοποίησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους.
αίνιγμα
Ποια είναι η άποψη και θέση  του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης για την ρητορική του πρώην Προέδρου της Θωμά Μίχογλου στο ιφτάρ του Κύρνου και τα όσα είπε για τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, τον…Σοφολογιότατο «Μουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ και τον «αδελφό» του Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ. Πέρασαν τόσες μέρες και δεν είδαμε μια ανακοίνωση…Συμφωνεί ή δεν συμφωνεί με το «φιλοτουρκικό» παραλήρημα του Δημάρχου Τοπείρου;

Ο Τοπικος Οργανισμος Ε.ΣΥ. Ξάνθης 1 
καταγγέλλει νέο βανδαλισμό των γραφείων του
Ο Τοπικος Οργανισμος Ε.ΣΥ. Ξάνθης 1 στην προσπάθειά του να ενώσει όλους τους Έλληνες μόνο κάτω από την Ελληνική σημαία, στοχοποιήθηκε ύπουλα για μια ακόμη φορά από το σκοτεινό καθεστώς.
Με ανθελληνικά συνθήματα στην τζαμαρία οι εκτελεστές του καθεστώτος, υπηρετώντας τα αφεντικά τους, παίρνουν εντολές και τις εκτελούν πάντα κρυφά και πάντα στο σκοτάδι.
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια συνένωσης όλων των Ελλήνων πάντα στο φως με σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας μας, χωρίς να μας πτοεί τίποτα. αντίθετα, αυτές οι πράξεις μας ενδυναμώνουν περισσότερο.
Πληροφορούμε τους νεαρούς που προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια, ότι ο τοπικός οργανισμός μας είναι ιδρυτικό μέλος του μοναδικού πολιτικού φορέα του έθνους των Ελλήνων « Ελλήνων Συνέλευσις» με κατατεθειμένα στο Άρειο Πάγο αρ. πρωτ. 6199/04.09.2015 ιδρυτική διακήρυξη, καταστατικό και προγραμματικές δηλώσεις. Τους καλούμε σκεπτόμενοι σοβαρά το μέλλον τους να εξετάσουν τις θέσεις του πολιτικού φορέα μας. Θα καταλάβουν ότι αυτό που προτείνουμε για το αύριο είναι η μοναδική αληθινή προοπτική για τους ίδιους και ότι η θέση τους είναι δίπλα μας και όχι απέναντί μας.
Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» με μια δυναμική 300 γραφείων σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζει τον αγώνα και θα φτάσει μέχρι το τέλος !!!
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ

Σύλληψη 2 διακινητών οι οποίοι προωθούσαν 
στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθησαν την Τετάρτη (12-7-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή των Φερών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 33 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες. Επτά (7) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράν, τρεις (3) υπήκοοι Πακιστάν και δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν, πεζοί, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Σημαντικά βραβεία τεχνολογίας για την Διαμαντής 
Μασούτης Α.Ε. στα IMPACT BITE Awards 2017!
Για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων του Business Technology όπου η Διαμαντής Μασούτης διακρίθηκε σε 2 κατηγορίες σε έργα πληροφορικής και επικοινωνιών.
Χρυσό βραβείο για την εφαρμογή Scan And Shop στην ενότητα Ειδικές Εφαρμογές για Εταιρείες ανά Επιχειρηματικό Κλάδο, στην κατηγορία  Επέκταση του φυσικού καταστήματος στο smartphone του καταναλωτή.
Χάλκινο βραβείο για το νέο online μηχανογραφημένο σύστημα Reflexis στην ενότητα Διοίκηση & Στρατηγική της Πληροφορικής, στην κατηγορία Βελτιστοποίηση και αύξηση αποτελεσματικότητας στα σημεία πώλησης.
H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύει σε τεχνολογία και υποδομές και δημιουργεί έργα τεχνολογίας με σημαντικό επιχειρησιακό αποτέλεσμα.
Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. το Χρυσό βραβείο παρέλαβε: ο Παναγιώτης Αμούτζιας, Programmer - Analyst, IT Department και το Χάλκινο βραβείο ο Νίκος Τερσινίδης, Technical Support - Analyst, IT Department.

Συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος
για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία
Συνελήφθη την Τρίτη (11-7-2017) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και έναν 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για τα ίδια αδικήματα.
Αναλυτικότερα, ο 39χρονος, ενεργώντας για λογαριασμό του 40χρονου, μετέβη στα γραφεία εταιρείας στην Κομοτηνή και ζήτησε από υπάλληλό της, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, για υποτιθέμενη χορηγία της εταιρείας σε τοπικό αθλητικό σωματείο, επιδεικνύοντας σε αυτόν μία πλαστή απόδειξη. Οι απατηλές προθέσεις του δράστη έγιναν αντιληπτές από τον υπάλληλο και ακολούθως συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
Κατασχέθηκε μία πλαστή απόδειξη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »