Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Επίθεση του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ κατά στελεχών της Ν.Δ.


Στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δικαίως τρίβουν τα χέρια τους διότι δεν χρειάζονται να κάνουν αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία! Την κάνουν με τον καλύτερο τρόπο ο κύριος Μέτιος με την παρέα του. Διονύση Βώβο, Αντώνη Πασχάλη, Μιχάλη Πουσπουρίκα. Μετά τα γεγονότα της Δράμας μάλιστα, προστέθηκε και η κυρία Ειρήνη Πυρνάρη!
ΑΛΕΚΤΩΡ*Φουλ επίθεση εξαπέλυσε και χθες ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ κατά στελεχών της Ν.Δ. εκμεταλλευόμενος κάθε γεγονός που τον συμφέρει…
Με πρώτους φυσικά και καλύτερους, τους «λαδιάρηδες»….γιατρούς!
Διαβάστε παρακάτω τα σχόλιά της γνωστής παραπολιτικής στήλης:
 «Α. Νικολάου γιατρός ορθοπεδικός μέλος σπείρας που συνταγογραφούσε πανάκριβα ορθοπεδικά είδη σε φανταστικούς παραπληγικούς και ζημίωσε το ΙΚΑ με τεράστια ποσά ! Με την μέθοδο των αναβολών κατάφερε να αποφύγει την καταδίκη από τα δικαστήρια!
Αυτός λοιπόν ο Άριστος αρουραίος , στέλεχος της ΝΔ , ήταν υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ  Αχαΐας .
Πάντως στην Ξάνθη όλα ήταν άψογα. Εξέλεξαν τους καλύτερους.
Επίσης σαν μέλος της ΝΔ έχεις.
1) Έκπτωση σε όλα τα βιβλία του Αδών(ει)δος.
2) 1+1 δώρο στην αγορά υαλουρονικού.
3) Προτεραιότητα στην λίστα επιδότησης του ΚΕΕΛΠΝΟ.
4) Δωρεάν υπηρεσίες για την σύσταση της πρώτης offshore
Κι όλα αυτά μόνο με 12 ευρώ!!!»
…..

*Αλλά και με αφορμή την επίσκεψη του Πρέσβη της Ιαπωνίας στη Ξάνθη, ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με όλους και με όλα, σχολιάζοντας τα παρακάτω:
«Οργανωτής της επίσκεψης του Ιάπωνα πρέσβη, ο πρώην υπουργός του αγροτοσυνεταιριστικού αφανισμού από την Ξάνθη!
Επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του ΕΒΕ και τον Δήμαρχο!
Και οι δυο επισκέψεις στοχευμένες στην ανάπτυξη.
Άλλωστε πρόεδρος  και δήμαρχος φημίζονται για το όραμά τους.
Βέβαια οι Γιαπωνέζοι που αγόρασαν την ξεπουλημένη ΣΕΚΑΠ συνεργάζονται με την ΣΕΚΕ η οποία επενδύει στα Σκόπια!
Κοίτα κάτι συμπτώσεις που έχει η ζωή.
Άριστοι, μπατριώτες!»
-Ερώτηση κρίσεως. Καλά τέτοιος…τρόμος και φόβος για τον Αλέξανδρο Κοντό; Ώστε ακόμη και τα πολύ θετικά (όπως αυτό της επίσκεψης του Ιάπωνα πρέσβη στη Ξάνθη που μπορεί ν’ ανοίξει νέες προοπτικές για την ΣΕΚΑΠ), το βλέπετε μόνο με…σκούρο μάτι; Έλεος πια…Ότι είναι δηλαδή ιδιωτικό, στο πυρ το εξώτερο;

*Η ανακοίνωση από τον Δήμο Ξάνθης:
Πιστώθηκαν την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους 2.346 δικαιούχους στην Ξάνθη. Η πίστωση των αντίστοιχων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς αφορά το δίμηνο Μαρτίου - Απριλίου 2018 και πραγματοποιείται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων (ΔΙΑΣ) Α.Ε.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης ενεργοποίησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους.
…….

*Ο Δήμαρχος Ξάνθης κύριος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 τον νέο Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αλέξανδρο Αλεξανδρή, Πρέσβη ε.τ., ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη μας, στο πλαίσιο του εορτασμού της 8ης Μαΐου, Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.
Το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου, διοργάνωσε αγώνες δρόμου προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το κοινωνικό έργο του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο Τοπικό Παράρτημα Ξάνθης που στέκεται αρωγός σε όλες τις δράσεις του Δήμου, συμβάλλοντας στην αρτιότερη οργάνωσή τους.
Επίσης συνεχάρη τον κ. Αλεξανδρή, καθώς και την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Ξάνθης, για τις προσπάθειες που καταβάλουν με απώτερο σκοπό  τη στήριξη των συνανθρώπων μας, με το ανθρωποκεντρικό έργο που επιτελούν.
…….
*Για όσους δεν θυμούνται υπενθυμίζω ότι ο κύριος Αλεξανδρής ένα φεγγάρι πέρασε και ως διευθυντής από το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων και στη συνέχεια διπλωμάτης στη Γενεύη…
-Τώρα πως τα κατάφερε κι έγινε ο νέος Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού…!
-Φαίνεται ότι έχει «άστρο» και με τον ΣΥΡΙΖΑ!
….

*Άστραψε και βρόντηξε ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel για την ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Ξάνθη.
Νομαρχιακή που μόνο αυτοί που την «διόρισαν» ξέρουν πως…ανακάλυψαν τα μέλη της που στην πλειοψηφία είναι μάλιστα ΔΗΜΑΡ!
…..

*Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντούν το επόμενο διάστημα στην κυβέρνηση οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ειδικότερα το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μετά από συνεδρίαση του, αποφάσισε:
1. Την κήρυξη 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, μαζί με τη ΓΣΕΕ, ενάντια στη ΛΙΤΟΤΗΤΑ, την ΑΝΕΡΓΙΑ και στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.

2. Την κήρυξη απεργίας – αποχής από τη διαδικασία της αξιολόγησης και ψήφισε ομόφωνα την παρακάτω Εξώδικη Γνωστοποίηση για την απεργία – αποχή.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »