Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017

ΚΑΝΤΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ με την «Αυτοδιαχείριση», για να απεγκλωβιστείτε από την ΑΕΠΙ!

Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ξάνθης στα μέλη του, μετά την προχθεσινή ημερίδα για τα Πνευματικά δικαιώματα! Τηλέφωνα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ειδική ημερίδα που διοργάνωσε το ΕΒΕ Ξάνθης για τα Πνευματικά Δικαιώματα και την προστασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών σε συνεργασία με την «Αυτοδιαχείριση» του Γιάννη Γλέζου, ημερίδα που μεταδόθηκε απευθείας και από το Xanthi channel.
Με τηλέφωνα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα επαγγελματίες ζητάνε πλέον να μάθουν λεπτομέρειες για το εγχείρημα της Ένωσης Κεντρικών Επιμελητηρίων Ελλάδος, προκειμένου να «ξεφύγουν» από τον βραχνά της ΑΕΠΙ που έχει στείλει ακόμη και στη φυλακή πολλούς επαγγελματίες.
Για την σύσκεψη της Δευτέρας στο Επιμελητήριο, δόθηκε μάλιστα από τα Επιμελητήρια Ξάνθης και Έβρου δελτίο τύπου με το οποίο απευθύνεται κάλεσμα σε όλα τα μέλη να συσπειρωθούν πίσω από τα Επιμελητήρια και την Αυτοδιαχείριση.
Αναλυτικότερα:
Παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση» κ. Γιάννη Γλέζου, των Προέδρων των Επιμελητηρίων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Προέδρων και εκπροσώπων Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων, Εμπορικών Συλλόγων και Σωματείων της περιφέρειάς μας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 στο Επιμελητήριο Ξάνθης, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη συμφωνία μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Αυτοδιαχείρισης.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το πώς μπορεί να γίνει πράξη, για κάθε επιχείρηση, αυτή η ωφέλιμη συνεργασία. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα και να συζητήσουν θέματα που αφορούν το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων στη χώρα μας καθώς και να διευκρινίσουν απορίες τους σχετικά με τη συμφωνία και τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις τους.
Καλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν στο Επιμελητήριο Ξάνθης προκειμένου να ενημερωθούν και να προβούν άμεσα σε συμβάσεις με την «Αυτοδιαχείριση» στο αμοιβολόγιο που προέκυψε μετά τη διαπραγμάτευση ΚΕΕ – Αυτοδιαχείρισης, ώστε να απεγκλωβιστούν από την υποχρέωση καταβολής των υπέρογκων ποσών του μονομερούς καταρτισθέντος αμοιβολογίου της ΑΕΠΙ Α.Ε. αλλά και να μην έχουν ποινικές και αστικές ευθύνες από την εν λόγω εταιρεία.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »