Σάββατο, Μαΐου 12, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ


Τέρενς Κουικ, Παναγιώτης Σγουρίδης, Φίλιππας Τσαλίδης. Τρία επίλεκτα στελέχη των ΑΝΕΛ που ευνοήθηκαν ιδιαίτερα από τον Πάνο Καμμένο (ο πρώτος έγινε Υπουργός χωρίς να εκλεγεί βουλευτής!!!). Που εξαφανίστηκαν κι άφησαν την Ούτση μόνη της να βγάλει το φίδι από την τρύπα μετά την ερώτηση των 17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του;
ΑΛΕΚΤΩΡ


*Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί τη Δευτέρα, 14 Μαίου, στο πλαίσιο εορτασμού  των  "Ελευθερίων" ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι προγραμματισμένη και γίνεται μαζί με αυτήν του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος θα επισκεφτεί τη Σαμοθράκη για να συζητήσει περί των προβλημάτων της νήσου.
-Υπενθυμίζουμε ότι η εφημερίδα μας πριν ένα είχε αναφερθεί στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θράκη…! Και για μια ακόμη φορά πέσαμε «μέσα»….
…..

*Ως γνωστό, στην Αλεξανδρούπολη θα βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ θα μεταβεί στη συνέχεια στην Ίμβρο όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει θυρανοίξια.
Ερώτημα κρίσεως…! Ο λαλίστατος κύριος Κουικ, δεν θα πάει θέση στην ερώτηση που κατέθεσαν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και ο Χουσεΐν Ζειμπέκ, κατά του Πάνου Καμμένο.
……..

*Πήρα και φιλοξενώ την παρακάτω καταγγελία από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ξάνθης, που αναφέρει τα παρακάτω:
 «Με αφορμή την κυκλοφορία εντύπου με το οποίο ανακοινώνεται η διεξαγωγή  της 1ης Γιορτής Κάνναβης στη Ξάνθη, χθες Παρασκευή 11 Μάιου, επισημαίνουμε ότι τίθεται στην τοπική μας κοινωνία  το ζήτημα της νομιμοποίησης της εν λόγω ουσίας. Το συγκεκριμένο έντυπο βρίθει λογικών αντιφάσεων, και συνιστά έμπρακτη προβολή και προώθηση της κάνναβης,  παρά της περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις που  διατυπώνονται σε αυτό.
Ως Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ξάνθης «Έκφραση» δηλώνουμε ότι ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως πάρτυ, αλλά απαιτεί υπεύθυνη επιστημονική διερεύνηση. Ως εκ τούτου δηλώνουμε τις επιφυλάξεις μας για την ως άνω εκδήλωση και υπενθυμίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ίδια η  Ελληνική Πολιτεία συμμετέχει στον εορτασμό της 26 Ιουνίου ως Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο»
-Να μου επιτρέψουν τα μέλη του Κέντρου να σχολιάσω απλά ότι πολύ αργά και καθυστερημένα έστειλαν την καταγγελία τους…
Η γιορτή έγινε κανονικά χθες στη Ξάνθη….
…..

*Και μια ακόμη χρήσιμη ανακοίνωση για τους φίλους κυνηγούς Σταυρούπολης:
Από την νέα κυνηγετική σαιζόν δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας η έκδοση και πληρωμή της άδειας θήρας να πραγματοποιείται με την χρήση κάρτας και συσκευής pos
Κυνηγετικός Σταυρούπολης Ξάνθης
……

*Στο χορό των αντιδράσεων κατά των επιδιώξεων της κυβέρνησης για την μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση μπαίνει και ο δήμος Νέστου, που συζήτησε το θέμα στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ομόφωνα αποφάσισε την απόσυρση του. Στο ψήφισμα που έδωσε στην δημοσιότητα ζητάει να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για προωθηθεί ουσιαστική μεταρρύθμιση, τονίζοντας ότι με το υπάρχον σχέδιο νόμου οι δήμοι οδηγούνται στο χάος, ενώ παράλληλα ενισχύεται η διαφθορά. Τέλος ζητάει την δέσμευση της κυβέρνησης ότι οι όποιες αποφάσεις πάρει για το μέγα αυτό θέμα να έχουν και την σύμφωνη γνώμη των δήμων.
-Μάλλον ο Δήμαρχος Νέστου κύριος Τσομπανόπουλος δεν πείστηκε από τον κουμπάρο και φίλο του Θανάση Ξυνίδη να στηρίξει την…απλή αναλογική!
…….

*Ευχές και λουλούδια σε όλες τις Μανούλες από τον Δήμο Ξάνθης για την αυριανή μέρα.
Ιδού και η ανακοίνωση που ήρθε στη στήλη!
«13 Μαΐου,  Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.
Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην πιο γλυκιά ύπαρξη της ζωής μας. Στη Μάνα!
Μαμά, μητέρα … μία λέξη τόσο ισχυρή, με τόσο μεγάλη σημασία!
Η Μητέρα είναι για όλους τους ανθρώπους μοναδική.
Είναι εκείνη που είναι πάντα δίπλα μας, στα εύκολα μα πολύ περισσότερο στα δύσκολα, σε κάθε μας βήμα, σε κάθε προσπάθεια, μας στηρίζει, μας φροντίζει, μας αγαπά δίχως όρους και προϋποθέσεις!
Μία αγάπη ανιδιοτελής!
Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης, ως ελάχιστη έκφραση αγάπης, σεβασμού, εκτίμησης και αναγνώρισης για τη μεγάλη προσφορά της τόσο στην οικογένεια, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία, θα διανέμει λουλούδια σε όλες τις μανούλες, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. στην πλατεία της Καλλιθέας, ώρα 11.00 π.μ. από την πλατεία Ελευθερίας έως στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, καθώς και στην πλατεία της Σταυρούπολης στις 19.00 μ.μ.»

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »