Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η «Αδέσμευτη» αλλάζει σελίδα, «μεταμορφώνεται», γίνεται πιο μοντέρνα, ανανεώνεται και προχωράει στην…επόμενη μέρα με την στήριξη των αναγνωστών και φίλων της. Σ’ αυτό το νέο ταξίδι, σας θέλει όλους δίπλα της.
……..

*Πολύ αποκαλυπτικό ήταν το χθεσινό ThrakiLive με το ντοκουμέντο που δημοσίευσε και αφορά τι άλλο;
Την γνωστή «παρέα» και τους «πιστούς» του Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ. Ιδού και η αποκάλυψη:
Ο εκλεκτός ιμάμης και πρωτοπαλήκαρο του ΜΕΤΕ στο χωριό Άλμα Μουσταφά ΔΑΡΜΟΝ, πρωταγωνίστησε στον ξυλοδαρμό ανήλικου πιστού μέσα το τέμενος, κατά την διάρκεια της προσευχής, λίγες ημέρες πριν το μπαϊράμι. Μάλιστα ο ΔΑΡΜΟΝ, διέκοψε την προσευχή που τελούσε και επιτέθηκε με μένος όχι μόνον κατά του ανήλικου παιδιού, αλλά και της μητέρας και συγγενών του που είχαν σπεύσει να το γλυτώσουν απο τα χέρια του ιμάμη (δηλαδή, ο καλός μουσουλμάνος ΜΕΤΕ και οι ιμάμηδες του, έχουν μετατρέψει τα τεμένη είτε σε χώρους αναψυχής/εστιατόρια ή σε ριγκ πυγμαχίας)....
Τη στιγμή που στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί του ΑΤ Εχίνου, πάνω από 200 κάτοικοι του οικισμού είχαν συγκεντρωθεί και αποδοκίμαζαν τον ιμάμη για την ανήθικη συμπεριφορά του. Μάλιστα, στο γενικότερο κλίμα έντασης, σημειώθηκαν φθορές σε παρμπρίζ αυτοκινήτων, ενώ η μητέρα του παιδιού που έχασε τις αισθήσεις της απο τα κτυπήματα του νεαρού ΔΑΡΜΟΝ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Μετά απ’αυτό, αντιπροσωπεία κατοίκων μετέβη στον ΜΕΤΕ και ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του ιμάμη από το τέμενος και το Φροντιστήριο Κορανίου, ωστόσο ο ΜΕΤΕ πήγε ο ίδιος στο Άλμα και επέβαλε στους πιστούς την παραμονή του ιμάμη στη θέση του.
…..

*Τα ερωτήματα του ThrakiLive:
«Τι είναι όμως αυτό που εξανάγκασε τον ΜΕΤΕ να διατηρήσει τον ΔΑΡΜΟΝ στη θέση του;
Μήπως ότι είναι στενός φίλος με τον ΝΤΕΛΗ Μωχάμετ, γαμπρό του ΜΕΤΕ;
Μήπως το ότι ο ΔΑΡΜΟΝ, ο γαμπρός του ψευδομουφτή και τρεις άλλοι νεαροί ιμάμηδες συνηθίζουν να περνούν πολλές ώρες χαλαρότητας σε διαμέρισμα της Ξάνθης, πίσω από την οικία του ΜΕΤΕ, το οποίο- όπως μαθαίνουμε και έχουμε διαπιστώσει- επισκέπτεται τακτικά έγγαμη πομάκα που ο άνδρας απουσιάζει στο εξωτερικό για εργασία;»
….
*Και καταλήγει το ThrakiLive:
«Πάντως, τα περιστατικά βίας μέσα σε τεμένη δεν είναι κάτι καινούριο...Είναι γνωστό ότι τα παιδάκια εκπαιδεύονται στο Κοράνι συχνά με τη χρήση βίας και αντιπαιδαγωγικών μεθόδων, ενώ δεν λείπουν και οι φήμες για σεξουαλική παρενόχληση απο πλευράς των νεαρών και ζωηρών ιμάμηδων...Υπενθυμίζουμε το περιστατικό άγριου βιασμού νεαρού κοριτσιού απο ανήλικα αγόρια, στον χώρο του τζαμιού Γλαύκης, στη διάρκεια Φροντιστηρίου Κορανίου....Και απορούμε που οι μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια τέτοιων ανθρώπων. Η Πολιτεία φέρει τεράστιες ευθύνες για την απάθεια έναντι της παράνομης λειτουργίων των συγκεκριμένων χώρων όπου δεν τηρούνται βασικοί κάνονες ασφάλειας και τάξης....Επιτέλους, πότε οι δικαστικές Αρχές και οι Εισαγγελείς θα πράξουν αυτό που τους αναλογεί; Η σιωπή είναι συνενοχή!
…..

*Η «Αδέσμευτη» μετά τις παραπάνω αποκαλύψεις, θα ήθελε να ρωτήσει τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ…
-Τι λέτε κύριε Μετέ για όλα σας καταμαρτυρούν;
-Η εφημερίδα μας δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταφέρει αυτούσια και την δική σας θέση, διότι δημοκρατία σημαίνει διάλογος…προκειμένου να απαντήσετε στα ερωτήματα που θέτει το Thrakilive.
Βλέπετε η εφημερίδα μας είναι ελεύθερη και δεν έχει τέτοια κόμπλεξ ώστε να φοβάται τον διάλογο όπως τα δικά σας φερέφωνα…
…..

*Πρόχειρος δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός της ΔΕΥΑΞ για την συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων έτους 2017-2018, προϋπολογισμού 59.975,00€ (πλέον του ΦΠΑ 24%).
Μειοδότρια προσφορά θα αναδειχθεί εκείνη με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής του τιμολογίου της μελέτης.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής του Διαγωνισμού την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 και ώρα 10:30-11:00 στα γραφεία του κτιρίου διοίκησης (τέρμα 4ης Οκτωβρίου).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα τεύχη της προμήθειας μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00 από τα γραφεία της ΔΕΥΑΞ.
…..
*Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου …. τράβηξε δια παντός το χαλί κάτω από τα πόδια του Αρτέμη Σώρρα, «εξαφανίζοντας» τη δικαστική απόφαση που κράδαινε ως σημαία ο φυγόδικος κατηγορούμενος για να πείσει πως είναι διαχειριστής 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Παρότι η εξέλιξη αυτή δεν παράγει καμία συγκεκριμένη έννομη συνέπεια για τον ήδη κατηγορούμενο Αρτέμη Σώρρα, εντούτοις του αφαιρεί ουσιαστικά το «δυνατό χαρτί» που επί χρόνια ισχυριζόταν ότι διαθέτει για να στήσει έναν ολόκληρο μύθο γύρω από τον πακτωλό των χρημάτων που υποστηρίζει ότι διαθέτει.
….

*Ο Άρειος Πάγος ανέτρεψε την απόφαση που εξέδωσε το 2013 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στην οποία υπήρξε η παραδοχή ότι τα 600 δις δολάρια που διατείνεται ότι διαθέτει ο Αρτέμης Σώρρας είναι υπαρκτά και σε τίτλους ομολόγων.
Η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία. Δηλαδή η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου δεν αναφέρει τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.
….
*Η υπόθεση Σώρρα , σύμφωνα με την εισαγγελέα προκαλεί τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Από το πόρισμα φέρεται να προκύπτει, ότι τουλάχιστον 12 χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν στείλει εξώδικα σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία ζητώντας συμψηφισμό χρεών τους με τα ... 600 δις του Σώρρα.
Χαρακτηριστικά το πόρισμα επικαλείται 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, για τις οποίες (μόνο από αυτές) το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες και λοιπά.
Σύμφωνα μάλιστα με την εισαγγελική εκτίμηση ο Αρτέμης Σώρρας, δεν διαθέτει .... ούτε ευρώ ως περιουσιακό στοιχείο ενώ τα τελευταία χρόνια φέρεται να μην υπέβαλε καν μηδενικές φορολογικές δηλώσεις.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Επεισόδιο με πραγματικά πυρά μεταξύ του Λιμενικού και τουρκικού πλοίου ξηρού φορτίου συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας ανοιχτά της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουρκικό πλοίο Μ/VACT το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Αλεξανδρέτας και κατευθυνόταν προς Ισμίτ ( Νικομήδεια) έλαβε σήμα να ελεγχθεί λόγω του ότι οι Ελληνικές Αρχές είχαν την πληροφορία πως μετέφερε ναρκωτικά.
Ο καπετάνιος του πλοίου, αρνήθηκε να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου και κατευθύνθηκε προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα.
Παράλληλα ανέφερε στο cnn turk πως δέχθηκε πυρά και συγκεκριμένα 16 βλήματα, χωρίς όμως να προκαλέσουν ζημιά στο πλοίο.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι τουρκικές αρχές, οι οποίες ακολούθησαν το συγκεκριμένο πλοίο.
Αξιωματούχοι του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, επιβεβαίωσαν ότι από όσα γνωρίζουν δεν υπάρχει τραυματισμός.
Η ΚΑΤΙΝΑ

(σ.σ. Μπαρούτι αρχίζει να «μυρίζει» το Αιγαίο…κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »