Πέμπτη, Μαΐου 17, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Καλά που έρχεται και ο Αυγενάκης στη Ξάνθη και σπεύδουν αμέσως όλοι οι… «αγωνιστές» της Νέας Δημοκρατίας! Αυτοί δηλαδή που όταν το «καράβι» βουλιάζει είναι από τους πρώτους που τρέχουν στην….Ντόρα, καταγγέλλουν το κόμμα και μετά…ξαναγυρνάνε και τους κάνουν αρχηγούς!
ΑΛΕΚΤΩΡ


*Τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, Β΄   Υπαρχηγό    ΓΕΣ,   Αντιστράτηγο  κ.Νικόλαο Μανούρη   δέχθηκε   στο   γραφείο   του   ο   Δήμαρχος   Ξάνθης   κ.   Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, την Τρίτη 15 Μαΐου 2018.
Η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε, διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα με εθιμοτυπικό χαρακτήρα, και εντάσσεται στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Δ’ Σώμα Στρατού.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει  μεταξύ   του   Δ’   Σώματος   Στρατού   και   του   Δήμου   Ξάνθης,   καθώς   και   να εξάρει το έργο και την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία.
….
*Σημειώνω ότι πριν επισκεφθεί ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού τον Δήμαρχο Ξάνθης, επισκέφθηκε και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, αλλά δεν ήθελε να…φωτογραφηθεί ή να κάνει κάποια δήλωση…
-Μόνο στον Δήμαρχο όταν πήγε θα άνοιξε η καρδιά του φαντάζομαι!

*Σκληρή κριτική από τον Στάθη Παπαδόπουλο για όσους αφισορυπαίνουν την πόλη και δεν αφήνουν ούτε τους…κάδους ελεύθερους.
Διαβάστε το σχόλιό του στο fb αλλά και δείτε δυο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από αυτές που κοινοποίησε ο Στάθης…
«Στα π@π@ρι@ τους η εικόνα της πόλης μας...η δουλειά τους να γίνει...όχι μόνο οι συγκεκριμένοι...αλλά και όποιος αλλος πάει και κάνει αφισοκολληση σε δημόσια περιουσία...Μα τόσο Ταλιμπάν;;;; Λίγος σεβασμός...Μήπως δήμαρχε πρέπει να πέσουν πρόστιμα σε όποιον ξανατολμησει να χαλάσει την αισθητική της πόλης μας; Λέω μήπως...και συνέλθουν...οι "επαναστάτες του τοίχου"...!!!»
-Καλά τα λές Στάθη, τολμάει όμως να τους «αγγίξει»τους συγκεκριμένους κυρίους; Ιδού η απορία…
….

*Στη Σαμοθράκη μετέβη χθες το πρωί πριν έρθει στη Ξάνθη,  ο γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να ενημερωθεί από φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα του νησιού και την υφιστάμενη κατάσταση μετά τις πλημμύρες της 25ης Σεπτεμβρίου 2017.
….

*Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης σημείωσε για την επίσκεψή του τα παρακάτω:
«Η επίσκεψή μας στη Σαμοθράκη αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχα δώσει πριν λίγους μήνες να βρεθώ κοντά στους κατοίκους του νησιού. Η ΝΔ με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει, εξελίσσεται, ανοίγεται στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες. Η ΝΔ βρίσκεται μέσα στην κοινωνία, συνομιλεί με του πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε παραμεθόριες και απομακρυσμένες περιοχές, σε ορεινές και νησιωτικές, στο πιο μικρό νησί μας, θέλοντας ν' αφουγκραστεί το σφυγμό κάθε τοπικής κοινωνίας και ν' ακούσει, μα πάνω απ' όλα για να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Για τον λόγο αυτό επισκεπτόμαστε τη Σαμοθράκη, έναν ευλογημένο τόπο, με μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη, για να συνομιλήσουμε με τους κατοίκους και από κοινού να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο, καλύτερο αύριο για τον τόπο».
-Είδατε….γλείψιμο στον Κυριάκο ο Λευτέρης; Μήπως φοβάται αναδόμηση;
….
*Σημειώνω ότι τον κ. Αυγενάκη συνόδευσαν στην Σαμοθράκη,  ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, 'Ακης Παρασκευόπουλος και τοπικά στελέχη της Ν.Δ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο του νησιού, Θανάση Βίτσα, τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του Επαγγελματικού Συλλόγου Σαμοθράκης.
Και αμέσως μετά επιστροφή για να προλάβει ο Λευτέρης την Ξάνθη!!!
….

*Το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα δείχνει πως το 77% των Ελλήνων πολιτών θεωρεί ότι η κυβέρνηση βαδίζει σε λάθος κατεύθυνση, το 56% ζητάει να γίνουν εκλογές και το 74% εκτιμά ότι θα τις κερδίσει η ΝΔ.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με τα ποσοστά του μάλιστα να είναι αυξημένα συγκριτικά με την προηγούμενη μέτρηση κατά 5 μονάδες.
…..
*Από τους οκτώ πολιτικούς αρχηγούς, ο Αλέξης Τσίπρας είναι τρίτος από το τέλος σε δημοφιλία και μικρότερη δημοτικότητα από αυτόν έχουν μόνο οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Μιχαλολιάκος.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση, σε ποσοστό 86%.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »