Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Περίπου 1.500 μέλη θα ψηφίσουν στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη


Αληθεύει ότι ο Δήμαρχος Αβδήρων κ.Γ. Τσιτιριδής μετά το γεύμα προς τιμή του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αμέσως μετά αντί να πάει στο σπίτι του, μετέβη στα Φίλια για να παραστεί σε εκδήλωση που συμμετείχε και ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής; Είδες ταχύτητα;
ΑΛΕΚΤΩΡ


*Περίπου 1.500 μέλη θα ψηφίσουν στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε από το κόμμα.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης χαρακτήρισε πολύ θετικό για το κόμμα τον αριθμό των μελών που θα ψηφίσουν, ενώ την ίδια ώρα, σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ και το Συνέδριο Κυριάκος Κεσίσογλου, που όπως είπε χαρακτηριστικά,  έδωσε συνολικά 42 ευρώ ευρώ για την συμμετοχή τους στις εκλογές!!! Κάτι που θεωρεί πρωτόγνωρο ο ίδιος…
…..
*Αναλυτικά τα μέλη που γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους Ξάνθης μέχρι χθες στις 17.00 ήταν τα εξής:
ΔΗΜ.ΤΟ Ξάνθης 1.191
ΔΗΜ.ΤΟ Άβδηρα 120
ΔΗΜ.ΤΟ Τόπειρος 100
ΔΗΜ.ΤΟ Μύκη 31
Σύνολο 1442
-Ωστόσο και αυτός ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί, αφού δεν έχει έρθει ο τελικός και επίσημος κατάλογος από τα κεντρικά του κόμματος.
…..

*Με ανάρτηση του στο fb ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και κατά πολλούς «αόρατος» αρχηγός και τώρα της Κοινωνίας Δημοτών Θανάσης Ξυνίδης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ξάνθη, σχολιάζοντας τα παρακάτω:
«Τελικά η επίσκεψη Καραμανλή και ιδιαίτερα οι εναγκαλιστικές φωτογραφίες του με κατηγορία τοπικών παραγόντων ήταν το καλύτερο προμοτάρισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ρήξη με το παρελθόν του καραμανλισμού»
…..

*Ερώτημα της στήλης…
-Στην συμπάθειά του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη αναφέρεται περισσότερο ο κύριος Ξυνίδης ή στην έτερη συμπάθειά του, τον κύριο Δημαρχόπουλο;
….

*Μετά τις κλοπές στα ντεπόζιτα βενζίνης, σε βάρκες στο Λιμάνι Αβδήρων ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Ξάνθης προχώρησε σε νέα ανακοίνωση αφήνοντας πολλές αιχμές κατά των αρμοδίων. Ιδού τι αναφέρει η ανακοίνωσή τους:
Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση μας, το καταγραφικό των καμερών παραδόθηκε από τους αρμόδιους ηλεκτρολόγους - ηλεκτρονικούς του Δήμου Αβδήρων στο αρμόδιο να επιληφθεί και να δράση αναλόγως, στον Β Λιμενικό Σταθμό Πόρτο Λάγος.
Είμαστε σίγουροι ότι μετά από προσεκτική παρακολούθηση του video , θα συλειφθουνε οι υπεύθυνοι των κλοπών και θα ληφθούν οι κατάλληλες απαντήσεις,
σ’ όλα τα ερωτήματα σας, που γίνονται σ’ εμας κατά την διάρκεια της επόμενης ημέρας ,από τις κλοπές.
Τώρα έγινε κατανοητό, πόσο επιζήμια ήταν το κλείσιμο του Λιμενικού Σταθμού στο Λιμάνι Αβδήρων.
Το λέγαμε και κατηγορούσαμε τους βουλευτές μας, καθώς και τους τότε Περιφερειάρχες. Αλλά ποιος μας άκουγε. !!!!!!!!
……..

*Την Δευτέρα 14 Μαϊου στις 11 το πρωί στη Θάσο, εγκαινιάζεται το νέο κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην περιοχή Βαμβακιές Θάσου, στη θέση Πευκάρι στον Ποτό, κοντά στο κάμπινγκ.
….
*Πρόκειται για το 273ο κατάστημα σε όλη την Ελλάδα και το 2ο κατάστημα στη Θάσο, ενώ ειδικά για την μέρα των εγκαινίων θα υπάρχουν πολλά δώρα και απίθανες προσφορές σε όλους τους καταναλωτές.
Απίθανες προσφορές, πολλά δώρα και πολλές εκπλήξεις για όλους.
ΜΑΣΟΥΤΗΣ και στο Πευκάρι Θάσου.
Οικονομικά και Ελληνικά
…..

*Συνεδρίασαν από κοινού χθες το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η ομάδα Πολιτικού Σχεδιασμού του Ποταμιού. Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε η πρόταση της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές και επιβεβαιώθηκαν οι αντιρρήσεις του Ποταμιού, ενώ επισημάνθηκαν οι συνέπειές που θα έχουν στην οικονομική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Παράλληλα, συμφωνήθηκε να μην σηκωθούν οι τόνοι αλλά να επιμείνει το Ποτάμι στην ανάγκη οι κορυφαίες κινήσεις του Κινήματος Αλλαγής να συζητούνται εκτενώς ανάμεσα στα κόμματα και τις κινήσεις.
…..
*Ακόμη, έγινε ενημέρωση από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Γραμματικάκη για την τρέχουσα διαπραγμάτευση που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο για το ύψος του κοινοτικού προϋπολογισμού και την κατανομή των κοινοτικών πόρων για την επόμενη επταετία.
Τέλος, συζητήθηκε επί της αρχής το σενάριο κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών και της Β' Αθήνας και το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ που είναι στη διαβούλευση. Στα θέματα αυτά η συζήτηση θα επαναληφθεί.
-Συμπέρασμα!
-Διάλυσε το «Ποτάμι» και το έκανε….ξηροπόταμο ο Θεοδώρακης, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε διάλυση και το ΠΑΣΟΚ ή άλλως…Κίνημα Αλλαγής!
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »