Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2017

Freddo Πολιτικολογίες Κι όμως ο παραΣΥΡΙΖΑ δικαιώνεται για το….colpo grosso! Διαβάστε την Κατίνα!


*Τον κ.Τζελεπάκη Θεόδωρο του Αναστασίου όρισε τελικά ως αντικαταστάτη του παραιτηθέντος Νίκου Κιατίπη ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου. Όλα έδειχναν ότι θα ορίσει τον Σάκη Λουκμακιά, αλλά μάλλον το πρωτοσέλιδο του «Μ» τον έκαψε τον Πρόεδρο των κτηνοτρόφων!
……
*Θα το σχολιάσω ειλικρινά με χιούμορ. Φαντάζομαι ότι το γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης –και ευτυχώς δηλαδή που είναι τόσο αδιάφορος ο σημερινός διευθυντής-δεν ασχολείται με την «προώθηση» του κυρίου Μπαντάκ Σιαμπάν στην αρχηγία του συνδυασμού «Συμμετέχω» από τον κύριο Δημήτρη Μπένη!
-Χθες πάντως ο Στέλιος Γουναρίδης σχολίαζε με οργή για τον κύριο Μπένη, «πως στήριξα κι έδωσα την ψυχή μου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο…».
-Ας πρόσεχες Στέλιο!!!
……
*Ποιος θα είναι λοιπόν ο νέος επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» αν ο Σουά –που μέχρι χθες στήριζε δυνατά τον Στέλιο Γουναρίδη-πείστηκε από τον Μπένη και θα στηρίξει τελικά ως νέο επικεφαλής τον Μπαντάκ Σιαμπάν;
-Έχω την γνώμη ότι ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Τσεγγελίδης σήμερα Παρασκευή ή το Σάββατο θα δώσει τη λύση, διαφορετικά η παράταξη θα διαλυθεί!!!! Με αποκλειστικό υπεύθυνο τον κ.Μπένη που ενώ παραιτήθηκε, αντι να μείνει εκτός, έτρεχε χθες με τον Μπαντάκ στο καφενείο του Σουά (σ.σ. Για πρώτη φορά απο τις εκλογές του 2014!!!) για να τον πείσουν να μην ψηφίσει....Στέλιο Γουναρίδη! Τι άλλο θα δούμε...! Ειλικρινά...απορώ...
……
*Πάντως θα σας αποκαλύψω και κάτι για τον νέο μειονοτικό δημοτικό σύμβουλο Μπεκήρ Ογλού Σουά που ορκίστηκε χθες δημοτικός σύμβουλος.
Αυτός που δεν έκρυψε την χαρά του για τον συγχωριανό και φίλο του, είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Μποζ Ραμαδάν που τον τίμησε στη χθεσινή ορκωμοσία του και φωτογραφήθηκε μαζί του ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος!... Τι να κάνουμε, η φιλία και η ειλικρινή σχέση δυο ανθρώπων δεν κρύβεται...!.
……
*Σε πολύ δύσκολη θέση μαθαίνω ότι βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης εξ’ αιτίας των εξελίξεων στο Δήμο Τοπείρου, αφού βρίσκεται κάπου στη μέση και δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς κινδυνεύει να δυσαρεστήσει με τη στάση του και τις δυο πλευρές…
Από τη μια ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με τον οποίο ξεκίνησε και  σχεδόν μαζί πήραν τον Δήμο Τοπείρου, οδηγώντας εκτός του πρώην Δήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου κι από την άλλη το περιβάλλον του Αλέξανδρου Κοντού, αφού ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ είναι στενός συνεργάτης του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης…
Μπρός γκρεμός δηλαδή και πίσω…άβυσσος!
……
*Άφαντος από παντού ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο και πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης…
Ή τον επηρέασαν οι διακοπές και ξεκουράζεται για να επανέρθει δριμύτερος, ή τον επηρέασαν τόσο πολύ οι παραιτήσεις του Θ. Ξυνίδη, του Ηλία Βασιλούδη και του Δ. Μπένη που σκοπεύει να…παραιτηθεί και ο ίδιος!
Λέτε; Να το δούμε κι αυτό;
……
*Με την κόρη του Μαρία Παπαδοπούλου θεάθηκε να απολαμβάνει παγωμένη μπύρα δίπλα στον Κόσυνθο αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος…
Με την συζήτησή τους βέβαια να περιστρέφεται γύρω από τις εξελίξεις στα τοπικά media και όχι μόνο…
*Ήδη ο Πάνος Παπαδόπουλος εδώ κι έναν μήνα επανήρθε δυναμικά στο ραδιόφωνο του Life 921 fm (κάθε μέρα στις 11.45) με την εκπομπή «Καθαρά και Σταράτα» που θα συνεχίζει μάλιστα σε καθημερινή βάση και τον χειμώνα…
……
*Συνεχίζονται οι… πρωτοβουλίες για αλλαγές στις ονομασίες οδών και πλατειών από Περιφερειακούς συμβούλους και άλλους φορείς.
Έτσι με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής και τις δημοτικές παρατάξεις, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Μουμίν Οντέρ ζητάει να τιμηθούν ο Κων/νος Μητσοτάκης και ο Γ. Παυλίδης, σημειώνοντας τα παρακάτω:
«Το τελευταίο διάστημα απωλέσαμε δυο μεγάλους ηγέτες και προσωπικότητες για την Περιφέρεια μας και για την χώρα μας.
- Τον Παυλίδη Γεώργιο, αείμνηστο Περιφερειάρχη μας, ο οποίος ως Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ άφησε ανεξίτηλα και ανεπίστρεπτα το στίγμα του στον πολιτικό βίο της Περιφέρειας μας. Εργατικός, διορατικός, αποτελεσματικός, έτυχε ευρείας αποδοχής ακόμη και από τους αντιπάλους του. Υποχρέωση υμών των νεοτέρων είναι να τιμήσουμε την μνήμη και τα έργα του. Ως εκ τούτου προτείνω στο δημοτικό σας συμβούλιο να μετονομαστεί η οδός Κακουλίδου σε οδό Γεωργίου Παυλίδη. ( Επί της οδού Κακουλίδου στεγάζεται η έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.).
-Τον Μητσοτάκη Κωνσταντίνο, από τους σπουδαιότερους πολιτικούς της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Συνέβαλε τα μέγιστα στην εδραίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος, τόλμησε να πει αλήθειες στους πολίτες, δικαιώθηκε εν ζωή. Ο πρώην Πρωθυπουργός ήτανε αποδεδειγμένα υπόδειγμα κοινοβουλευτικού άνδρα. Ως εκ τούτου προτείνω στο δημοτικό σας συμβούλιο να μετονομαστεί η οδός Δημοκρατίας ή όποια άλλη οδός κατά την κρίση σας σε οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Με την προσήκουσα τιμή
ΜΟΥΜΙΝ ΟΝΤΕΡ
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ».
……
*Και το σχόλιο του Σταύρου Λίτσα για τα παραπάνω; Με το οποίο φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω…!
Stavros Litsas Αυτό το νέο φαινόμενο να αλλάζουμε ονομασίες σε δρόμους ( ενώ μπορούν να βαφτίζουν τους νέους δρόμους) δείχνει και κάποια ασέβεια προς την ιστορία του τόπου... άλλο η πολιτική άλλο η ιστορία μας...
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Δικαιώνεται τελικά ο παραΣΥΡΙΖΑ; Σχολίαζε λοιπόν ο παραΣΥΡΙΖΑ τις παραιτήσιες Ξυνίδη, Δ. Μπένη και Βασιλούδη στις 18/7 ως εξής:
«18/7… colpo grosso?
Παραιτήσεις από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης.
Είναι πιο έξυπνο πάντως, να παραιτείσαι πριν σε… παραιτήσουν! Οι δημότες!
20 τόσα χρόνια αντιπολίτευση=συμπολίτευση, χωρίς ουσία και αποτέλεσμα, για τους δημότες, πράγματι είναι «βαρετό», μην πούμε, σκανδαλώδες!
Από πότε ισχύει η παραίτηση, από τώρα ή μετά την αργία;
Εκτός κι αν  ετοιμάζεται το Colpo Grosso!
Λες να ΄ρθουν,  ως σωτήρες, τα φιλαράκια, να μας «σώσουν;»
Συνεχίζουν ακόμη κάποιοι να υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών!
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, η συνέχεια…».
Και χθες ο Καμαρίδης έκανε την αποκάλυψη
«Ποιος είπε ότι… δεν θα είναι παρών (ο Δημήτρης Μένεις) στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές… έχουμε άλλα δύο χρόνια. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει»
-Υπομονή δυο χρόνια; Σαν πολλά δεν είναι βρε παιδιά… Δυο χρόνια πως θα κάνουμε χωρίς Μπένη;

Η ΚΑΤΙΝΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »