Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ–Δικαίωση του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου στη δίκη του με τον Κ. Κανάτα του Κανάλι 6

Σε πλήρη δικαίωση του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου προχώρησε χθες το Μονομελές δικαστήριο Ξάνθης, αποδεχόμενο τους νομικούς λόγους που ανέπτυξε ο δικηγόρος Χρήστος Κούτρας, ζητώντας την απαλλαγή του, αφού η μήνυση του Κ. Κανάτα είχε κατατεθεί μετά την παρέλευση του 3μηνου εκπρόθεσμα!.. Κάτι που κατέθεσε στη δίκη και ο ίδιος ως μάρτυρας και γράφτηκε στα πρακτικά!..
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Κατάθεση ψυχής από τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο στην δίκη του με τον Κώστα Κανάτα του Κανάλι 6.
«Εμείς δεν διακατεχόμαστε από εμπάθεια και αντεκδίκηση. Μέχρι που εδώ και 5 μήνες έκλεισε το Κανάλι 6, τους προτείναμε αν θέλουν να κάνουμε ένα κανάλι  με υγιείς όμως αρχές που θα περνάει όλες τις απόψεις και το χρειάζεται η Ξάνθη κι όχι ροζ τηλέφωνα και αστρολόγους… Κι αυτοί συνέχισαν να μας καταγγέλλουν…Επί 13 χρόνια λειτουργούσαν ένα κανάλι και έκοβαν τιμολόγια στην συγκεκριμένη εταιρεία, αφήνοντας χρέη στο δημόσιο 329.049.44 ευρώ και εν μία νυκτί άλλαξε η ιδιοκτησία και συνέχισαν να λειτουργούν με μια καθαρή εταιρεία χωρίς χρέη, χωρίς τίποτα…Με αυτήν την λογική και το Mega μπορεί να συνεχίζει να λειτουργεί…»
……
*Βέβαια στη δίκη παρατηρήθηκαν και ορισμένα ευτράπελα, με τον ένα εκ των μαρτύρων (Τάσος Χατζηϊωαννίδη), να μην θυμάται ούτε την…καταγγελία που είχαν δώσει με τον Στάθη Πανίδη στα ΜΜΕ της Ξάνθης το 2008 και είχαν μάλιστα κοινοποιήσει και στις αρχές την περίοδο, μιλώντας για παρανομίες των πρώην συνεταίρων του….
-Δηλαδή βρε Τάσο, μόνος του ο Παπαδόπουλος έγραψε τότε την επιστολή σας;  Κι έβαλε και φαρδειά πλατειά την υπογραφή σας απο κάτω;  
Ή μήπως μόνος του «εφεύρε» και αυτά που λέγατε στην μήνυση που είχατε καταθέσει εναντίον τους; Στις 10 Οκτωβρίου 2013 για να σου θυμίσω και την ημερομηνία;
……
*Την Δευτέρα 12 Μαρτίου στην Ξάνθη θα βρεθεί ο Αντιπρόεδρος ΝΔ και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης.
Ο κ. Χατζηδάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση που οργανώνει η ΝΟΔΕ Ξάνθης ο τίτλος της ομιλίας του θα είναι «Είμαστε έτοιμοι έχουμε το σχέδιο για να οδηγήσουμε την Ελλάδα εκεί πραγματικά που της αξίζει να είναι«.Η ομιλία θα γίνει στο ξενοδοχείο Z Palace της Ξάνθης το Βράδυ.
Πριν την ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, θα έχει συνάντηση με στελέχη του κόμματος και με φορείς της περιοχής
……
*Εν όψει της λήξης της θητείας του δεκαπενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, στο τέλος του μήνα Φεβρουαρίου, με απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου, τα οκτώ μέλη που θα εκπροσωπούν την Περιφέρεια στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ορίζονται ως εξής:
Σοφία Λαμπάκη του Κωνσταντίνου
Κώστας Δαμιανός του Γεωργίου
Βίβιαν Κουρμπανιάν του Σουκιάς
Βασιλική Μαρινάκη του Γεωργίου
Ερχάν Μολλά Αλή Μεμέτ του Μεμέτ
Χρήστος Παπαθεοδώρου του Θεοδώρου
Δημήτρης Τριανταφυλλίδης του Ιωάννη
Θεόδωρος Χατζηχρήστος του Γεωργίου
*Σημειώνω ότι ως Πρόεδρο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Περιφερειάρχης προτείνει την κ. Σοφία Λαμπάκη (αδελφή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης), πρόταση με την οποία συμφωνούν τα μέλη του ΔΣ που εκπροσωπούν τα επιμελητήρια της Περιφέρειας.
(Σ. Σ. Δεν θέλω ν' ακούσω λέξη για...οικογενειοκρατία! )
………
*Την πρώτη του διοίκηση εκλέγει την Κυριακή ο νεοσύστατος κτηνοτροφικός συνεταιρισμός του δήμου Μύκης, ο οποίος ιδρύθηκε με σκοπό να δώσει νέα προοπτική στους κτηνοτρόφους της ορεινής περιοχής με την αξιοποίηση του κρέατος και των τυροκομικών προϊόντων.
Οι εκλογές θα διενεργηθούν 5-9 μμ στη Σμίνθη, στην έδρα του συνεταιρισμού και από εκεί θα προκύψει το πρώτο ΔΣ. Πρώτη προτεραιότητα για το συνεταιρισμό είναι να συντονιστούν τα μέλη του για να διεκδικήσουν καλύτερες τιμές στο γάλα, αλλά και για τα αμνοερίφια.
Στον κτηνοτροφικό συνεταιρισμό έχουν συνασπιστεί και συμμετέχουν 60 κτηνοτρόφοι της περιοχής.
Μακροπρόθεσμα και με βάση τη δυναμική που θα αποκτήσει ο συνεταιρισμός, επιθυμούν να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων της περιοχής, ακόμη και να διεκδικήσουν την πιστοποίηση της ονομασίας προέλευσης.
Στα σχέδιά τους είναι ακόμη και η λειτουργία ενός κοινού τυροκομείου, ενώ για το σφαγείο συνδράμει και ο Δήμος Μύκης.
………
*Tραγικό θάνατο βρήκε σκύλος στα Άβδηρα, της Ξάνθης, όταν και δηλητηριάστηκε από φόλα που πέταξε άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης. 
Σύμφωνα με το XanthiNea το συμβάν κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, που το έβλεπε να πεθαίνει χωρίς να προλάβει να κάνει κάτι. Όπως μάλιστα ανέφερε σε δήλωσή του στο zoosos.gr άγνωστος πέταξε φόλα μέσα στην αυλή του σπιτιού του με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί ο σκύλος του και να πεθάνει. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή ενώ πριν από λίγες ημέρες ένα αδέσποτο στα Άβδηρα επίσης δολοφονήθηκε με φόλα!!!
-ΤΕΡΑτα...που πρέπει να συλληφθούν και να τους δώσουν με το ζόρι να φάνε τις...φόλες τους! 

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »