Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ


*Επιστολή – απάντηση στην Super League έστειλε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Μαρτίου η Nova με την οποία καλεί την Super League να αναλάβει τις ευθύνες της για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Στην επιστολή της η συνδρομητική πλατφόρμα στηλιτεύει τις απόψεις και τους ισχυρισμούς της Super League η οποία στην χθεσινή της επιστολή θεωρούσε φυσιολογικά όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ανέφερε ότι «…ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)» και δήλωνε ότι «…η Super League δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα…».
….
*Μεταξύ άλλων η Nova αναφέρει: «Υποστηρίζετε πως η Super League είναι αμέτοχη στην όλη διοργάνωση του πρωταθλήματος και άρα στα προβλήματα, που δημιουργούνται κατά τη διεξαγωγή του και πως όλες οι ευθύνες πρέπει δήθεν να αναζητηθούν σε τρίτα πρόσωπα», αναφέρει, μεταξύ άλλων στην επιστολή της η Nova.
H Nova καλεί την Super League να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υποστηρίζετε, δηλαδή, πως όλα βαίνουν καλώς, και δεν υπάρχει το οποιοδήποτε επιπλέον μέτρο για να λάβετε, λες και η Super League δεν είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τα μέλη της ουδεμία σχέση ή ανάμιξη έχουν στα υπαρκτά προβλήματα που βιώνουμε και πως όλες οι ευθύνες πρέπει δήθεν να αναζητηθούν σε τρίτα πρόσωπα».

*Τέλος, το συνδρομητικό κανάλι καλεί τη Super League να «ευθυγραμμιστεί με όσα επιτάσσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς», ενημερώνοντάς το άμεσα για τα μέτρα που πρόκειται να λάβει «με σκοπό την άμεση αποκατάσταση της ηρεμίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, φυσικά, την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος».
…..
*Την παράνομη είσοδο 3.400 μεταναστών στην επικράτεια της ΕΕ, κατέγραψε η Frontex για το μήνα Φεβρουάριο.
Ο αριθμός αυτός ήταν μειωμένος σχεδόν κατά τρία τέταρτα σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2017. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Frontex, ο συνολικός αριθμός των παράνομων διελεύσεων τους δύο πρώτους μήνες του 2018 μειώθηκε στις 12.000, κυρίως λόγω της μείωσης της μεταναστευτικής πίεσης στη διαδρομή της κεντρικής Μεσογείου.

….
*Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο, ο αριθμός των παράνομων αφίξεων διαμέσου της διαδρομής της Ανατολικής Μεσογείου που αφορά κυρίως τα ελληνικά νησιά, ανερχόταν σε 1.600, σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τον Φεβρουάριο του 2017. Κατά τους πρώτους δύο μήνες του τρέχοντος έτους εισήλθαν περισσότεροι από 3.900 μετανάστες η ΕΕ μέσω της εν λόγω οδού, 11% περισσότεροι σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2016. Σύμφωνα με τη Frontex, οι περισσότεροι από τους μετανάστες αυτούς προέρχονταν από την Τουρκία και τη Συρία.
….
*Σε ό,τι αφορά τη διαδρομή των Δυτικών Βαλκανίων, ο αριθμός των διελεύσεων παρέμεινε «σχετικά χαμηλός» τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τη Frontex, καθώς εντοπίστηκαν μόλις 150 μετανάστες. Όπως σημειώνεται, οι περιορισμένες αφίξεις οφείλονται κυρίως στη στενή συνεργασία για τον έλεγχο των συνόρων μεταξύ των χωρών της περιοχής.

*Μέσα στις επόμενες ημέρες καλείται σε απολογία από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΔΥΠΕ Κρήτης η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη στο Βενιζέλειο, μετά από επέμβαση ρουτίνας.
Το Πειθαρχικό της ΔΥΠΕ στη συνέχεια θα πάρει αποφάσεις σχετικά με τις πειθαρχικές κυρώσεις που πιθανόν προέκυψαν σε βάρος της. Πρόκειται για διαφορετική διαδικασία από αυτή που έχει γίνει από το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας.
*Είναι γνωστό ότι σύμφωνα με το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών, όπως δήλωσε η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, προκύπτει “βαριά ιατρική αμέλεια για παρεκκλίσεις από την εφαρμογή των ιατρικών πρωτοκόλλων για την ανάταξη του βρογχόσπασμου καθώς δεν χορηγήθηκαν βρογχοδιασταλτικά και για τη μη ορθή χρήση αδρεναλίνης όσον αφορά την ενδοφλέβεια και τη χορηγούμενη δοσολογία”.
Μάλιστα ο επικεφαλής του Σώματος Επιθεωρητών Σταύρος Ευαγγελάτος έχει δηλώσει ότι “δεν υπήρξε καμία πολιτική ή άλλη παρέμβαση στο πόρισμα για τον θάνατο της 4χρονης στις 29 Δεκεμβρίου του 2015, όταν υπεβλήθη σε επέμβαση για να αφαιρέσει τα κρεατάκια από τη μύτη”.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Νέο εθνικιστικό παραλήρημα Ερντογάν, σε  εκδήλωση γιατρών. Ο σουλτάνος «βλέπει» παγκόσμια σύρραξη και απευθυνόμενος στο ακροατήριό του αναρωτήθηκε γιατί οι Αμερικανοί χτίζουν 20 βάσεις στη Συρία.
"Εκεί υπάρχουν το Ιράν και η Συρία. Ας είμαστε προετοιμασμένοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα". "Γιατί φέρνετε αυτά τα όπλα εδώ; 20 μονάδες έχουν φτιάξει. Γιατί έφτιαξαν αυτές τις μονάδες; Γιατί σε αυτό το σημείο; Μάλλον για δύο λόγους, είτε για την Τουρκία είτε για το Ιράν. Δεν θα τις χρησιμοποιήσουν κατά της Ρωσίας πιθανότατα. Αυτό σημαίνει Γ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουμε τα όρια μας εδώ. Λέμε όλα αυτά τα πράγματα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Έχουν οι ΗΠΑ σύνορα εδώ;" τόνισε.
-Ψυχίατρο…Οπωσδήποτε…διότι ο άνθρωπος έχει σαλτάρει και δυστυχώς με τα καμώματα αυτά, θα την πληρώσουν αθώοι άνθρωποι! Δυστυχώς…
Η ΚΑΤΙΝΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »