Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018

Φωτιά σε ΙΧ μέλους της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη! Πιθανότατα εμπρησμός

Φωτιά όχι σε ένα, αλλά σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, επί της οδού Περικλέους-Σαρανταμπόρου στην Ξάνθη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για εμπρησμό, καθώς ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που τυλίχθηκε πρώτο στις φλόγες (και συμπαρέσυρε και άλλο ένα διπλανό ΙΧ), είναι μέλος της Χρυσής Αυγής η οποία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό καθώς και το όνομα του ιδιοκτήτη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και μετά από λίγο ειδοποιήθηκε  η Πυροσβεστική που επενέβη και περιόρισε την έκταση της φωτιάς και την επέκτασή της σε άλλα αυτοκίνητα. Από τη φωτιά καταστράφηκε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο υπόλοιπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης φέρεται να δηλώνει ανοιχτά στέλεχος της Χρυσής Αυγής ενώ είναι πιθανή και η εκδοχή του εμπρησμού
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ
.... «παρακρατικά αληταριά της Ξάνθης υπό την ασφάλεια της ατιμωρησίας με την κάλυψη και την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν εμπρησμό με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του οχήματος του συναγωνιστή Γεωργακάκη Ιάκωβου. Ας το γνωρίζουν καλά όμως ότι ούτε το κλίμα τρομοκρατίας ούτε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες μπορούν να κάμψουν το ηθικό των μελών και στελεχών του εθνικιστικού  κινήματος. Η συνεχής ατιμωρησία των παρακρατικών από την κυβέρνηση της αριστεράς  έχει οδηγήσει στην πλήρη ασυδοσία τους, αφού όλα αυτά τα ρεμάλια θεωρούν  ότι μπορούν να πράξουν το οτιδήποτε χωρίς καμία απολύτως επίπτωση».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »