Σάββατο, Ιουλίου 08, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Φουλ επίθεση κατά ΠΑΣΟΚ ο παραΣΥΡΙΖΑ

Η σύγκρουση της διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας Αικατερίνης Μανά με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα σκληρή. Τρεις ημέρες πριν τον Μουσικό Ιούλη 2017, η Μανά σφράγισε τον προαύλιο χώρο των (ετοιμόρροπων) Καπναποθηκών, διότι ο Δήμαρχος…δεν υπέγραφε αναλαμβάνοντας την ευθύνη να γίνουν εκεί οι εκδηλώσεις!
ΑΛΕΚΤΩΡ


 *Με φουλ επίθεση κατά ΠΑΣΟΚ χθες ο παραΣΥΡΙΖΑ γραμματέας Γ. Χατζηθεοδώρου αντέδρασε στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τα  σχόλιά του ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά!
«Άλλος μιλάει για συνέδριο …σταθμός!
Άλλος για εναρκτήριο λάκτισμα της κεντροαριστεράς!
Άλλος μιλά για πετυχημένο συνέδριο, με τον «ξεκάθαρο» λόγο των ΓΑΠ και Βενιζέλου!
ΔΝΤ και PSI…
Τι πίνουν!
Ο Σημίτης έβλεπε τα εκατομμύρια να περνούν από δίπλα του και «αδιαφορούσε;»
Ή έβγαλε κι αυτός απόχη;
Δεν είχε ιδέα για τις πράξεις του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου, για τις σακούλες του Τσουκάτου, τις μίζες στους εξοπλισμούς, την SIEMENS, το C4I?
Καλά, οι «σύνεδροι» που πήγαν εκεί δε ρώτησαν, δεν είχαν καμία απορία;
Μάλλον κι αυτοί (ως παλιοκομματαρχ(αί)οι) νοστάλγησαν τα παλιά «καλά» τους χρόνια και κάποιοι όψιμοι δη.συμίτες την επιθυμία να το ζήσουν, αφού η αριστερά τους «ξέρασε».
Λαμογιά, ρεμούλα και άι σιχτίρ οι Έλληνες και η Ελλάδα!»
-Παρακαλώ μη ρωτάτε την στήλη τι σημαίνει ελληνιστί….αï σιχτίρ!
…..

 *Που εστιάζει ο (παραΣΥΡΙΖΑ) τις επιθέσεις του; (σ.σ. Πληροφορίες μου λένε ότι δεν θέλουν να τον βλέπουν εκεί τον Σάββα Μελισσόπουλο…)
-Μα στο Δήμο Ξάνθης και στους υποψήφιους δελφίνους!
«Άρχισαν να κουνούν τις …ουρίτσες τους οι «υποψήφιοι» δήμαρχοι. Πάνε όλοι με όλους. Αχταρμάς. Αρκεί να διασωθούν και να διασώσουν το …σύστημα».
 …….

*Δείτε μάλιστα πως περιποιείται ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Δημαρχόπουλο, επειδή στην κινητοποίηση των συμβασιούχων της Ξάνθης στην Αθήνα, βρέθηκε στο πλευρό τους.
 «O δήμαρχος όψιμος υποστηρικτής των συμβασιούχων.
Δεν θα απολύσει κανέναν συμβασιούχο, διαβεβαιώνει με ύφος και κύρος, από το οποίο διακατέχεται άλλωστε, ο δήμαρχος Ξάνθης!
Λες και μπορεί να το κάνει!
Μετά παρεξηγούνται όταν τους λες βλαχοδήμαρχους».
-Ε, όχι και βλαδήμαρχος σύντροφε ο  Μπάμπης Δημαρχόπουλος…Εδώ για να υποδεχτεί τον Ευρωβουλευτή σας και τον κύριο Γ. Σιδηρόπουλο στο γάμο του, ειδική…κόκκινη γραβάτα αγόρασε !
…..

*Και κάτι που με εξέπληξε…Από όλα τα τοπικά ΜΜΕ μόνο οι εφημερίδες «Μαχητής» και «Αδέσμευτη» αναφέρθηκαν χθες στην παύση του Πρύτανη κ.Καραμπίνη από τα καθήκοντά του με απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ.Γαβρόγλου….
Κανείς μα κανείς δεν έγραψε ούτε μια λέξη….πλην του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ! Που σχολίασε δηκτικά:
«Και τώρα τι θα κάνει το ΔΠΘ χωρίς …ΤΟΝ πρύτανη!»
-Και τώρα τι θα κάνουνε και τα ΜΜΕ που είχαν ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον κύριο Καραμπίνη…;
…..

*Για πρώτη φορά ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης παραδέχεται ότι ο λόγος των επίμονων τηλεφωνικών επικοινωνιών του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου μαζί του ήταν για να τον πείσει να εμπλέξει στην υπόθεση Noor 1 τον Ευάγγελο Μαρινάκη.
Ο καταδικασμένος σε ισόβια για την υπόθεση του Noor 1, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Unfollow, διαψεύδει τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή.
….

*Ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας -κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στις 3 Ιουλίου 2017- υποστήριξε ότι κατά βάση τον έβαλε να επαναλάβει την απόρρητη κατάθεσή του από τον Ιούλιο του 2015, ο Μ. Γιαννουσάκης τον διαψεύδει και επιμένει ότι ο βασικός λόγος των επίμονων επικοινωνιών του κ. Καμμένου μαζί του ήταν για να τον πείσει να καταθέσει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο κ. Καμμένος μου είπε “δώσε τον Μαρινάκη”». Υποστηρίζει δε ότι θα τοποθετηθεί πλήρως εάν γίνει τελικά εξεταστική επιτροπή.
Ο Γιαννουσάκης υποστηρίζει ότι εξαιτίας αυτής της πίεσης προσήλθε εκείνο το βράδυ η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά κ. Τζίβα για να πάρει κατάθεση, παρότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι εξαρχής είχε κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είχε τίποτα να καταθέσει. Το μόνο που έδωσε, ανεπίσημα εκείνο το βράδυ και επίσημα με κατάθεση λίγες μέρες μετά, ήταν αντίγραφα της κίνησης του εταιρικού λογαριασμού του, που κατά τον Γιαννουσάκη δεν έχουν σχέση με την υπόθεση.
*Παράλληλα, ο Γιαννουσάκης αρνείται ότι απευθύνθηκε ο ίδιος και ζήτησε τη βοήθεια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Επιμένει ότι ήταν αυτοί που τον προσέγγισαν και όχι το αντίθετο: «Εγώ δεν ζήτησα ποτέ τη βοήθεια του κ. Καμμένου. Όπως και δεν ζήτησα ποτέ τον κ. Τριανταφυλλόπουλο».
Ο Γιαννουσάκης επιμένει ότι υπάρχει ένα ευρύτερο φάσμα επικοινωνιών είτε του κ. Καμμένου, είτε συνεργατών του.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »