Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ: Σταμάτησαν εργασίες του Τ.Α.Ρ. στα Λασπόλουτρα Κρηνίδων

Ένα ακόμα… ραντεβού στα χωράφια έδωσαν αγρότες και κάτοικοι της περιοχής των Φιλίππων με τα συνεργεία, που εμπλέκονται στην κατασκευή του αγωγού Τ.Α.Ρ., καθώς σταμάτησαν περίπου στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7) εργασίες πλησίον του Πηλοθεραπευτήριου Κρηνίδων.
Όπως ανέφερε στο «Χ» ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας, Θέμης Καλπακίδης, τα συνεργεία προετοιμάζονται για εργασίες, ώστε ο αγωγός να περάσει από το παρακείμενο ποτάμι.
Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων αρκετά μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών για την Αλλαγή της Όδευσης του TAP, όπως ο κ. Καλπακίδης, οι πρώην δήμαρχοι Φιλίππων, Λάζαρος Τσαταλμπασίδης και Λευτέρης Κωταΐδης, αλλά και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας, Παναγιώτης Αρσονιάδης, ο οποίος μάλιστα «ανέβασε» και τη σχετική φωτογρααία στο προφίλ του στο facebook.
Χάρη στην παρέμβαση τους, οι εργασίες σταμάτησαν και όπως σημείωσε ο Θέμης Καλπακίδης «οι πολίτες της περιοχής βρισκόμαστε σε εγρήγορση κι έτσι θα παραμείνουμε και στη συνέχεια. Παρά τα όσα λέγονται, δεν έχουμε ηρεμήσει καθόλου και φυσικά δεν ισχύουν όσα διαδίδονται. Εμείς θέλουμε να αλλάξει η όδευση του αγωγού και γι’ αυτό βρεθήκαμε σήμερα εδώ. Όχι για να μην γίνει ο αγωγός».
Δημήτρης Μπουντάς

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »