Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

ΟΜΟΦΩΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ: Ζητάει να αναγερθεί προτομή του Γ. Παυλίδη και μετονομασία της Πλατείας Διοικητηρίου!

ΟΡΙΣΤΙΚΑ: Τον Νοέμβριο 2017 οι εκλογές στα Επιμελητήρια, στην εταιρεία CDKeranova) το πρώην ΡΕΞ Ξάνθης
Να μετονομαστεί η Πλατεία Διοικητηρίου σε Πλατεία Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη και να τοποθετηθεί προτομή του αείμνηστου απέναντι από την είσοδο της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης ως ένδειξη στον άνθρωπο που πρόσφερε πολλά σε όλη την Περιφέρεια και ιδίως στη Ξάνθη, πρότεινε στην συνεδρίαση του ΕΒΕ Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Στέλιος Μωραϊτης.
Κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος Στ. Μωραΐτης απευθυνόμενος στο σώμα, αφού παρουσίασε το έργο και την δράση του εκλιπόντος Γ. Παυλίδη, μετέφερε στα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕ την πρόταση η οποία πέρασε ομόφωνα από το Διοικητικό συμβούλιο.
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ ΔΙΑΒΑΣΕ μάλιστα κι ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα για το έργο του Γιώργου Παυλίδη όχι μόνο για την Ξάνθη αλλά για όλη την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.
Ζήτησε μάλιστα να  στηθεί η προτομή του Αείμνηστου Περιφερειάρχη απέναντι ακριβώς από την είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για να την βλέπει όλος ο κόσμος όταν μπαίνει στην αντιπεριφέρεια και ζήτησε την συνδρομή και στήριξη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης στο να στηθεί η ΠΡΟΤΟΜΗ και να υλοποιηθεί η ομόφωνη απόφαση του Επιμελητηρίου συνδράμοντας όλοι οικονομικά.
Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ χαρακτήρισε την πρόταση ως την καλύτερη που ήρθε ποτέ στο Επιμελητήριο μιλώντας με ιδιαίτερα θερμά και θετικά λόγια για τον εκλιπόντα Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.
Στα υπόλοιπα θέματα της προχθεσινής συνεδρίασης.
Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, τον Νοέμβριο 2017 θα πραγματοποιηθούν οριστικά οι εκλογές στα Επιμελητήρια, ενώ αποκάλυψε ότι  στην εταιρεία CDK (Τερανόβα - Ενδύματα, παπούτσια κλπ) μισθώθηκε το πρώην «ΡΕΞ» Ξάνθης έναντι 1.000 ευρώ το μήνα. Το ενοίκιο θα ξεκινήσει από 1 Νοεμβρίου 2017 που αναμένεται να ξεκινήσει και η λειτουργία του καταστήματος.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »