Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ «ΕΠΑΨΕ» από Πρύτανη του ΔΠΘ τον Καραμπίνη!!!-Μήνυση για κατάχρηση εξουσίας απο τον Καραμπίνη

Έντονες φήμες από χθες το πρωϊ,  συνεδρίασε εκτάκτως η Σύγκλητος, «μουδιασμένο» το στενό του περιβάλλον

Με μια απόφαση που μάλλον μόνο ο Πρύτανης του ΔΠΘ και η Σύγκλητος δεν περίμεναν μέσα στο «καυτό» Ιούλιο, σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν στην ατμόσφαιρα χθες από το πρωϊ, ο Υπουργός Παιδείας «έπαψε» από Πρύτανη τον κ.Αθανάσιο Καραμπίνη.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου δεν πτοήθηκε ούτε από άνωθεν υψηλές παρεμβάσεις να κάνει πίσω, αφού πληροφορίες λένε ότι ακόμη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο ζήτησε να ακυρωθεί η δίωξη που ήδη είχε ασκηθεί σε βάρος του Πρύτανη, ενώ την ικανοποίησή τους εξέφρασαν στην πλειοψηφία τους οι φοιτητικές παρατάξεις.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ
Η απόφαση ωστόσο του Υπουργού Παιδείας προκάλεσε τριγμούς και στο στενό περιβάλλον του Πρύτανη.  
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι συνεδρίασε εκτάκτως χθες η Σύγκλητος του ΔΠΘ και πήρε απόφαση να στηρίξει τον Πρύτανη κ. Καραμπίνη, καθώς τα μέλη στην μεγάλη τους πλειοψηφία, ανήκουν στο στενό του περιβάλλον…
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το στενό του περιβάλλον ο κ. Καραμπίνης θα κινηθεί και δικαστικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης του Υπουργού Παιδείας, αλλά και πολιτικά ζητώντας στήριξη και συμπαράσταση, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, όσο και από το «Ποτάμι».
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ο κύριος Καραμπίνης ως λέγεται, φιλοδοξεί αν οριστικά παυτεί από Πρύτανης, να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στις ερχόμενος εκλογές στο Νομό Ξάνθης.
ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ
Σε δήλωση με αφορμή τα πρωτοσέλιδα στην "Αδέσμευτη" και τον "Μαχητή"  ο κ. Καραμπίνης, αναφέρει:
«Όπως πληροφορήθηκα σήμερα από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, προκειμένου να ικανοποιήσει τους συγγενείς και φίλους του κομματικού του ακροατηρίου, με διώκει πολιτικά, θέτοντάς με σε αποχή από την άσκηση καθηκόντων, υποπίπτοντας ταυτόχρονα ο ίδιος στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας. Κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει ότι έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία προσφεύγω αναμένοντας τη δίκαιη κρίση της. Ελπίζω δε, η δίωξη μου αυτή, να μην κλονίσει τους συναδέλφους Πρυτάνεις που θα συνεδριάσουν για το επαίσχυντο νομοσχέδιο».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »