Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΙΧΟΓΛΟΥ Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Τοπείρου ο Νίκος Κιατίπης, τι αναφέρει στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του

*Σύσσωμοι στο πλευρό του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης κομματικοί και κορυφαία στελέχη του κόμματος, αναμένονται κι άλλες ανεξαρτητοποιήσεις…
*Ο Δήμαρχος Τοπείρου με τις συμπεριφορές του, κατόρθωσε να χάσει τους πιο φανατικούς φίλους και υποστηριχτές του. Πριν ένα χρόνο δεν θα το πίστευε κανείς αυτό…!
Σοβαρές εξελίξεις στο Δήμο Τοπείρου από την περασμένη Τρίτη στις 2 το μεσημέρι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Τοπείρου Νίκος Κιατίπης υπό την ιδιότητα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης μαζί με δυο ακόμη συναδέλφους του, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στο γραφείο του, προκειμένου να του μεταφέρει την δυσαρέσκεια του κόμματος για την στάση που κράτησε ενώπιον του Τούρκου Πρόξενου στον Κύρνο και τα όσα είπε στον χαιρετισμό του.
«Δήμαρχε υπάρχει πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία, υπάρχει πρόβλημα με το κόμμα, με πήραν και από τα κεντρικά με εντολές του Προέδρου και  θέλω να συζητήσουμε…», είπε στον κύριο Μίχογλου ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ για να πάρει τότε την επιθετική απάντησή του…
-Αν υπάρχει πρόβλημα, τότε να μου φέρεις την...παραίτησή σου από αντιδήμαρχος!!!!  
Με το που πήρε την απάντηση αυτή ο κ.Νίκος Κιατίπης σηκώθηκε εκείνη την ώρα από την καρέκλα του και με τη σεμνότητα που τον διακρίνει, πήγε στο αυτοκίνητό του όπου είχε ήδη έτοιμη την γραπτή δήλωση της παραίτησης αλλά και ανεξαρτητοποίησής του, την παρέδωσε στον Δήμαρχο Τοπείρου  και αποχώρησε!
«Θα αγωνιστώ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου για τα προβλήματα και τα συμφέροντα της περιοχή μας, θα υπηρετήσω τους πολίτες κι όχι τα προσωπικά μου συμφέροντα…» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Κιατίπη χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου από το Xanthi channel.
«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, ευχαριστώ τον κόσμο, ευχαριστώ τους δημότες που πίστεψαν στο όραμά μου και με βοήθησαν στην εκλογή μου…Συνεχίζουμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για τον  Τόπειρο», κατέληξε.
Σημειώνεται ότι πλην του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Νίκου Κιατίπη κι άλλα στελέχη τη; Νέας Δημοκρατίας  αλλά και πολιτευτές του κόμματος είναι πυρ και μανία με τον Θωμά Μίχογλου, ενώ δεν αποκλείεται την παραίτηση  Κιατίπη να ακολουθήσουν κι άλλες διαφοροποιήσεις και παραιτήσεις συμβούλων.
Ήδη άλλωστε το Εράσμιο "βράζει" και όχι μόνο...ενώ βολές δέχεται και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης για τη στάση του…
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗ κ. ΜΕΤΕ
Υπενθυμίζουμε οτι ο  Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου στον χαιρετισμό του σε Ιφτάρ στον Κύρνο είχε αναφέρει τα παρακάτω:
“…Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εδώ παρουσία τους τον κ. Πρόξενο, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, πραγματικά καλοκάγαθος, τον σοφολογιότατο Μουφτή τον κ. Μέτε, να ευχαριστήσω τον βουλευτή μας κ. Ζειμπέκ που πραγματικά είναι η ψυχή και τον αγαπώ ιδιαιτέρως, να ευχαριστήσω τον αδελφό δήμαρχο Μύκης κ. Καμπζά για την εδώ παρουσία του…”.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΙΑΤΙΠΗ
Προς : Προεδρείο ΔΣ Δήμου Τοπείρου
Κοιν. κ. Μίχογλου Θωμά
Δήμαρχο Τοπείρου Πρόεδρο αυτοδιοικητικού συνδυασμού: «Δημοτική Αλλαγή».
Θέμα: «Ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου Δήμου Τοπείρου κ. Κιατίπη Νικολάου από τη δημοτική παράταξη «Δημοτική αλλαγή».
Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ, σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τη δημοτική παράταξη «Δημοτική αλλαγή», με την οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014.
Η πρόταση του Δημάρχου Τοπείρου, για κοινή κάθοδο στις εκλογές του 2010 με το συνδυασμό «Δημοτική αλλαγή», αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για μένα, αφού αποδεχόμενος τις υποσχέσεις για ανατροπή του κατεστημένου, το οποίο αλλοίωνε τις προοπτικές του Δήμου μας, με κάλεσε σ’ έναν αγώνα μέχρι τέλους, μέχρι τη στιγμή στην οποία θα βλέπαμε τον Τόπειρο να παίρνει τη μορφή που του αξίζει. Έναν αγώνα, στον οποίο δέχτηκα να συμμετέχω αγνοώντας οποιοδήποτε προσωπικό κόστος, αφού πάντοτε πίστευα ότι ο Τόπειρος και οι πολίτες του δικαιούνται ένα καλύτερο αύριο.
Δυστυχώς, η απειρία και η ανεπαρκής προετοιμασία που οδήγησε στη μη εκλογή του συνδυασμού μας στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, στέρησε από τους δημότες του τόπου μας, τη δυνατότητα απαλλαγμένοι από τα λάθη του παρελθόντος να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο.
Το 2014, με τίμησε ξανά με την πρόταση του να συμμετέχω στον συνδυασμό «Δημοτική αλλαγή», υπό την ηγεσία του, με σκοπό να μετατρέψουμε τον Τόπειρο στον τόπο στον οποίο θα επιλέξουν να μεγαλώσουν και να κάνουν οικογένειες τα παιδιά μας. Για ακόμη μια φορά, τον στήριξα απεριόριστα, αφού πίστεψα από τη δυναμική αντιπολίτευση που ασκήσαμε μαζί την περίοδο 2010-2014, ότι είχε πραγματικά σχέδιο για έναν νέο Τόπειρο.
Το 2016, μου πρότεινε να αναλάβω θέση άμισθου αντιδημάρχου στο Δήμο Τοπείρου, ώστε από τα νέα μου καθήκοντα να επιδιώξω να διορθώσω όσες αστοχίες του επεσήμανα μέχρι τότε, κατά την διοίκηση που ασκούσε στον Τόπειρο.
Δυστυχώς, όμως, η παραμονή μου στη θέση του αντιδημάρχου, η οποία λήγει με την κατάθεση της παρούσας, μου επιβεβαίωσε όσα μέχρι τότε είχα διαπιστώσει. Οι λόγοι της απόφασης μου του έχουν κατά καιρούς γίνει γνωστοί στις ιδιαίτερες συναντήσεις μας και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την στέρηση οράματος και πραγματικής βούλησης για την δημιουργία ενός νέου Τοπείρου.
Πολύτιμος χρόνος, ο οποίος επηρεάζει το μέλλον των παιδιών μας σπαταλήθηκε σε εσωστρέφεια και σε διαμάχες, οι οποίες καμία βελτίωση δεν θα φέρουν στον τόπο μας. Ευκαιρίες για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων του Τοπείρου χάθηκαν, επειδή η «Δημοτική Αλλαγή», το μόνο που συνεχίζει να κάνει είναι αντιπολίτευση στην προηγούμενη διοίκηση. Ο τρόπος που ασκείται η Διοίκηση του Δήμου, μου στερεί τη δυνατότητα να προσφέρω όσα θέλω στον τόπο μου, αφού το όραμα για έναν νέο Τόπειρο, δεν μπορεί να θεμελιωθεί μόνο σε λόγια αλλά χρειάζεται πράξεις.
Μόνη εξαίρεση σε όσα αναφέρω, η άρτια συνεργασία μου με τους υπαλλήλους του Δήμου Τοπείρου, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την προσπάθεια τους και όσα προσπαθούν με θαυμαστό ζήλο να καταφέρουν για τον τόπο μας.
Αναλαμβάνω τη δέσμευση, ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, να προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου και με δημιουργική λογική να προσφέρω στον Τόπειρο αυτό που πραγματικά του αξίζει, ένα καλύτερο αύριο εκμεταλλευόμενος τις πραγματικές δυνάμεις των ανθρώπων του.
Με εκτίμηση,
Κιατίπης Νικόλαος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »