Σάββατο, Ιουλίου 01, 2017

ΤΟΥΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ! Για ένα ευτελές ποσό κινδυνεύουμε να γίνουμε ξεφτίλα στον Μουζενίδη;! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ Καβαλιώτη δημοσιογράφου

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Καρανίκα για την «Α» - Απίστευτη τσιγκουνιά της Περιφέρειας για τον άνθρωπο που φέρνει Ρώσους τουρίστες στη Θάσο και στη περιοχή μας


*Αιχμηρή ανάρτηση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού που μιλάει ανοιχτά για υπονόμευση δείχνοντας Μέτιο-Κώστα Αντωνιάδη!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Καβαλιώτη δημοσιογράφου Γιώργου Καρανίκα για την «Αδέσμευτη».
Με αιχμηρό τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για απίστευτη τσιγκουνιά της Περιφέρειας για τον άνθρωπο που φέρνει τους Ρώσους τουρίστες στη Θάσο και στη περιοχή μας (Μουζενίδης), ενώ στέκεται με έμφαση και σε ανάρτηση του πρώην θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη στο fb που επίσης ασχολείται με το ίδιο θέμα και με τον τρόπο του, «ξεδοντιάζει» επίσης την Περιφέρεια ΑΜΘ μιλώντας μάλιστα και για υπονόμευση της τεράστιας προσπάθειας που έγινε τα τελευταία 2.5 χρόνια προκειμένου να ρθούν οι Ρώσοι τουρίστες.
«Για ένα ευτελές ποσό κινδυνεύουμε  να γίνουμε ξεφτίλα στον Μουζενίδη;», αναρωτιέται στο ρεπορτάζ-άρθρο που μας έστειλε ο Γιώργος Καρανίκας, ενώ ο Μιχάλης Αμοιρίδης σχολιάζει με νόημα: «Καλές οι δηλώσεις χαράς για τα αποτελέσματα αλλά καλύτερο να συνοδεύονταν από έμπρακτη συνέχιση….»

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ «Α»
Αν για ένα ευτελές ποσό γινόμαστε καρμίρηδες απέναντι σε αυτούς που μας φέρνουν τους «φρέσκους» τουρίστες καλά κάνει ο Ερντογάν που δίνει γη και ύδωρ να τους αποκτήσει…
Να γιατί ακόμη δεν είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε το θέμα της διαμόρφωσης κλίματος θετικού για το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας και ιδιαίτερα της Θάσου και της Καβάλας.
Γιατί είμαστε συνηθισμένοι να επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας και δεν γνωρίζουμε ότι ο τουρισμός είναι ένα νόμισμα που πολλές φορές δεν πέφτει από την καλή πλευρά στην οποία ποντάραμε.
Το επισημαίνουμε αυτό γιατί φήμες έρχονται στα αυτιά μας ότι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης δεν μπορούν να είναι συνεπείς στα όσα έχουν δεσμευθεί απέναντι στον άνθρωπο στον οποίο οφείλουμε το τουριστικό ρεύμα που έχουμε από τις τρείς περιοχές της Ρωσίας, για τους οποίους οι Εβρίτες θα έκαναν τούμπες να τους αποκτήσουν, όπως και άλλες περιοχές της χώρας μας.
Εμείς σαν περιφέρεια δεν μπορούμε (αν και το υποσχεθήκαμε) να βοηθήσουμε στην διαφήμιση μέσω της πλατφόρμας του Μουζενίδη με ένα ευτελές ποσό, ώστε να έχουμε την διαφήμιση που πρέπει στην ρωσική αγορά.
Αυτή η τσιγκουνιά η οποία συνεπικουρείται με την επίσης απίστευτη τσιγκουνιά που έδειξαν οι Θάσιοι επιχειρηματίες απέναντι στον άνθρωπο που τους κουβαλάει κάθε βδομάδα γεμάτα αεροπλάνα με φρέσκους Ρώσους που οι Τούρκοι θα έκαναν και κολωτούμπες να τους αποκτήσουν, φανερώνει την κακομοιριά μας απέναντι στις θετικές προκλήσεις του τουρισμού μας.


Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η ανάρτηση του πρώην θεματικού αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜ-Θ και εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα τουρισμού μέχρι πριν λίγο καιρό του Μιχάλη Αμοιρίδη ο οποίος ορθώς αναρωτιέται: «Σημαντική αύξηση της ζήτησης για τα ελληνικά νησιά, από τους Ρώσους, επισημαίνει ο τουριστικός Τύπος της χώρας μας και σε αυτόν η συμβολή του ομίλου Μουζενίδη σημαντική. Διανυκτερεύσεις υπάρχουν και σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και ημερήσιες εκδρομές σε Ξάνθη. Καλό θα είναι οι σχέσεις που χτίσαμε ως Περιφέρεια με τον όμιλο Μουζενίδη όπως και με άλλους μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς, να διατηρηθούν και να μην γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος η προσπάθεια. Καλές οι δηλώσεις χαράς για τα αποτελέσματα αλλά καλύτερο να συνοδεύονταν από έμπρακτη συνέχιση και όχι υπονόμευση του έργου που έγινε και των σχέσεων που χτίσαμε, και δεν αναφέρομαι στην κα Υπουργό η οποία στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια».

Καλά κάνει ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και δεν λέει τα πράγματα όπως ακούγονται από φήμες του κτηρίου της περιφέρειας, κρατώντας ένα περίβλημα ασφαλείας γύρω από τον νέο αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, αλλά εδώ κάτι συμβαίνει και θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει ο Κώστας Αντωνιάδης.
Γιατί αν τελικά όλα διακυβεύονται για 5 ψωροχιλιάδες καλά κάνει ο Ερντογάν που δίνει γη και ύδωρ στους Ρώσους να πάνε στην πατρίδα του και να αφήσουν τα ρούβλια τους.
Γιατί εμείς είμαστε καρμίρηδες!

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ
Υπενθυμίζουμε στον περιφερειάρχη ΑΜΘ κ.Μέτιο ένα παλιό δημοσίευμα της voria.gr (21/03/2017) και του το αφιερώνουμε χωρίς δεύτερο σχόλιο.
Πολλές και εποικοδομητικές επαφές είχαν ο πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη Μπόρις Μουζενίδης, ο Διευθυντής του Mouzenidis Travel Μόσχας Αλέξανδρος Τσαντεκίδης και ο Διευθυντής του Mouzenidis Travel Ελλάδας Γιώργος Μασμανίδης με εκπροσώπους και Δημάρχους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Διευθυντή του Γραφείου EOT Ρωσίας Πολύκαρπο Ευσταθίου, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ 2017, όπου ο Όμιλος συμμετείχε με δικό του σταντ στο περίπτερο του EOT.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος Μουζενίδη έχει διατυπώσει επανειλημμένα  την πρόθεση του να ανοίξει νέους, λιγότερο γνωστούς, ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς - εξίσου όμως ενδιαφέροντες- για τους Ρώσους τουρίστες.
Η αρχή γίνεται σε λίγους μήνες με την έναρξη των πτήσεων Καβάλα - Μόσχα & Καβάλα – Αγία Πετρούπολη της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Mouzenidis Group.
Στις συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της ΜΙΤΤ, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες σύνδεσης της Καβάλας μέσω της Ellinair, με περισσότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης αλλά και η σύνδεση άλλων πόλεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με πόλεις του εξωτερικού, όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος.
Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το άνοιγμα του Ομίλου στην περιοχή και την πρόθεση τους να συνεργαστούν στενά μαζί του με στόχο την προβολή και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Σύμφωνα με τον κ.Αλέξανδρο Τσαντεκίδη, «η Θάσος, η Σαμοθράκη και οι Φίλιπποι Καβάλας συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των Ρώσων τουριστών. Υπάρχουν όμως κι άλλα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικού-θρησκευτικού πλούτου στην περιοχή, που θέλουμε να γνωρίσουμε στους πελάτες μας.
Αν κερδηθεί το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού, η καθιέρωση των απευθείας πτήσεων της Ellinair θα βάλει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δυναμικά στον ελληνικό τουριστικό χάρτη, με όσα θετικά αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη και οικονομία της περιοχής».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »