Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2018

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ


*Στις 11 η ώρα της Τετάρτης (χθες) και υπό βροχή, στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Καθημερινά και απλά» με τους Χάρη Αρβανιτίδη και Έλσα Ποιμενίδου φιλοξενήθηκαν ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης με την παρουσιάστρια-ψυχολόγο του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018 Μαρία Παπαδοπούλου, την Βασίλισσα του Καρναβαλιού 2018 Μαρία Δαλακούρα, τις πριγκίπισσες Αναστασία Ανανιάδου και Νάταλι Μικάλες και τον βασιλιά Παναγιώτη Γεωργίου.
….

*Μάλιστα ο Βασιλιάς ανήγγειλε και άρμα έκπληξη, που θα είναι το μεγαλύτερο που έχει εμφανιστεί σε παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού…!

*Στα «Φαναράκια» φιλοξενήθηκαν χθες το μεσημέρι ο Γιάννης Φλωρινιώτης μαζί με τον γιο του Νίκο, την Αννούλα, το Γωγουλίνη και τον τρομερό μίμο Χρήστο Τσικνιά που χθες εντυπωσίασε το δημοτικό αμφιθέατρο στην παράσταση της Θρακικής Σκηνής, «Η επιστροφή στο Πικαντίλι»…
Στη παρέα μάλιστα κάποια στιγμή κάθισε και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης που μέχρι εκείνη την ώρα είχε συνεδρίαση του Δ.Σ. στο Κέντρο Πολιτισμού. 
..

*Η είδηση; Ο Γιάννης Φλωρινιώτης κουβαλούσε μαζί του και την αγαπημένη του Εβίτα…Ένα μικρό άσπρο σκυλάκι που το μεταφέρει μάλιστα στην…τσέπη του!
……
ΚΑΚΙΕΣ
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά μισή χιλιάδα πιάτσα έσπασαν χθες οι ηθοποιοί της Θρακικής Σκηνής συμμετέχοντας στην «Επιστροφή στο Πικαντίλι», την ώρα που έκαναν τις…γύρες τους και μας μετέφεραν πολλά χρόνια πίσω….Τις εποχές δηλαδή που στα μπουζουκσίδικα το πιάτο πήγαινε σύννεφο κι ακόμη δεν υπήρχαν ούτε λουλούδια, ούτε λουλουδούδες!!!
Πριν ωστόσο προλάβετε να κάνετε άλλο σχόλιο, θα σας πω κι ένα μυστικό…Τα πιάτα ήταν προσφορά του Τάκη Αλεξούδα, του γνωστού ελληνάδικου Κύτταρο!!! Ο οποίος για μια ακόμη φορά δεν έκρυψε την αγάπη του για την Θρακική Σκηνή…


*Με τον γνωστό δημοσιογράφο Μίμη Μουρτζόπουλο είδα τον «Βασιλιά» του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018 Παναγιώτη Γεωργίου να απολαμβάνουν τον καφέ τους, στο Frateli της Κεντρικής πλατείας.

ΣΦΗΝΕΣ

Νέο αμόρε για τον δημοφιλή d.j. Τόρη Παπαδήμα; Πάντως στις πρόβες της Θρακικής Σκηνής το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο «χωρισμένος» πλέον με την Κωνσταντίνα παραγωγός του ραδιόφωνου, συνοδεύονταν από πανέμορφη ύπαρξη και μάλιστα με…πτυχίο δασκάλας! 
Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »