Κυριακή, Μαΐου 06, 2018

Επίσκεψη Κ. Καραμανλή στη Ξάνθη: Πεζοπορία στο Αυγό και γεύμα προς τιμή του από Αλ. Κοντό, παρουσία πολλών φίλων (φωτο)
Στη Ξάνθη βρίσκεται από το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεκινώντας το πρόγραμμά του με…πεζοπορία στο Αυγό με τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό.
Το μεσημέρι ο Αλέξανδρος Κοντός έδωσε σε ξενοδοχείο της πόλης γεύμα προς τιμή του Κώστα Καραμανλή στο οποίο παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, ο βουλευτής Έβρου κ.Δημοσχάκης, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παυλακάκης, ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης, οι  πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Τζόλας, Απόστολος Γκαλέτσης, ο πρώην αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Γιαγτζόγλου, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, οι Δήμαρχοι Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης και Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Λομβαρδέας, Θωμάς Ηλιάδης, Στέφανος Ιγιαννίδης, Αλεξία Γκιρτζίκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, η πρώην δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Σάκης Κριτσίνης, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, o Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης, o πρώην Αντιπρόεδρος της ΣΕΚΑΠ και συνεταιριστής Γιάννης Ράπτη  κά.
Μάλιστα ο πρώην Πρωθυπουργός είχε και ιδιαίτερη συζήτηση στο γεύμα με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τόσο για τα τοπικά προβλήματα του Δήμου Ξάνθης, όσο και για την προτομή του Εθνάρχη Θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 
Αργά το απόγευμα ο πρώην Πρωθυπουργός αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη κι απο εκεί για Αθήνα, ενώ δεν παρέλειψε για μια ακόμη να αναφερθεί στον φίλο του "Αλέκο" (Κοντό),ευχαριστώντας τον για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία στη Ξάνθη, αλλά και για την...πεζοπορία!
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »