Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Έκαναν βόλτα σε παραλιακή οδό της Ροδόπης με μηχανάκι που είχαν κλέψει τον Απρίλιο από την Ξάνθη


Έκαναν βόλτα σε παραλιακή οδό της Ροδόπης με μηχανάκι που είχαν κλέψει τον Απρίλιο από την Ξάνθη
Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 20 και 18 ετών, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 24-4-2017, στην πόλη της Ξάνθης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, εντόπισαν, σε παραλιακή οδό της Ροδόπης, τους δράστες να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει το παραπάνω χρονικό διάστημα, από την πόλη της Ξάνθης.
Η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Καβάλα: 24χρονη Βουλγάρα αποπειράθηκε να κλέψει το πορτοφόλι 45χρονης
Συνελήφθη την 5-7-2017 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει το πορτοφόλι 45χρονης ημεδαπής, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη της καθόσον έγινε αντιληπτή και ακινητοποιήθηκε.

Δύο συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός 53χρονου και μίας 59χρονης, διότι, όπως προέκυψε, προέβαιναν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ο μεν 53χρονος στην οικία που διαμένει και η 59χρονη επίσης στην οικία της στην  Καβάλα.   

Παράνομη λειτουργία beach bar σε παραλία της Καβάλας
Συνελήφθη την 5-7-2017 το μεσημέρι, σε παραλιακή περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, 22χρονος ημεδαπός, διότι λειτουργούσε επιχείρηση, ιδιοκτησίας 35χρονης ημεδαπής, έχοντας παραβιάσει τη σφραγίδα που είχε θέσει η αρμόδια αρχή, καθώς επίσης είχε αναπτύξει στον αιγιαλό και την παραλία ομπρέλες, ξαπλώστρες και καθίσματα, διαθέτοντας προς πώληση διάφορα τρόφιμα και αναψυκτικά, στερούμενος των απαιτούμενων αδειών.

Εξιχνίαση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου από την Κομοτηνή
Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε, την 23/24-5-2017, στην πόλη της Κομοτηνής.  Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού για κλοπή.
Αναλυτικότερα, την Τετάρτη (5-7-2017) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, εντόπισαν τον 41χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει την 23/24-5-2017 από την πόλη της Κομοτηνής.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της απείθειας, καθόσον ο 41χρονος δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα στάσης των αστυνομικών.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Χρυσούπολη: Έκλεβαν ρεύμα για το σπίτι τους – Δύο συλλήψεις
Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός 66χρονου και μίας 50χρονης, διότι, όπως προέκυψε, προέβαιναν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στις οικίες τους στη Χρυσούπολη.Share this

Related Posts

Previous
Next Post »