Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ: Με τη στήριξη Φανουράκη ο Σάββας Μελισσόπουλος ανέλαβε την ηγεσία της παράταξης και κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!

*ΟΡΙΣΤΙΚΑ υποψήφιος με Σάββα Μελισσόπουλο ο Μανώλης Φανουράκης, θα είναι ο άτυπος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Δημοτών.
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη δημοτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ (ΠΑΣΟΚ). Έτσι αμέσως μετά τις παραιτήσεις του επικεφαλής Θανάση Ξυνίδη και του Ηλία Βασιλούδη κι ενώ όλοι περίμεναν να τεθεί επικεφαλής της παράταξης ο Μανώλης Φανουράκης, πληροφορίες αναφέρουν οτι ο τελευταίος λόγω....επαγγελματικών ασχολιών (σ.σ. Ετοιμάζουν το νέο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον χώρο της πρώην Λευκοθέας και θα έχουν εκεί και μηχανάκια καζίνο), παραχώρησε την ηγεσία της παράταξης στον πρώην δημοτικό σύμβουλο Σάββα Μελισσόπουλος, που με τη σειρά του.....αυτοανακυρήχθηκε σε επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης!!!!!
Έτσι με ανάρτηση στο FB, μετά τις εξελίξεις στο συνδυασμό της Κοινωνίας Δημοτών, ο Σάββας Μελισσόπουλος, ανακοινώνει και επίσημα ν πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο της Ξάνθης στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2019!!!!
Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάββα Μελισσόπουλου:
Με πολύ σεβασμό στις υπάρχουσες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και στο ανθρώπινο δυναμικό που τις πλαισιώνει και που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αξιόλογο – φυσικά κανείς δεν περισσεύει – αυτό που σήμερα χρειάζεται η Ξάνθη είναι κάτι απολύτως νέο!!!
Οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου, αυτοί που συμμετέχουν και μοχθούν επαγγελματικά στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της πόλης και βιώνουν την παρατεταμένη περίοδο της παρακμής και της απαξίας του Δήμου μας, οι μη επαγγελματίες της πολιτικής, οι άνθρωποι που έχουν όνειρα για την ανάπτυξη αυτού του τόπου, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αξιακό επίπεδο, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά!!!
Όλοι μαζί, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς  κομματικές ταυτότητες και “χρίσματα”, με μόνο εφόδιο την αγάπη γι αυτήν την πόλη και την πίστη ότι επιτέλους μπορεί να αλλάξει, να ανατραπεί αυτή η μακρόχρονη καταστροφική και φθίνουσα πορεία της…
Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για άλλες χαμένες τετραετίες ή πενταετίες ερασιτεχνισμού, πολιτικής και κοινωνικής “κακοδιαχείρισης”, χωρίς κανένα σχεδιασμό, προγραμματισμό και προοπτική…
Η πόλη δυστυχώς δεν μπορεί να μας περιμένει άλλο!!!
Αργά αλλά σταθερά φθίνει, καθημερινά υποχωρεί, τόσο σε επίπεδο λειτουργίας, όσο και δυναμικής, σε σχέση πάντα με τους άλλους Δήμους της χώρας…
Όχι άλλα λόγια λοιπόν!!!
Τώρα είναι η ώρα της πράξης!!!
Τώρα είναι η ώρα όλων των νέων στην ψυχή και στην καρδιά πολιτών!!!
Αυτών που θα φτιάξουν ένα Δήμο με Όραμα, ένα Δήμο που θα δίνει έμφαση στην ποιότητα ζωής και στην οικονομική ανάπτυξη, στην πολιτιστική δυναμική και στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και στις ψηφιακές εφαρμογές !!!
Αυτή η μεγάλη πορεία της εργασίας και της δημιουργίας, που θα συνενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, θα φέρει τελικά και τη μεγάλη Αλλαγή στο Δήμο της Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »