Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΒΔΗΡΩΝ Με έξοδα του TAP ετοιμάζει ο Γ. Τσιτιρίδης!

*Ο Δήμαρχος Αβδήρων υλοποιεί ένα μεγάλο όραμά του, έτοιμο το οικόπεδο στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Πετεινού, στο πρώην γήπεδο του Οικισμού
*Εάν κάνει την υποδομή που χρειάζεται ο Δήμος Αβδήρων, εταιρεία είναι έτοιμη μέσα σε 22 μέρες να κατασκευάσει ένα σύγχρονο νέο κολυμβητήριο-ανοιχτής δεξαμενής!

«Μανώλη, έλα δες το οικόπεδο, υπάρχει κι είναι θαυμάσιο κι έλα εδώ να κάνουμε ένα υπερσύγχρονο δημοτικό κολυμβητήριο Αβδήρων, να το πληρώσει το έργο ο TAP και να τελειώνουμε… Να αποκτήσει κολυμβητήριο όλος ο Νομός και να λυθεί το πρόβλημα…».
Με τη φράση αυτή ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Α» κάλεσε πριν λίγες μέρες τον νέο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, Μανώλη Φανουράκη -η οικογένεια του οποίου ζει στον Ζυγό- με αφορμή την έτοιμη πρόταση που είχε καταθέσει στην οικονομική Επιτροπή και το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, σύμφωνα με την οποία για νέο προκάτ κολυμβητήριο- ανοιχτής δεξαμενής  που θα κατασκευαστεί μέσα σε 22 μέρες, αρκεί να γίνει από τον Δήμο η υποδομή.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ 2017
Η συγκεκριμένη πρόταση όπως είναι γνωστό, διατυπώθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης και συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να παρθεί ωστόσο απόφαση.
Μάλιστα τότε η Δημοτική Παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ με αφορμή την πρόταση - εισήγηση του Μανώλη Φανουράκη, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση στηλιτεύοντας την αδιαφορία του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου:


ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ 
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ
Και να που μπήκαμε στο τρίτο χρόνο χωρίς κολυμβητήριο.
Και να που ο σημερινός δήμαρχος στο τρίτο χρόνο και παρόλες τις προεκλογικές εξαγγελίες του, είκοσι έξι μήνες κοσκινίζει.
Και στο μεταξύ οι αθλητές, τα παιδιά μας, όλων των ηλικιών ξενιτεύονται, παιδεύονται, το κολυμβητήριο καταρρέει, βανδαλίζεται, η δημοτική περιουσία καταστρέφεται, οι δημότες στερούνται και εσείς οι τρεις στον καφενέ τσιγάρο, πρέφα και καφέ και δεν βαριέσαι αδερφέ.
Εμείς δεν αντέχουμε πια την αδιαφορία σας, έστω και αν μας συμφέρει πολιτικά.
Σήμερα παραδώσαμε στην οικονομική επιτροπή μία πρότασή μας, για λύση στο πρόβλημα με τη κατασκευή νέας εξωτερικής δεξαμενής 25 μέτρων, όμοιας των κολυμβητικών δεξαμενών των ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο και στο Λονδίνο, με χρόνο παράδοσης μόλις 22 ημερών από τη στιγμή που ο Δήμος θα εξασφαλίσει τις υποδομές.
Μια πρόταση που θα λύση το πρόβλημα και θα μας δώσει το χρόνο να δούμε τι μπορεί να γίνει για τις παλιές εγκαταστάσεις.
Με κόστος προσιτό και μέσα στις προβλέψεις σας.
Ταυτόχρονα θα παραδώσουμε δύο αντίγραφα της πρότασης στους κολυμβητικούς συλλόγους, ώστε να γνωρίζουν και να παρακολουθήσουν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.
Για να αποδείξουμε ότι λύσεις υπάρχουν, αν θέλεις να ψάξεις, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή θέληση σε σας να βρεθεί λύση.
Επιτέλους αφήστε το κοσκίνισμα και ζυμώστε.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ (20/1/2017)
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ «Α» -ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΟ!
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης ΤΟΛΜΗΣΕ και κάλεσε ευθέως τον Μανώλη  Φανουράκη να συζητήσουν το θέμα, το οικόπεδο υπάρχει (σ.σ. Το παλιό γήπεδο του Άρη Πετεινού, βγαίνοντας από το χωριό επάνω στο δρόμο πηγαίνοντας για τη Διομήδεια…), λέγοντάς του: «Έλα να το συζητήσουμε, φέρε μου τη μελέτη να προχωρήσουμε εμείς στην υποδομή που απαιτείται, ο TAP θα πληρώσει το έργο και θα έχουμε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο κοντά και στη πόλη για να εξυπηρετήσει όλο το Νομό…»
-Μετά το σημερινό λοιπόν αποκλειστικό πρωτοσέλιδο της «Α», μεράκι και όραμα υπάρχει… Δήμαρχε τον Αβδήρων είμαστε όλοι στο πλευρό σου, γράψε την ιστορία και κατασκεύασε εσύ ένα δημοτικό κολυμβητήριο κόσμημα για το Νομό μας…
-Αφού δυστυχώς κάποιοι άλλοι είναι τόσο αδιάφοροι…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »