Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ "Έκαψαν" απο την αρχή το χαρτί του Φανουράκη!..

 Πυρ και μανία ο Στάμος Τριμίτζιος με τις μεθοδεύσεις Δημαρχόπουλου. Θα τον καταγγείλει και στον Κυριάκο Μητσοτάκη o πρώην Αντιδήμαρχος Ξάνθης μετά τα «τερτίπια» του στο θέμα του ΧΥΤΑ…Ενώ του έκοψε και την καλημέρα!

*Θέμα συζήτησης στους Αυτοδιοικητικούς κύκλους ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι «έκαψαν» από την αρχή το χαρτί του Μανώλη Φανουράκη…
Ο οποίος μπορεί να είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της Κοινωνίας Δημοτών αλλά ήδη βρίσκεται σε…3ο ρόλο και μόνο τυχαία δεν είναι η τελευταία σιωπή του!
Αφού έμεινε εκτός από παντού….! Ακόμη και από την ΔΕΥΑΞ όπου υποτίθεται ήταν…σίγουρος, μέχρι που τον έφαγε η «μαρμάγκα»!

*Ποιοι πλέον είναι οι πρωταγωνιστές από την αντιπολίτευση; Ο γιατρός Ι. Καμαρίδης που μπήκε και στο Κέντρο Πολιτισμού αλλά και στην ΔΕΥΑΞ στη θέση του Θανάση Ξυνίδη, του οποίου έχει και την θερμή υποστήριξη, και ο Νίκος Ανταμπούφης που εκτός του ότι είναι στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, είναι και στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων ως μέλος!
……

*Μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στον πλειστηριασμό για τον ΔΟΛ πήρε ο Ιβάν Σαββίδης.
Ο ομογενής επιχειρηματίας επικράτησε στον πλειστηριασμό για τον “Πήγασο”, και απέκτησε το “Έθνος” καθώς και την “Ημερησία”.
Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασαν οι τίτλοι τριών εφημερίδων, του “Έθνους”, του “Έθνους της Κυριακής” και της οικονομικής εφημερίδας “Ημερησία”, με το συνολικό τίμημα να ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Σημειώνεται ότι μετά τον πλειστηριασμό, η οικογένεια Μπόμπολα βρίσκεται πλέον και τυπικά εκτός ΜΜΕ, μετά από πολλές δεκαετίες κυριαρχίας σε αυτά.
….

*Το…παρατράγουδο; Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Στρατούλης προκάλεσαν… μπάχαλο στον πλειστηριασμό για την “Πήγασος Εκδοτική”.
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και στα στελέχη της ΛΑΕ μπήκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και καθυστέρησαν τη διαδικασία, που ήταν προγραμματισμένη για τις 16.00.
…..
(Αεροπορική εταιρεία)
*Και κάτι ακόμη (εξαιρετικό…) για τον Ιβάν Σαββίδη. Όπως έμαθα λοιπόν ο Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας απέκτησε την αεροπορική εταιρεία Northern Wings - Πρόεδρος φαίνεται να αναλαμβάνει ο CEO της Dimera, κ. Νταβιντιάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο CEO της Dimera Άρτουρ Νταβιντιάν.
….

*Απίστευτο κι όμως αληθινό…. Άναυδοι έμειναν χθες οι υπάλληλοι της εφορίας στην Καλαμάτα, όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής τούς παρέδωσε με κάθε επισημότητα «Εξώδικη δήλωση πρόσκληση συμμορφώσεως» για τους λόγους που δεν αποδέχεται να εγκαταστήσει στην επιχείρησή του ΡΟS. Εξηγεί τους λόγους και τα άρθρα του Συντάγματος με τα οποία θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να αρνηθεί, ενώ κάνει μια μικρή υποχώρηση να δεχτεί την εγκατάσταση του μηχανήματος, αν και η τράπεζα δεχτεί να του δίνει το… αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.
Το εξώδικο πρωτοκολλήθηκε και παρελήφθη κανονικά από την Οικονομική Υπηρεσία της Καλαμάτας, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.
……

*Δεν πήγε πολύς κόσμος από την Ξάνθη στην υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα και τη Χρυσούπολη.
Προσωπικά είδα μόνο τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη και τον κομματικό Περιφερειάρχη της Ν.Δ. Αντώνη Πασχάλη, ενώ απουσίαζαν σύσσωμοι οι τοπικοί πολιτευτές.
-Ούτε καν η Γεωργία η Ανδρέου δεν εμφανίστηκε…
……

*Λαβράκια έβγαλαν οι στοχευμένοι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στα πόθεν έσχες εφοριακών και τελωνειακών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αρχής ολοκληρώθηκαν, για το χρονικό διάστημα από 01/04/2016 έως 27/07/2017, 188 στοχευμένοι έλεγχοι και βρέθηκαν εννέα υπάλληλοι με μη δικαιολογημένη προέλευση περιουσιακών στοιχείων.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν:
- ένας εφοριακός με απόκλιση 577.000 ευρώ,
- ένας εφοριακός μαζί με τη σύζυγο του - υπάλληλο εφοριακό, με απόκλιση 568.000 ευρώ, (εντολή ολοκλήρωσης της Δ/νσης Επιθ/σης Υπηρεσιών)
- ένας τελωνειακός με απόκλιση 167.000 ευρώ, (πορισματική έκθεση)
- ένας εφοριακός με απόκλιση 78.000 ευρώ, (στοχευόμενος έλεγχος)
- ένας εφοριακός με απόκλιση 58.000 ευρώ, (από καταγγελία)
- ένας τελωνειακός με απόκλιση 57.000 ευρώ, (από καταγγελία)
- ένας εφοριακός με απόκλιση 55.000 ευρώ, (εισαγγελική παραγγελία)
- ένας τελωνειακός με απόκλιση 24.000 ευρώ, (από καταγγελία)
Τα σχετικά πορίσματα στάλθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο (για καταλογισμό υπέρ του Δημοσίου) και στον Εισαγγελέα για ποινική αξιολόγηση.
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης κατέφυγε η δημοτική παράταξη της ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ του Κώστα Αντωνιάδη μετά τα «παρατράγουδα» που σημειώθηκαν με το κάμπινγκ Μυρωδάτου καθώς και ο 3ος διαγωνισμός ακυρώνεται πλέον ως άγονος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο πλειοδότης που έχει κηρυχτεί έκπτωτος με επιστολή του στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων που δεν έδωσε στους δημοτικούς συμβούλους ο Πρόεδρος κ.Μαυρίδης, καταγγέλλει ανοιχτά ότι είναι διατεθειμένος να πάρει ναι μεν το κάμπινγκ Μυρωδάτου, μόνο όμως με την προϋπόθεση ότι μπορεί να χτίσει και να κάνει μόνιμες κατασκευές…
Από την δική του πλευρά ο Κώστας Αντωνιάδης θεωρεί ότι ο Δήμος Αβδήρων έχει υποστεί από σοβαρά λάθη ζημιά περίπου 500.000 ευρώ εξ’ αιτίας λάθος χειρισμών και ζήτησε την παρέμβαση ελεγκτών δημόσιας διοίκησης προκειμένου να διερευνήσει την συγκεκριμένη υπόθεση από το 2005 έως και σήμερα.
Η ΚΑΤΙΝΑ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »