Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2018

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ


*Το νέο λιμενικό σκάφος, ριζικά ανακαινισμένο, στην υπηρεσία του Β Λ/Τ Λάγος, έδωσε στη δημοσιότητα χθες ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Ξάνθης με 7 φωτογραφίες και το παρακάτω λιτό δελτίο τύπου:
«Ο Σύλλογος μας ανταποκρίθηκε, στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση, προς συντήρηση και ανακατασκευή του σκάφους, από τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Λαγους κ.Α.Κυλιτση, από πέρσι τον Σεπτέμβριο 2017.
Αρωγοί στην έκκληση αυτή, υπήρξαν κι άλλοι φορείς, σύλλογοι και καταστηματάρχες της περιοχής μας (συντηρητές σκαφών και μηχανών). Πολύ σύντομα βέβαια πιστεύουμε, μετά την επιβεβαίωση του κ.Διοικητη Α.Κυλιτση, θα γίνει τελετή επιβράβευσης, όσων συνέφεραν οικονομικά, αλλά και τα επίσημα εγκαίνια αυτού του υπέροχου σκάφους.
Ένα σκάφος στην υπηρεσία για κάθε βοήθεια ερασιτεχνικού σκάφους, με οποιανδήποτε καιρό, όταν και όποτε ζητηθεί..
Επίσης έτοιμο για την καταδίωξη κάθε παράνομης ενέργειας, από ερασιτέχνες και επαγγελματίες αλιείς»
-Μπράβο στον σύλλογο Αλιέων Ξάνθης!
…….

*Μαθαίνω  ότι δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται και για την…σόλο καριέρα του με την κιθάρα του, που θα είναι Πασχαλινό δώρο μάλιστα της θείας του…
Μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι  Ισπανική…
......

*Τι «θυμήθηκε» η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Δέσποινα Χατζοπούλου χθες και μου έστειλε μάλιστα στη στήλη;
Την περίοδο που με αρχηγό την Κέλλυ Κερασίδου στις μαζορέτες της Θρακικής Σκηνής, ήταν…μικρή (τότε) μαζορέτα και η ίδια! Ιδού και η αποκαλυπτική φωτογραφία αλλά sorry…Σε καμιά περίπτωση μη με ρωτάτε ποια χρονολογία είναι η φωτογραφία!
……

*Την στολή του Πρόσκοπου ξαναφόρεσε ένας παλιός συνεργάτης μας, ο Χρήστος Γαλάτης με αφορμή τα 40 χρόνια ίδρυσης του Σώματος που τίμησε και τιμάει την Ελλάδα…
Ιδού και η φωτογραφία του! Μια ζωή, ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ!
......
ΣΦΗΝΕΣ
Τι γίνεται με την πρώην ηθοποιό και ραδιοφωνική παραγωγό του ράδιο Life 921 fm Ελένη Καπώνη μετά το γενικό…σωματικό lifting που έκανε; Έχασε πολλά και πόσα να επιτρέπεται; Διότι πλησιάζει το θέρος, ετοιμάζομαι για βουτιές στη θάλασσα και απαραιτήτως…πρέπει να φτιάξω την κορμάρα μου!
………

*Υποκλίνομαι ειλικρινά στον Μανώλη Φανουράκη γιατί είναι άριστος και στη διαφήμιση του φοβερού Lucky Center. Ιδού και το σχόλιό του.
“Εγώ το λέω.... εσείς πρέπει να το πιστέψετε...
Μόλις τώρα, αλλος ένας τυχερός φίλος χαμογέλασε.
Κέρδη στην στιγμή, με ένα ΣΚΡΑΤΣ, 2000€ έγιναν δικά του... Συγχαρητήρια....
Η τύχη περιμένει κ εσάς...
Απλά διαλέξτε το παιχνίδι που σας ταιριάζει!!!” -Παρατάω τα πάντα Μανώλη και τρέχω για…ξυστό!

ΚΑΚΙΕΣ
Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι αντί να τιμήσουν το μαγαζί στο οποίο δουλεύουν και βγάζουν ή έβγαλαν ένα κομμάτι ψωμί, στα ρεπό τους ή όταν δεν δουλεύουν και δεν είναι απασχολημένοι πουθενά, πηγαίνουν επίτηδες και…διασκεδάζουν σε ανταγωνιστικά μαγαζιά, προκειμένου να την «σπάσουν» και στο επί χρόνια αφεντικό τους!
Δεν θέλω ειλικρινά να μιλήσω –προς το παρόν τουλάχιστον-με ονόματα, αλλά μου κάνει εντύπωση η αχαριστία ορισμένων…
Τουλάχιστον μπορούν να μου εξηγήσουν αν το έκαναν σε αυτούς αυτό που κάνουν αυτοί στους άλλους…πως θα αντιδρούσαν; Θα τους (και τις…), άρεζε κάτι τέτοιο;
Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »