Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Δηλαδή «γράφει» τους υπόλοιπους, γράφει και τον Αλέκο Κοντό τώρα ο κύριος Δημαρχόπουλος; Ειλικρινά απορώ. Διότι αν αυτά που καταγγέλλουν οι 5 εταιρείες της Ξάνθης είναι όπως τα λένε, τότε για πρώτη φορά το πρόβλημα είναι τόσο ηθικό και για την Νέα Δημοκρατία.


*Δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους Γιάννης Τσεγγελίδης και Στέλιος Γουναρίδης για τον Φανουράκη που στην συνεδρίαση της Δευτέρας έκανε προτάσεις και έπαιρνε το λόγο, χωρίς καν να τους υπολογίζει…και σαν να μην ήταν παρών…!
Και μάλλον η συγκεκριμένη κόντρα θα έχει και συνέχεια…
….

*Με αιχμηρή ανάρτηση στο fb και «εξοργισμένος με την έλλειψη κοινωνικής υπευθυνότητας έναντι της ασφάλειας των πολιτών», για ένα περιστατικό που είχε στην Κεραμωτή με λιμενικό του λιμανιού, ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ και μηχανικός Αργύρης Πλέσσιας κατήγγειλε τα παρακάτω:
Κυριακή βράδυ 23/7/2017, δρομολόγιο 9.45 Θάσος - Κεραμωτή. Το ferry boat πλήρες οχημάτων και επιβατών (σαλόνι, καταστρώματα). Το πλοίο φθάνει Κεραμωτή, ο καταπέλτης ανοίγει και παρά τους ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, αρχίζει η αποβίβαση οχημάτων και πεζών φύρδην - μίγδην. Από τους υπευθύνους (πλήρωμα και λιμεναρχείο) καμία παρέμβαση. Μη πιστεύοντας σε αυτό που έβλεπα, καταγράφω την σκηνή. Ο καπετάνιος (ενδεχομένως επειδή αντιλαμβάνεται την καταγραφή), δίνει εντολή (μετά την εκφόρτωση του μισού σκάφους), να σταματήσει η αποβίβαση οχημάτων. Ο λιμενικός στον οποίο το καταγγέλλω μου απαντάει ότι "δεν θα του μάθω την δουλειά του".
Ο λόγος που το αναρτώ επώνυμα θεωρώντας ότι αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση μου ως πολίτη, είναι μήπως υπάρξει κάποιος "διοικητικά υπεύθυνος", να κάνει κάποιες συστάσεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες ασφαλείας (υπενθυμίζω ότι έχω καταγραφή του γεγονότος για την περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να αμφισβητήσει το γεγονός).
Επίσης μια αιτία της ανάρτησης είναι να προτρέψω τους πεζούς συμπολίτες μας να μην ανεχθούν άλλη φορά τέτοιες καταστάσεις και συμπεριφορές.
………

*Ιδού και μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση:
Σας γνωρίζουμε ότι οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιά από ανεμοθύελλα σε καλλιέργειες με καπνά, ηλίανθο, αραβόσιτο κ.λ.π. μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στο Εύμοιρο Ξάνθης έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Α.Φ.Μ.
ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ  ΟΣΔΕ
Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΛΓΑ
………

*Στα πλαίσια της προσπάθειας για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.ΞΑΝΘΗΣ προς τους δημότες, γνωστοποιείται ότι, από ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών, θα λειτουργήσει  στις νέες εγκαταστάσεις της, στη Δημοτική Αγορά της πόλης, επί της οδού Κων/νου Μπένη (πρώην Ηρώων Κύπρου).
……….

*Την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Ιουνίου 2017.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ποσό των 55.661.196,69 ευρώ θα καταβληθεί σε 246.529  δικαιούχους και αφορά συνολικά 559.621 άτομα.
Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου  μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
…….. 

*Από το Δ΄ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι, τη Παρασκευή 28 Ιουλ 17 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2017 Δ1’ ΕΣΣΟ, σε Στρατόπεδα της ΠΕ του Σ. Στρατού, όπως παρακάτω:
Στο Στρδο «ΑΒΡΑΜΙΔΗ» (ΚΑΒΥΛΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ)
Στο Στρδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
Στο Στρδο «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» (ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ)
……
*Στην Κατερίνη εντοπίστηκε την Δευτέρα η 52χρονη από το Νεοχώρι Ορεστιάδας, η οποία αναζητούνταν από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνισή της.
Η γυναίκα είναι σε καλή κατάσταση και η είδηση του εντοπισμού της ανακούφισε το οικογενειακό της περιβάλλον, που έζησε τέσσερα 24ωρα αγωνίας, όσο ήταν σε εξέλιξη η αναζήτησή της.
……

*Το γραφείο Τύπου του Αθλητικού Ομίλου Λεύκιππος Ξάνθης ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του νέου μοντέλου λειτουργίας που θα εφαρμοστεί στα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία με τους προπονητές Νίκο Μουρβάκη, Λένα Αντώνογλου, Ευαγγελία Ψωμαδοπούλου.
Η Διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της δουλειάς τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Οι λεπτομέρειες και τα πρόσωπα του νέου μοντέλου λειτουργίας του Ομίλου θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη θα επιδιώξουν να δουν εκπρόσωποι των 5 εργολαβικών επιχειρήσεων-εταιρειών της Ξάνθης, για να του καταγγείλουν τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τον τόσο…«φανατισμό» να δώσει το έργο του ΧΥΤΑ Ξάνθης σε εργολαβική εταιρεία της Αθήνας, ιδιαίτερα γνωστή στους Αυτοδιοικητικούς κύκλους…
Μάλιστα θα επιδιώξουν να δουν από κοντά τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και να του ζητήσουν να μη δώσει το χρίσμα του κόμματος στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης, εφόσον θελήσει να είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2019, καθώς έχουν σοβαρούς ενδοιασμούς πλέον και για τις συμπεριφορές του αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του…
Από την άλλη μάλλον πρέπει πούμε όλοι μπράβο στον Μπάμπη. Σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε πλην του κυρίου Πατούλη να έχει γνωρίσει πολύ κόσμο στην Αθήνα κατά τις εκεί συχνές μεταβάσεις του…
Η ΚΑΤΙΝΑShare this

Related Posts

Previous
Next Post »