Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2018

Με 450 τόνους αλάτι θωρακίζεται ο Δήμος Ξάνθης για νέες χιονοπτώσεις μέσα στο 2018!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑ ΑΧΜΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΜε τέσσερα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που πέρασαν κατά πλειοψηφία, συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης υπό την Προεδρία του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου.
Την προμήθεια 100 τόνων αλατιού με απευθείας ανάθεση κόστους 4.500 ευρώ λόγω των έκτακτων ακραίων φαινομένων που συνεχίστηκαν μετά την πρώτη κακοκαιρία καθώς επίσης και την προμήθεια 350 τόνων αλατιού για όλη τη χρονιά με πρόχειρο διαγωνισμό ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου.
Επίσης στη συνεδρίαση εγκρίθηκε η μεταφορά των τροφίμων (σε Δήμο Μύκης, Αβδήρων και Τοπείρου) για τα άτομα που έχουν κατώτατο Εγγυημένο Εισόδημα 6.000 ευρώ ενώ έγινε προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για επείγουσες περιπτώσεις του Δήμου Ξάνθης.
Η συνεδρίαση ήταν χωρίς εντάσεις ενώ τα περισσότερα θέματα που πέρασαν ήταν υπηρεσιακά και αφορούσαν πιστώσεις για την συντήρηση και καθαριότητα του Κλειστού Φ. Αμοιρίδης.
Η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε επίσης ομόφωνα στη ματαίωση του διαγωνισμού που αφορούσε την «Προμήθεια και Εγκατάσταση υλικών για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου “Φίλιππος Αμοιρίδης”  και του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης» λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, ενώ ενέκρινε τα πρακτικά που αφορούσαν πρόχειρους διαγωνισμούς για την προμήθεια χρωμάτων, απορρυπαντικών και ηλεκτρολογικού υλικού.
Επίσης εγκρίθηκε το από 1-2-2018 πρακτικό ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια «Ηλεκτρολογικού υλικού» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης Πρόεδρος Επιτροπής) με πλειοδότη τον Ιωάννη Καταβελάκη που έδωσε την καλύτερη προσφορά. 
Τέλος ενέκρινε τις εξουσιοδοτήσεις των δικηγόρων προκειμένου να εκπροσωπήσουν τον Δήμο Ξάνθης σε διάφορες υποθέσεις στα δικαστήρια.
Share this

Related Posts

Previous
Next Post »