Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ 70 χρόνια ΣΕΚΕ στις 1 Σεπτεμβρίου στο ΚΤΗΜΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ..

 70 χρόνια ΣΕΚΕ γιορτάζονται στις 1 Σεπτεμβρίου στο ΚΤΗΜΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ με Ξανθιώτες καλλιτέχνες να κρατάνε τελικά όλο το πρόγραμμα και προσκεκλημένους όχι μόνο απο την Ελλάδα αλλά και απο το Εξωτερικό.
……

*Με μια ευχάριστη είδηση ξεκινάω τη στήλη μου σήμερα, αφορά το Νοσοκομείο μας και ιδού τι αναφέρει:
-Καλορίζικο.
Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ευχαριστεί τον τραπεζικό όμιλο Eurobank για την ευγενική του προσφορά, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, ενός καινούριου χλοοκοπτικού τρακτέρ, για την περιποίηση του περιβάλλοντα χώρου του Νοσοκομείου έκτασης 100 στρεμμάτων. Η εξαιρετική αυτή κίνηση του ομίλου Eurobank ενισχύει τον κοινωνικό του χαρακτήρα βοηθώντας ταυτόχρονα το Νοσοκομείο να καλύψει μία χρόνια ανάγκη του, που λόγω της οικονομικής συγκυρίας των τελευταίων ετών αδυνατούσε.
Ο Διοικητής
Γερόπουλος Αχιλλέας
……

*Ασήμαντη ήταν τελικά η χθεσινή πυρκαγιά στο δάσος της Ξανθίππης κι αυτό δεν το λέω φυσικά με αφορμή το δελτίο τύπου, αλλά τα όσα μου είπαν πυροσβέστες οι οποίοι παρέμειναν ωστόσο στη περιοχή για κάθε ενδεχόμενο..
Βέβαια καλύτερα οι πυρκαγιές να είναι ασήμαντες, παρά…σημαντικές και να μην σβήνουν ποτέ!
......

*Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής:
Στις 10-8-2017, ημέρα Πέμπτη και περί Ω/13:20΄,ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά η Υπηρεσία μας για πυρκαγιά στο περιαστικό Δάσος Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Ε.Ο. Ξάνθης - Σταυρούπολης. Στον τόπο της πυρκαγιάς μετέβησαν άμεσα έξι (6) Πυροσβεστικά οχήματα με δεκαπέντε (15) υπαλλήλους, οι οποίοι έθεσαν γρήγορα την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο.
Την κατάσβεση διηύθυνε ο Διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης κ. Ρούτσιας Γεώργιος.
Στον τόπο του συμβάντος παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης (Παναγιώτης Ταρενίδης) και της Π.Ε. Ξάνθης.
….
*Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα. Ενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως αναφέρει ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ.Νέστ. Ρούτσιας, τον οποίο θα ήθελα να ρωτήσω βέβαια, αν πριν βγάλουν οι ίδιοι το δελτίο τύπου, ενημερώνουν κάποιους δημοσιογράφους και κάποια μέσα…
Απλό ερώτημα προς το παρόν…  
……

*Αλλάζω θέμα. Μπορεί να μην απάντησε στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου  στα περί σοβαρότητας ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Δημήτρης Ντούμος, εξέφρασε ωστόσο στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, την αντίθεση και τον προβληματισμό τους στις πιλοτικές παρεμβατικές δράσεις υποστήριξης μουσουλμανοπαίδων στα Νηπιαγωγεία της Θράκης, τονίζοντας μάλιστα ότι με την άποψη του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης συμφωνεί και ο Διδασκαλικός σύλλογος Ροδόπης όπως φυσικά και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.
….

*Ενδιαφέρουσα είδηση: Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 από 10:00 έως 13:00Ω στο Κέντρο Στήριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών ομάδων Δροσερού και  την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 από 10:00 έως 13:00Ω στο Κέντρο Υγείας Εχίνου, θα βρίσκεται ιατρικό κλιμάκιο με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.
……

*Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης καλούνται τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα στην κυριότητα των οποίων βρίσκονται βοσκήσιμες γαίες, να δηλώσουν στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της περιοχής τους μέχρι τις 7 Οκτωβρίου αυτές τις εκτάσεις με σχετική αίτηση και συνυποβάλλοντας τα απαραίτητα αποδεικτικά ιδιοκτησίας, προκειμένου να συμπεριληφθούν στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης που θα εκπονηθούν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων που υπάγονται.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Μαθαίνω ότι ισχυρή πίεση εξακολουθεί να ασκείται στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη προκειμένου να «ενδώσει» και να ανακοινώσει από τώρα ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης για τις ερχόμενες εκλογές…
Ο Αντιπεριφερειάρχης βέβαια είναι όντως δημοφιλής στην τοπική κοινωνία ωστόσο αυτό που δυστυχώς του έχει κάνει «κακό» από την αρχή, είναι αυτοί που φέρονται να είναι οι…άμεσα στενοί συνεργάτες του και αυτοί που τον παρακίνησαν να κατέβει…
Με απλά λόγια, καλό είναι ο κύριος Ζαγναφέρης να έχει φιλοδοξίες, ωστόσο και η αρχή το ήμιση του παντός…
Όταν ξεκινάς με Τσέπελη, Μπένη κλπ δεν έχεις καμιά μα καμιά τύχη, διότι συγκρινόμενος με αυτούς ο σημερινός Δήμαρχος, αναμφισβήτητα είναι πολύ καλύτερος και το ισχυρότερο μάλιστα ατού του, είναι που έβαλε στο περιθώριο τον πρώτο! Εμείς θα είμαστε από τώρα ειλικρινείς στον κύριο Ζαγναφέρη…
Η ΚΑΤΙΝΑShare this

Related Posts

Previous
Next Post »