Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26, 2018

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Μετά το Δημοτικό Διαμέρισμα Σταυρούπολης, με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και τα σχολεία μέσα στη πόλη θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.
«Δεδομένων των ακραίων καιρικών φαινομένων που τείνουν να ενταθούν και του παγετού, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ξάνθης θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών», ανέφερε η δήλωση του Δήμαρχου Ξάνθης.
Ιδού τι αναφέρει και η σχετική απόφαση:
«ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ KAI ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ  ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ  ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ»
Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Έχοντας υπόψη :
1.Τις διατάξεις του Ν. 3852 / 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», άρθρο 94 (ΦΕΚ 87/Α΄/07-06-2010).
2.Τη συνέχιση των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούν  στην χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Ξάνθης.
3.Τις εισηγήσεις των προϊσταμένων  των διευθύνσεων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Ξάνθης
4.Το από 26/2/2018 δελτίο πρόγνωσης καιρού της ΕΜΥ για συνέχιση και επιδείνωση των άσχημων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του Δήμου Ξάνθης
      Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ξάνθης την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών λόγω της συνέχισης και επιδείνωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων , της χιονόπτωσης και του παγετού.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΥΚΗΣ
Εξ άλλου με απόφαση του Δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα  27-02-2018 στο σύνολό τους οι παιδικοί σταθμοί και οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τοπείρου λόγω της κακοκαιρίας.
Σημειώνεται οτι τα σχολεία του Δήμου Μύκης είναι κλειστά απο την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει φυσικά έτσι και την Τρίτη 27/2/2018. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »