Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

Θρήνος στην Κομοτηνή για τον χαμό δύο νέων αγοριών -Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι σε κανάλιΘρήνος στην Κομοτηνή για τον θάνατο δύο παιδιών και φίλων μόλις και 15 και 19 ετών.
Τα δύο νεαρά αγόρια βρέθηκαν νεκρά το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα σε αρδευτικό κανάλι στη γέφυρα του Αιγείρου. Σύμφωνα με πληροφορίες το προηγούμενο βράδυ είχαν πάει σε γάμο στο χωριό της Μελέτης με το μοτοποδήλατο του μεγαλύτερου.
Οι οικογένειες των δύο αγοριών,που ανήκουν στη μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης, γνωρίζοντας ότι είχαν φύγει από το γάμο γύρω στις 23:00, ανησύχησαν και έτσι το πρωί της Πέμπτης ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδρομή που θα έκαναν οι δύο νεαροί για την επιστροφή στο σπίτι τους, και τους εντόπισαν σε αρδευτικό κανάλι στη γέφυρα του Αιγείρου, αγκαλιασμένους όπως δηλαδή κρατάει ο συνεπιβάτης τον οδηγό μιας μηχανής.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο το μοτοποδήλατο έπεσε στο αρδευτικό κανάλι, ενώ συγκλονίζει το γεγονός ότι οι οικογένειες των δύο παιδιών ζουν η μία απέναντι από την άλλη.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »