Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2018

Διήμερη εκδρομή στην διεθνής έκθεση κυνήγι- ψάρεμα στην Φιλιππούπολη διοργανώνει 24-25 Μαρτίου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου στην διεθνής έκθεση κυνήγι-ψάρεμα, όπου παράλληλα θα υπάρχει και η διεθνής έκθεση σκύλων.
Πρόγραμμα εκδρομής :
Αναχώρηση Σάββατο 24 Μαρτίου νωρίς το πρωί, άφιξη στην Φιλιππούπολη και επίσκεψη στην διεθνής έκθεση.
Κυριακή 25 Μαρτίου, επίσκεψη στην έκθεση και το απόγευμα άφιξη στην Ξάνθη.
Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 21 Μαρτίου.
Τιμή κατά άτομο θα κυμανθεί από 50,00 έως 60,00 ευρώ σε δίκλινο, ανάλογα με τις συμμετοχές.
* Η τιμή περιλαμβάνει, την μεταφορά, την διανυκτέρευση, 1 πρωινό και 1 βραδινό γεύμα
*δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στην έκθεση.
- Η Διεθνής Έκθεση NATURE, HUNTING, FISHING παρουσιάζει την επιχείρηση, που σχετίζεται με ένα σημαντικό μέρος της βιομηχανίας αναψυχής. Παρουσιάζει προϊόντα και υπηρεσίες για το κυνήγι, την αλιεία και τον εναλλακτικό τουρισμό και τις συναφείς βιομηχανίες, καθώς και για τις δραστηριότητες των κρατικών δασικών επιχειρήσεων. Με αυτό τον τρόπο η έκθεση έχει καθιερωθεί ως το πιο αναγνωρισμένο φόρουμ στην Ελλάδα Βουλγαρία για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την πλήρη αξιοποίησή τους.

- ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΥΝΟΛΟΓΙΑΣ πραγματοποιούνται κάθε άνοιξη και φθινόπωρο στη Διεθνή Έκθεση Φιλιππούπολης. Στους αγώνες συμμετέχουν σκυλιά όλων των φυλών, αγωνίζονται για τους τίτλους Α-CACIB και οι αξιολογήσεις γίνονται από εξέχοντες Βούλγαρους και αλλοδαπούς δικαστές.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »