Τρίτη, Μαΐου 15, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ


Που είναι οι καλές εποχές για τον Τσέπελη οι εποχές του μεγαλείου του. Εμφανίστηκε για λίγο στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, ψήφισε και αφού αντάλλαξε μερικές κουβέντες με τον Λύρατζη, με το που έμαθε ότι κάπου εκεί βρίσκονταν ο Αλέξανδρος Κοντός…εξαφανίστηκε σχεδόν τροχάδην! Ο φόβος φυλάει τα έρμα όπως λέει κι ο ποιητής..!
ΑΛΕΚΤΩΡ


*Ήταν αδύνατον να «χάσει» ο Νίκος Κιατίπης όχι μόνο από τον Οικονόμου αλλά από τον οποιοδήποτε, γιατί πάνω από όλα είναι σεμνός άνθρωπος και καλό παιδί…!
Ακόμη και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Μαλάκης όταν πήγε να ψηφίσει, φωναχτά σχεδόν είπε ότι και τον στηρίζει αλλά και θα τον ψηφίσει για Πρόεδρο…!
-Μεγάλη διαφορά από τον απόστρατο αντίπαλό του κ.Οικονόμου που δεν εκλέχτηκε ούτε μέλος, παρά το «σπρώξιμο» από Μέτιο-Πουσπουρίκα και Διονύση Βώβο….
……

*Από τους πρώτους που πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, ήταν και ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός…
Ο οποίος στη συνέχεια κάθισε για καφέ με τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη, τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και στελέχη του, κάνοντας τα προγνωστικά τους για τις εκλογές…
……

*Και ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης ψήφισε στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης ενώ φωτογραφήθηκε με υποψηφίους από όλες τις τάσεις…!
Και για να μην λένε διάφορα ορισμένοι και με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη.
……

*Στο πλευρό του Υποψηφίου Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλία Οικονόμου τάχτηκε φανατικά ο πολιτευτής της Ν.Δ από τα Κιμμέρια Σιαμπάν Μπαντάκ, ωστόσο παρά το «τρέξιμό» του, είδε τον εκλεκτό υποψήφιό του να μην μπορεί να εκλεγεί τελικά ούτε απλό μέλος, αφού δεν συγκέντρωσε το 40% όπως προβλέπει ο κανονισμός.
…..

*Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων θα προχωρήσουν σήμερα στους Δήμους Ξάνθης, Δράμας και Σερρών .
Αναλυτικά την Τρίτη 15 Μαϊου θα δοθούν τα προνοιακά επιδόματα στους παρακάτω Δήμους:
    Δήμος Καλαμάτας
    Δήμος Πεντέλης
    Δήμος Χανίων
    Δήμος Πατρέων
    Δήμος Δράμας
    Δήμος Ξάνθης
    Δήμος Γόρτυνας
    Δήμος Αμφιλοχίας
    Δήμος Σερρών
….

*Μια διαφορετική βράβευση έλαβε χώρα σε ακριτική μονάδα του Έβρου, με τον αρχηγό του ΓΕΣ να παρασημοφορεί ένα θηλυκό γερμανικό ποιμενικό για την προσφορά του στο στράτευμα.
Αναλυτικότερα: Έναν από τα πιο πιστά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων παρασημοφόρησε για την «αφοσίωσή που επιδεικνύει στην εκπλήρωση του καθήκοντός του», ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Για την ακρίβεια ο Αλκιβιάδης Στεφανής, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μονάδες και φυλάκια του Έβρου, παρασημοφόρησε την θηλυκή σκυλίτσα, η οποία έχει «χαρίσει» 43 από τα κουταβάκια της στην υπηρεσία του Ελληνικού Στρατού, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο κονδύλια που ξεπερνούν τις 213.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για ένα θηλυκό στρατιωτικό σκυλί αναπαραγωγής, ράτσας γερμανικού ποιμενικού, ενώ τα 43 κουταβάκια του διατελούν χρέη σκοπών και φυλάκων σε πολλές και διαφορετικές μονάδες σε ολόκληρη την επικράτεια.
….

*Το τμήμα AHEPA Θεσσαλονίκης δέχθηκε επίσκεψη του Ύπατου προέδρου Αμερικής και του Ύπατου προέδρου Καναδά AHEPA. Αφού επισκέφθηκαν το νοσοκομείο AHEPA και ακολούθησαν κι άλλες επισκέψεις δόθηκε προς τιμή τους βραδινό δείπνο στη λέσχη φρουράς αξιωματικών Θεσσαλονίκης. Καλεσμένο και το τμήμα AHEPA Ξάνθης όπου ο πρόεδρος Μυλωνάς Γεώργιος παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το πανελλήνιο συνέδριο AHEPA που ακολουθεί 15-16/6 στην Ξάνθη
(σ.σ. Καλά όλα αυτά Γιώργο, αλλά δεν σε διέσωσαν στις εκλογές της ΝΟΔΕ ούτε εσένα ούτε και το έτερο μέλος των ΑHEPA…Και κοντά σε σένα, εκτέθηκε και ο Διονύσης Βώβος)
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »