Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Σσσσσ... Ψίθυροι Οι τελευταίες ειδήσεις της επικαιρότητας, το σχόλιο της ημέρας...

ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ
...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δήμαρχος Τοπείρου και πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης Θωμάς Μίχογλου, επέτρεψε στον χαιρετισμό του στον Κύρνο -παρουσία του Τούρκου Πρόξενου και του Ψευτομουφτή-, να του βάλουν διερμηνέα που μετέφραζε τα ελληνικά του στα...Τούρκικα! Ο Δήμαρχος Τοπείρου δηλαδή προεκλογικά (2014) στον Κύρνο και στα άλλα μειονοτικά χωριά με...μεταφράστρια πραγματοποιούσε τις ομιλίες του; Ή απλά με τον τρόπο αυτό ήθελε να νομιμοποιήσει τη χρήση της Τουρκικής γλώσσας στη ρατσιστική προκήρυξη του αδελφού του Καπζά Τζεμήλ για τις προσλήψεις στο Δήμο Μύκης; Ε τότε, δεν έχει παρά να ξεκινήσει κι ο ίδιος φροντιστήρια Τουρκικής γλώσσας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές...! Υπάρχει άλλωστε και το κατάλληλο Πανεπιστήμιο στην Άγκυρα....για σπουδές ακόμη και δι' αλληλογραφίας!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο f.b)
-Γιατί, μήπως μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος ο κύριος Θωμάς Μίχογλου; Είδε την μεταφράστρια κι έπεσε στην…παγίδα του Τούρκου Πρόξενου!
………..
Το ένα «χαστούκι» πίσω από το άλλο, φαίνεται πως δίνει στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και μόνο τυχαία το όνομά του δεν έγινε δημιουργήσει τέτοια «αμηχανία» όχι μόνο στην κομματική οργάνωση, αλλά και στον πρώην Υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό που έπαιξε βασικό ρόλο στην εκλογή του…
Πρώτα η ομιλία του στον Κύρνο όπου νομιμοποίησε μάλιστα και την «Τουρκική» γλώσσα παρουσία του Τούρκου Πρόξενου και του Δήμαρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ τον οποίο αποκάλεσε ….αδελφό του και μετά οι ύμνοι του για τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου για το ειδικό Σχολείο στο Δήμο Τοπείρου.
Ο Θωμάς Μίχογλου προκαλεί «αμηχανία» στην τοπική Νέα Δημοκρατία και πορεύεται πλέον με το δικό του «μπαϊράκι»…Φυσικά ο χρόνος είναι αυτός που δείξει αν «πέτυχε» στο στόχο του…
«Α»

adesmeuti-thrakis.blogspot.com
ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ
Με την αγάπη και στήριξη όλων των αναγνωστών μας συνεχίζουμε και τον Ιούλιο την ανοδική πορεία του  adesmeuti-thrakis.blogspot.com με στόχο την κορυφή.
Ήδη φτάσαμε  στις 1935151 συνολικές προβολές και προχωράμε ακόμη πιο ψηλά με την δική σας στήριξη και αγάπη.  
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ. Για την αλήθεια και το δίκαιο, για την δημοκρατία και τον άνθρωπο. Κάθε μέρα, κάθε ώρα…
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας  στο τηλέφωνο 2541105096 ή 25410/62222  για όποιο θέμα σας απασχολεί ή κάτι που θεωρείται ενδιαφέρον.

ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Η «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ»
Με νέα ανανεωτική γραμμή από τον Ιούλιο συνεχίζει η «Αδέσμευτη» την πορεία της. Αλλάξαμε ήδη τα κασέ της 1ης και της τελευταίας σελίδα και προχωράμε με στόχο να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά την εφημερίδα μας με την στήριξη πάντα του αναγνωστικού μας κοινού.
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την στήριξή σας. Συνεχίζουμε μαζί και περιμένουμε σε καθημερινή βάση τις υποδείξεις και την συμμετοχή σας στην επίλυση των μικρών τουλάχιστον προβλημάτων της καθημερινότητας που μπορούν να λυθούν αν ενώσουμε τις φωνές μας.
Σ. Γκ.

Ενέργειες προς αντιμετώπιση προβλημάτων της Διοικητικής Υπηρεσίας του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης
Για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης της Διοικητικής Υπηρεσίας:1. Για πρώτη φορά μετά από επτά (7) χρόνια προσλήφθηκαν προ 6μήνου 14 μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι,  από  επιλαχόντες  διαγωνισμού ΑΣΕΠ έτους 1997-19982. Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. ζήτησε από το Υπουργείο την πρόσληψη 11 επικουρικών διοικητικών υπαλλήλων και 2 μέσω ΟΑΕΔ με σύμβαση 1 έτους.3. Έγινε   δεκτό   από   την   ΥΠΕ   το   αίτημά   μας   να   μην   γίνουν   αποδεκτές   οι   αιτήσεις μετακίνησης 3 υπαλλήλων προς άλλα νοσοκομεία και να ανακληθούν άλλες 2.Την  ίδια  στιγμή   4   υπάλληλοι  (από τους  14)  προσφεύγουν  στα   δικαστήρια  ζητώντας  να πληρωθούν από το 1998! Μάλιστα 2 εξ αυτών πήραν μετάθεση σε άλλο νοσοκομείο, η οποία τελικά ανεκλήθη και 1 πήρε αναρρωτική άδεια μόλις του γνωστοποιήθηκε η ανάκληση της μετάθεσής του. Η Διοίκηση θα ζητήσει έλεγχο των αναρρωτικών αδειών και θα πάρει εφ’ όσον χρειαστεί τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου
Την ανεξαρτητοποίησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποιεί με επιστολή της η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Με την επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου κάνει γνωστό ότι δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων και ότι παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής.
Η ανακοίνωση
Σήμερα, Δευτέρα 10/07/2017, δήλωσα με επιστολή μου προς τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου την παραίτησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Ένωσης Κεντρώων».
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια συμπόρευσης με την Ένωση Κεντρώων, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά, πρωτίστως τον Πρόεδρο, Βασίλη Λεβέντη, αλλά και τα λοιπά μέλη του κόμματος για αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία. Δυστυχώς, η δίχρονη αυτή πορεία δεν ήταν όπως είχα οραματιστεί, καθώς πρώτιστο μέλημά μου πάντοτε ήταν -και παραμένει- το να εκτελώ ευσυνείδητα και αποτελεσματικά το δύσκολο έργο που έχω αναλάβει και να μπορώ να αντεπεξέλθω στις ευθύνες μου, απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Αντιθέτως, όλο αυτό το διάστημα αισθάνθηκα ότι προσπαθώ ουσιαστικά μόνη μου, χωρίς τους απαραίτητους και κατάλληλους συνεργάτες, να παραμείνω πιστή στις υποχρεώσεις μου, αλλά και στα ιδεώδη μου και στις αρχές μου.
Ευελπιστώ ότι η ανεξαρτητοποίησή μου θα μου δώσει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων, για να πετύχω ως Ελληνίδα Βουλευτής όλα όσα οφείλω στον ελληνικό λαό.

…………………….
Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου άρχισαν ήδη να «αντιδρούν» και να εκφράζονται τελείως αρνητικά για τις τελευταίες πρωτοβουλίες του; Και πόσοι από αυτούς είναι πρώην αντιδήμαρχοι; Που ήδη του διεμήνυσαν ότι δεν θα κατέβουν μαζί του στις επόμενες  δημοτικές εκλογές;
…………………….

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εθνικής Οδού Αλεξ/πολης – Άβαντα -Εργασίες συντήρησης Εθνικού Οδικού Δικτύου
Αποφασίστηκε η προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας, λόγω στένωσης της λωρίδας τμήματος της Εθνικής Οδού Αλεξ/πολης – Άβαντα, από την διασταύρωση των Νέων Κοιμητηρίων και για μήκος τεσσάρων χιλιομέτρων με κατεύθυνση προς τον οικισμό Άβαντα, προκειμένου εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος.
Οι εργασίες θα είναι μικρής διάρκειας και θα πραγματοποιούνται τμηματικά, θα αφορούν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και θα ισχύουν μέχρι και την 14-07-2017.

Συνελήφθη 38χρονος Βούλγαρος στον Έβρο
 ο οποίος μετέφερε με φορτηγάκι 17 λαθρομετανάστες
Συνελήφθη την Δευτέρα (10-7-2017) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαέξι (16) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Συρίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί όχημα, με ολλανδικές πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και 2 κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη 54χρονος σε χωριό της Ξάνθης 
για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την Δευτέρα (10-7-2017) το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν και κατέσχεσαν:
-22 αποξηραμένα δενδρύλλια υπνοφόρου παπαρούνας, ύψους από 0,2 έως 1,2 μέτρων
-1 φυτό κάνναβης, ύψους 0,75 μέτρων
-2 νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένους βολβούς υπνοφόρου παπαρούνας, βάρους 186,5 γραμμαρίων
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Συνελήφθη 27χρονος Βούλγαρος στο Διδυμότειχο 
διωκόμενος με  Ευρωπαϊκό  Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη την Δευτέρα (10-7-2017) το πρωί, στο Διδυμότειχο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Βουλγαρίας, για εμπορία ανθρώπων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση φθορών του Εβραϊκού Μνημείου 
στην Καβάλα -4  Έλληνες 40, 29, 22 και 20 ετών οι δράστες
Εξιχνιάστηκε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση φθορών σε μνημείο, στην πόλη της Καβάλας.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 40, 29, 22 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30-3-2017, άγνωστοι δράστες έθραυσαν την μαρμάρινη πρόσοψη μνημείου, στην πόλη της Καβάλας.
Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν προέκυψε η εμπλοκή των τεσσάρων ημεδαπών στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »