Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

Freddo Πολιτικολογίες - Αλλάζει εντελώς το δημοτικό τοπίο στη Ξάνθη, μετά τις «παραιτήσεις» των Θανάση Ξυνίδη και Ηλία Βασιλούδη…!

Αλλάζει εντελώς το δημοτικό τοπίο στη Ξάνθη, μετά τις «παραιτήσεις» των Θανάση Ξυνίδη και Ηλία Βασιλούδη…! Όλα δείχνουν ότι η Κοινωνία Δημοτών θα πορευτεί από δω και πέρα με τον Μανώλη Φανουράκη που δεν αποκλείεται να κάνει και ανατροπές…
…..
*Δεν ξέρω κατά πόσο ο ευρισκόμενος σε αργία κύριος Δημήτρης Μπένης  είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, χθες ωστόσο μάλλον προκάλεσε και πάλι την…τύχη του!
Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω πως στη φωτογραφία που βλέπετε επάνω, έβαλε την παρακάτω λεζάντα:
«Όσοι χαίρεστε για την όμορφη παρέα , καλά κάνετε… Όσοι πάλι αδιαφορείτε πάλι καλά κάνετε… Όσοι όμως ανησυχείτε τότε κάνετε παρά πολύ καλά !!!»
-Εγώ δεν νομίζω ότι ανησύχησε κανείς με την συγκεκριμένη φωτογραφία, πρώτον γιατί δεν είναι κι ότι καλύτερο ένας υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης όπως ο κύριος Ζαγναφέρης έχει ελάχιστες πιθανότητες να πάρει τον Δήμο με το «δίδυμο» Τσέπελης-Μπένης και δεύτερον προς τι η ανησυχία, αφού ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης τον τελευταίο καιρό αντί να ασχολείται με τα προβλήματα της Αντιπεριφέρειας και του τόπου μας, βρίσκεται κάθε μέρα και σε διαφορετικά πηγαδάκια!
……
*Για παράδειγμα την περασμένη Τετάρτη ήταν στο Κήπο με τον Πασχάλη Λύρατζη, τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο και τον Μανώλη Φανουράκη και δεν είδαν κανένα από αυτούς να κάνουν….selfies!
……
*Φυσικά όπως ήταν επόμενο, την φωτογραφία που ανήρτησε ο Δημήτρης Μπένης σχολίασε με το δικό του ύφος ο εκδότης του «Μ» σχολιάζοντας τα παρακάτω:
«Χαριτωμένες» οι φωτογραφίες του κυρίου Ζαγναφέρη στο fb με τους «υποψηφίους» δημοτικούς του συμβούλους Μανώλη Τσέπελη, Δημήτρη Μπένη, Ειρήνη Πυρνάρη (εκπρόσωπος τύπου του Θεολόγου Καλαϊτζή) κλπ αλλά αν έχει τα ΚΟΤΣΙΑ, δηλώνει από τώρα ευθαρσώς ότι κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με όλη αυτή την «παρέα» και αδειάζει τη «θέση» του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, για να δώσει στον Χρήστο Μέτιο το χρόνο να επιλέξει έναν καλύτερο για αντικαταστάτη του….! Ιδού η Ξάνθη….Έχεις τα κότσια να το κάνεις κύριε Ζαγναφέρη;»
-Κύριε Ζαγναφέρη, εγώ στη θέση σου θα είχα τα κότσια και θα του απαντούσα του συγκεκριμένου κυρίου…
-Ναι ρε, εμείς θα κατεβούμε όλοι μαζί και θα πάρουμε και τον Δήμο Ξάνθης….!
-Και  επειδή ξέρω ότι είναι τσαμπουκάς, περιμένω από τον  Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης να βγει και να του δώσει την πρέπουσα απάντηση!
……
*Ενδιαφέρον ωστόσο έχει πως σχολίασε ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης όλες αυτές τις πλάκες με τις φωτογραφίες των αυτοδιοικητικών στα καφέ της πόλης και τις φωτογραφίες που αναρτούν. Απολαύστε τον…
«Ξάνθη είναι η πόλη όπου τους προθέσεις των πολιτικών τους, ειδικά στην αυτοδιοίκηση, δεν τους καταλαβαίνεις από τα λεγόμενα και τα έργα τους, αλλά με τον ποιον ήπιαν καφέ και βγήκαν selfie!»
-Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει τελικά…
……
*Με το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, σχολίασε στο fb την φωτογραφία που βλέπετε ο πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης Κοινωνία Δημοτών Θανάσης Ξυνίδης..
«Και διαμερίσαντο τα πολιτικά ιμάτιά μου εαυτοίς..» σχολίασε ενδεικτικά…Δηλαδή με το που παραιτήθηκαν, συγκεντρώθηκαν κι άρχισαν να μοιράζουν την…παρακαταθήκη μου…
«σταυρωσαντες δε αυτον διεμερισαντο τα ιματια αυτου βαλλοντες κληρον ινα πληρωθη το ρηθεν υπο του προφητου διεμερισαντο τα ιματια μου εαυτοις και επι ...»
-Πικρό χιούμορ έκανε βέβαια διότι σε μια δημοτική παράταξη που έφυγαν ο ιδρυτής της και τα πρώτα σε σταυρούς στελέχη….τι «έμεινε» στον Μανώλη Φανουράκη για την συνέχεια;
……
*Μετρητά, χρυσές λίρες, πλήθος τιμαλφών μεγάλης αξίας, αλλά και όπλα εντόπισε το ΣΔΟΕ σε κεντρικό κατάστημα, όσο και στα υποκαταστήματα επιχείρησης ενεχυροδανειστηρίου, καθώς και στις οικίες των εμπλεκομένων προσώπων, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε Ζάκυνθο, Πύργο και Αμαλιάδα.
Στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας, μετά από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, κλιμάκια υπαλλήλων του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών & Όπλων και του Τμήματος Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισαν και κατέσχεσαν, καθώς δεν προέκυψε η νόμιμη προέλευση και κατοχή τους:
Χρηματικό ποσό ύψους 66.930,00 ευρώ
Δύο πλαγιόκαννα όπλα
Δύο διόπτρες όπλων
43 χρυσές λίρες
9 ρολόγια ιδιαίτερης αξίας, επώνυμων κατασκευαστικών οίκων
3 αργυρά νομίσματα του ελληνικού Δημοσίου
Πλήθος τιμαλφών μεγάλης αξίας σε πλαστικές συσκευασίες και
Πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων
…….
*Η επιχείρηση τελούσε υπό την επίβλεψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ζακύνθου και διενεργήθηκε και με την συνδρομή του ΤΑ Ζακύνθου.
Η έρευνα από το ΣΔΟΕ συνεχίζεται, σε συσχετισμό με πλήθος κλοπών που έχουν αναφερθεί στις περιοχές αυτές, προς πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
-Το σχόλιο της στήλης…
-Μήπως παρόμοιες επιχειρήσεις θα πρέπει να γίνουν και στα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής μας;

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Συμφωνώ και επικροτώ την πρόταση του γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη που σε σχόλιό του στο fb σχολίασε τα παρακάτω:
«Μέτα την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη και την Καστοριά, τον αναμένουμε εδώ στην Ξάνθη μαθαίνω το φθινόπωρο για την ανακοίνωση του προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Αγαπητέ Αλέξη, εάν ανακοινώσεις την παραχώρηση του μισού στρατοπέδου Στεφανίδη στο Δήμο, έκτασης 1,000,000 στρεμμάτων και μπροστά στην "παραλία" με τα καφέ, την δημιουργία επίγειας μαρίνας όπως του Φλοίσβου, όπως επίσης ότι το γεωθερμικό πεδίο της Κεσσάνης και τα θερμοκήπια είναι ενεργοβόρος πήγες οπωροκηπευτικών και ζεστού νερού, εγώ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θα γίνω οπαδός σου!»
-Αλέξη… ανακοίνωσέ το και κόψτους από τώρα το βήχα!!! Και όσο ΠΑΣΟΚ έχει απομείνει στη Ξάνθη, να είσαι σίγουρος ότι θα βρεθεί στο πλευρό σου!
Η ΚΑΤΙΝΑ
…………………..

Τον Μακεδόνα θέλει να φέρει στις εκδηλώσεις «Δημήτρια Δαφνώνα 2017» ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Νίκος Εφραιμίδης! Με λεφτά του Δήμου Ξάνθης και της Περιφέρειας φυσικά… Ενώ παλιότερα όλα τα οργάνωνε ο Σύλλογος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »