Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017

Ρωσικό ελικόπτερο θα συνδράμει στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας στον Έβρο- Τι είπε ο Πέτροβιτς.

   Στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται απο το μεσημέρι της Κυριακής 13 Αυγούστου,  το Πυροσβεστικό ελικόπτερο άμεσης επέμβασης, που θα έπρεπε να είχε έρθει από τις αρχές Ιουνίου σην περιοχή του Έβρου, αλλά τελικά έφτασε μέσα στο 15Αυγουστο.

Το ρωσικό πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, μετα και τις έντονες διαμαρτυρίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, για το σοβαρό έλλειμα που υπήρχε επι 2,5 μηνες στον τομέα της αεροπυροσβεσης, στην περιφερεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης».
Ιδού και η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο fb: 

Petrovits Dimitris στην τοποθεσία Κρατικός Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος».
Στην καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών στην περιοχή μας, θα συνδράμει απο αυριο (14/8/2017), στο έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας, το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c.
Το πυροσβεστικό ελικόπτερο προσγειώθηκε πριν λίγες ώρες στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, μετά και τις έντονες διαμαρτυρίες μας, για το σοβαρό έλλειμμα που υπήρχε επί 2,5 μήνες στον τομέα της αεροπυροσβεσης, στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »