Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2017

ΥΠΟ… ΔΙΑΛΥΣΗ!; Μπένης κατά Στέλιου Γουναρίδη, θέλει τον… Μπαντάκ επικεφαλής! Γιατί «παραιτήθηκε» αφού τελικά δεν…ήθελε;

Απίστευτες εξελίξεις στο συνδυασμό «Συμμετέχω»!
Άλλα του έλεγε από μπροστά, άλλα έκανε από πίσω! Πήγαν για καφέ στου Σουά για να τον… πείσουν να μην ψηφίσει τον Γουναρίδη!

*«Λυπάμαι που έδωσα τη ψυχή μου και αγωνίστηκα για σένα! Δεν άξιζε…» του είπε ο Στέλιος Γουναρίδης στο τηλέφωνο! Οργισμένος και ο Τσεγγελίδης από τις εξελίξεις! Μόνος του παραιτήθηκε ο Μπένης, δεν τον παραιτήσαμε εμείς!
Υπό διάλυση οδηγεί μετά την παραίτησή του τον συνδυασμό «Συμμετέχω», ο Δημήτρης Μπένης;!
-Αυτό διαφαίνεται πλέον στον ορίζοντα, καθώς ενώ άλλα έλεγε στον Στέλιο Γουναρίδη την ημέρα που ενημέρωσε τους συμβούλους του  για την παραίτησή του – (σ. σ. Μάλιστα μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel το μεσημέρι της Τετάρτης ο κύριος Γουναρίδης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Π. Παπαδόπουλου τόνισε με έμφαση, «στη συζήτηση που κάναμε όλοι μαζί, ο κύριος Μπένης μας έδωσε την αίσθηση ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον Δήμο και γενικά με την πολιτική αλλά με τις επαγγελματικές του ασχολίες…. ), χθες ήρθαν τα…πάνω κάτω!
 Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μπένης, σε αντίθεση με τον Θανάση Ξυνίδη που μετά την παραίτησή του ήταν τελείως "απολευθερωμένος",  αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου, πήρε τον Μπαντακ Σιαμπάν και επισκέφθηκαν (για πρώτη φορά μάλιστα μετά τις εκλογές του 2014!!!) στο καφενείο του τον νέο δημοτικό σύμβουλο Μπεκήρ Ογλού Σουά που επίσης στήριζε τον Στέλιο Γουναρίδη ως επικεφαλής της παράταξης, προκειμένου να τον πείσουν ν’ αλλάξει απόφαση!!!
-Με απλά λόγια ο Δημήτρης Μπένης, θέλει ως νέο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχω» τον… Μπαντάκ Σιαμπάν!
Κάτι που συνεπάγεται βέβαια σε περίπτωση ψηφοφορίας 2-2 (σ.σ. αν ο Σουά αλλάξει τελικά την απόφασή του για την εκλογή του νέου επικεφαλής, αφού μέχρι χθες ήταν κι αυτός στο πλευρό του Στέλιου Γουναρίδη όπως και ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης", κλήρωση και πιθανές ανεξαρτοποιήσεις...
Μάλιστα και ο τελευταίος (Γ. Τσεγγελίδης) που χθες επέστρεψε απο την Ιορδανία, δεν έκρυψε την οργή του για την παρέμβαση του Δημήτρη Μπένη λέγοντας, «ο Μπένης ήθελε να παραιτηθεί. Εμείς δεν του το ζητήσαμε. Παραιτήθηκε, έφυγε. τελείωσε… τι θέλει τώρα και ανακατεύεται;».
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ: ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! ΕΓΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΔΩΣΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!
Σημειώνεται ωστόσο και κάτι άλλο. Ότι ο Δημήτρης Μπένης εκτός από την «παρασκηνιακή» παρέμβασή του, -όπως ομολόγησε στον Στέλιο Γουναρίδη και η δημοσιογράφος της «Θράκης» Μαλαματένια Αλατζά-, ενημέρωσε και την εφημερίδα ότι «προωθεί για νέο αρχηγό και επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» τον δημοτικό σύμβουλο Μπαντάκ Σιαμπάν, προκειμένου να τον ρωτήσει ποιες είναι οι… προθέσεις του και τι θα κάνει τώρα μετά από αυτήν την παρέμβαση!!!  
Η εξέλιξη αυτή ξάφνιασε μάλιστα τόσο πολύ τον Στέλιο Γουναρίδη που πήρε τηλέφωνο στον Δημήτρη Μπένη λέγοντάς του «πέφτω από τα σύννεφα με τις κινήσεις σου. Εγώ για σένα έδωσα την ψυχή μου, τι είναι αυτά που κάνεις τώρα; Άλλα μου έλεγες από μπροστά όταν παραιτήθηκες κι άλλα κάνεις από πίσω μου… κανείς δεν σου ζήτησε να φύγεις, μόνος παραιτήθηκες κι έφυγες», του είπε στο τηλέφωνο με οργή για την στάση του, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια έντονη αντιπαράθεση αναμεταξύ τους και ο Μπένης να του κλείσει το...τηλέφωνο! Για να τον ξαναπάρει ο Στέλιος Γουναρίδης ζητώντας του εκ νέου εξηγήσεις για την στάση του…
Ενώ λοιπόν έπρεπε η δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ να ενημερώσει από χθες τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης για το ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής στα έδρανα της αντιπολίτευσης, η παρέμβαση του Δημήτρη Μπένη να «υποδαυλίσει» με τον τρόπο αυτό την υποψηφιότητα του Στέλιου Γουναρίδη, προκαλεί ήδη έντονο προβληματισμό για το μέλλον της.
Τελικά με παρέμβαση του Γιάννη Τσεγγελίδη  αποφασίστηκε και οι «4» δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ» να βρεθούν το πρωί της Παρασκευής ή του Σαββάτου προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν από κοινού τι θα κάνουν.
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την χθεσινή ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου Μπεκήρ Ογλού Σουά, οι «4» δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Συμμετέχω»είναι οι παρακάτω:
1.ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
2 ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΙΑΜΠΑΝ
3 ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4 ΜΠΕΚΗΡ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΑShare this

Related Posts

Previous
Next Post »