Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018

Όλοι σήμερα στο πλευρό του Λεύκιππου Ξάνθης! Τετάρτη 28.2 (18.00) στο Φ. Αμοιρίδης o ημιτελικος του Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ!

 
Ελεύθερη είσοδο ορίζει ο Λεύκιππος Ξάνθης για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ που θα οδηγήσει μια απο τις δυο ομάδες στον ΤΕΛΙΚΟ του Κυπέλλου!
Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Λεύκιππου ενημερώνει τους αθλητές και τους γονείς τους ότι οι προπονήσεις των Ακαδημιών δεν θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28/2/2018 λόγω της διεξαγωγής του ημιτελικού Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στην ομάδα της Ξάνθης και τον ΚΑΟ Δράμας στο Αμοιρίδειο στις 18.00 το απόγευμα.
Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας έχει αναβληθεί δύο φορές, την πρώτη επειδή είχε οριστεί το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου που όλη η Ξάνθη ζούσε στον ρυθμό του αποκριάτικου καρναβαλιού και την δεύτερη με αίτημα της Δραμινής ομάδας, καθώς είχε οριστεί για την περασμένη Τετάρτη.
Ο αγώνας χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμος για τον Λεύκιππο, αφού με νίκη θα λάβει μέρος  για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στο Δημοκρίτειο, που ήδη έχει εξασφαλίσει το ένα εισιτήριο.
Χθες με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Λεύκιππου δηλώνει ότι θέλει όλον τον Ξανθιώτικο φίλαθλο κόσμο ως συμπαραστάτες και για τον λόγο αυτόν όρισε ελεύθερη την είσοδο στον μεγάλο αγώνα.
«Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των προπονητών και των παικτών μας και να τους βοηθήσετε να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη. Μόνο με τη βοήθειά σας θα πάμε στον τελικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λεύκιππου Ξάνθης προς το φίλαθλο κοινό. Όλοι στο πλευρό της ομάδας μας για ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Τετάρτη στον ΤΕΛΙΚΟ του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Πρόσκληση ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ξάνθης, σε αθλητές , γονείς και φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης για τον μεγάλο ημιτελικό
Το Δ.Σ. του Λεύκιππου ενημερώνει τους αθλητές και τους γονείς τους ότι οι προπονήσεις των Ακαδημιών δεν θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28/2/2018 λόγω της διεξαγωγής του ημιτελικού Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΚΑΟ Δράμας στο ΑΜΟΙΡΙΔΕΙΟ στις 18.00.
Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τον Λεύκιππο αφού με νίκη θα συμμετάσχουμε για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά στον μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ .
Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των προπονητών και των παικτών μας και να τους βοηθήσετε να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!
*Η είσοδος είναι ελεύθερη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »