Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ Αυτό το Σάββατο οι φοβεροί KINGS στο My club...

.
Αυτό δεν πρέπει να το χάσει κανείς μας…


*Διαβάζω στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα» ότι την Κυριακή 30 Ιουλίου θα εμφανιστούν το ίδιο βράδυ στην Κεραμωτή τόσο η Ματούλα Ζαμάνη με τους Εισβολείς, όσο και ο Λεωνίδας Μπαλάφας με τον Ζερβάκη! Σε μια βραδιά…
-Αν λοιπόν δει κανείς το πρόγραμμα του Πασχάλη Λύρατζη στις Γιορτές Π. Πόλης 2017 θα διαπιστώσει ότι τόσο η Ζαμάνη όσο και ο Ζερβάκης εμφανίζονται στις εδώ γιορτές….αλλά σε διαφορετικές βραδιές, συν ότι θα λείπει από τις δικές μας εκδηλώσεις ο Λεωνίδας Μπαλάφας.
….
*Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα…Οι οργανωτές των εκδηλώσεων «Πλάι στο Κύμα» έκλεψαν τις ιδέες του Λύρατζη, ή ο Λύρατζης τις δικές τους; Ή έχουν κοινό μάνατζερ;
(σ.σ. Και πως η Κεραμωτή φέρνει συνολικά τρεις καλλιτέχνες σε ένα βράδυ κι εμείς στις Γιορτές Π. Πόλης τους δυο, σε διαφορετικά βράδια;)
……
*Χθες πάντως στο Φανάρι ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ολοκλήρωσε τις διακοπές του κι έρχεται με γεμάτες τις μπαταρίες έτοιμος…να σημειώσει νέο θρίαμβο στις Γιορτές Π. Πόλης.
Και του χρόνου…
…..
*Διατηρώ την ορθογραφία όπως το αλίευσα από το fb:
“Αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 20:30η d.j Maria Efthimiadou μας ταξιδεύει σε Ελληνικούς έντεχνους και όχι μόνο στοίχους στο Καθ'οδόν Cafe Rock Bar στην αρχή της παλιάς πόλης!!! Όλα τα #COCKTAILS στα 5€..
- Μήπως μπερδέψατε τους …τοίχους με τους…στίχους;
……

*Χαμός έγινε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το βράδυ της Τετάρτης στα Άβδηρα. Κόσμος πολύς και η αποθέωση του δημοφιλή τραγουδιστή που τα έδωσε όλα, καταφέρνοντας να ξεσηκώσει το φανατικό κοινό του, που συμπεριλάμβανε φυσικά και πολύ νεολαία..
…..
*Μπορεί ωστόσο η αντιπολίτευση να έλαμψε δια της απουσίας της από την συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (σ.σ. Το ίδιο και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης…), ωστόσο ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης δεν έκρυβε την ικανοποίησή του από την μεγάλη κοσμοσυρροή….
Είχε μάλιστα δίπλα του και την πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Εύα Τσακίρη που είχε δημιουργήσει αν δεν κάνω λάθος και τα πρώτα θριαμβευτικά «Δημοκρίτεια»…
ΚΑΚΙΕΣ
Με τη γνωστή φιλοσοφική της σκέψη –δεν ξέρω τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό-η δημοφιλής Ρία Γκλαβίνη σχολίασε στο fb το παρακάτω αχτύπητο.
«Ό,τι δεν εκτιμάται, θα πρέπει να κόβεται!!!
Κι ενώ λοιπόν μπορώ ν’ ανεχτώ, ν’ αποδεχτώ, να παρακάμψω, όπως και να συγχωρήσω αρκετά παραπτώματα, έχω ένα τεράστιο θέμα με την αχαριστία των ανθρώπων. Εμείς οι δοτικοί άνθρωποι το έχουμε αυτό. Βλέπεις, πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να θεωρήσουμε πως τα άτομα που είναι σημαντικά για μας και για τα οποία θα κάναμε και θα δίναμε τα πάντα, νιώθουν το ίδιο κι είναι διατεθειμένα να μας το ανταποδώσουν από καρδιάς στο μέγιστο.»
-Καλά μας τα λες Ρία αλλά…ονόματα; Γιατί εκτός από σένα…κανείς δεν ξέρεις σε ποια ή ποιόν απευθύνεσαι…
Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »