Σάββατο, Μαΐου 12, 2018

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΧΡΥΣΑΣ ΟΥΤΣΗ Αυτοί που βγαίνουν φώτο με τον Μετέ, δεν μπορούν να μιλάνε για τον Πάνο Καμμένο!

Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Στάθης Γιαννακίδης και άλλοι 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση κατά του Πάνου Καμμένου για μια φωτογραφία με Εθνοφύλακα στη Δράμα 



ΜΠΟΡΕΙ οι «ευνοούμενοι» Τέρενς Κουικ και Παναγιώτης Σγουρίδης να μην πήραν θέση…
Και ειδικά ο πρώτος που αν και εξωκοινοβουλευτικός, γίνεται συνεχώς Υπουργός, το μέλος όμως του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση άστραψε και βρόντηξε χθες στην Ανοιχτή γραμμή κατά των βουλευτών Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Στάθη  Γιαννακίδη, επειδή κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή σε βάρος του Προέδρου των ΑΝΕΛ μαζί με 15 ακόμη συναδέλφους τους!!!
Σε δηλώσεις της στο fb τόνισε χαρακτηριστικά ότι «αυτοί που βγαίνουν φωτογραφίες με τον Μετέ (Ψευτομουφτής Ξάνθης), δεν μπορούν να μιλάνε για τον Πάνο Καμμένο» και παράλληλα τους έριξε το γάντι, «αν θέλουν Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Στάθης  Γιαννακίδης να χτυπήσουν τον Καμμένο, να τον «χτυπάνε» αντρίκια κι όχι με…φωτογραφίες!

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
Αναλυτικότερα: Την αντίδραση 17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μία φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα, στην οποία εμφανίζεται ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος με τον πρώην «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Μπαντέμη.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται στο γεγονός πως ο φερόμενος ως «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής έχει σε βάρος του καταδίκη, ενώ έχει οριστεί εθνοφύλακας και εξαπολύουν επίθεση κατά του υπουργού Άμυνας, τον οποίο εγκαλούν για τους χειρισμούς σε θέματα όπως αυτά της στελέχωσης της εθνοφυλακής.
Ολόκληρη η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:
«Προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Θέμα: Συμμετοχή καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής στο Τάγμα Εθνοφυλακής της Δράμας
Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συντάκτη της Εφημερίδας των Συντακτών Γιάννη Μπασκάκη, με κύμα αναρτήσεων σε ακροδεξιά και φασιστικά ιστολόγια σχετικά με έναν συγκεκριμένο εθνοφύλακα, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως τον «πιο διάσημο έφεδρο-εθνοφύλακα της Ελλάδας». Τα δημοσιεύματα δεν περιορίστηκαν μόνο σε τέτοια ιστολόγια, πολύ γρήγορα επεκτάθηκαν και σε ειδησεογραφικές σελίδες. Έτσι διαβάζουμε για τον έφεδρο Εθνοφύλακα Παναγιώτη Μπαντέμη, ο οποίος «έχει συμμετάσχει με την ομάδα Δούρειος Ίππος της Δράμας καθώς και με το Τάγμα Εθνοφυλακής της περιοχής στις περισσότερες ασκήσεις που έχουν γίνει» και ανάμεσα σε αυτές και στην αποκαλούμενη «Πανελλήνια Άσκηση Εφέδρων Μακεδονομάχος 2018».
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ ότι, σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, είναι «έφεδρος Λοχίας Καταδρομών και άριστος ελεύθερος σκοπευτής» και ότι έχει «τιμηθεί αρκετές φορές για την πολυετή του προσφορά», ότι έχει «μιλήσει και στην εκπομπή “με Αρετή και Τόλμη”», αλλά και ότι έχει «φωτογραφηθεί τόσο με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, καθώς και με τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας», δημοσιεύοντας και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.
Ο Παναγιώτης Μπαντέμης, όμως, είναι ο πρώην πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Δράμα και έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 14 ετών και 10 μηνών ως επικεφαλής της επίθεσης σε βάρος δύο γυναικών από τη Βόρεια Ήπειρο στο Μεταξουργείο το 2011. Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 16.06.2015 και το Γ’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τον Μπαντέμη και τους άλλους δύο κατηγορουμένους, τον Alexander Steven James (ερήμην) και τον Γεώργιο Φουρνάρο, για ληστεία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ αναγνώρισε και το ρατσιστικό κίνητρο των δραστών.
Και ενώ το δικαστήριο απέρριψε τον ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, οι Μπαντέμης και Φουρνάρος κατάφεραν αργότερα να εξασφαλίσουν την αναστολή της ποινής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Έκτοτε οι δύο κατηγορούμενοι ζητούν αλλεπάλληλες αναβολές και τις πετυχαίνουν.
Η επόμενη δικάσιμος για την υπόθεση αυτή έχει προσδιοριστεί για τις 25 Μαΐου 2018. Είναι προφανές ότι τα δημοσιεύματα αυτά λίγες εβδομάδες πριν έχουν ως στόχο την εξύμνηση του συγκεκριμένου κατηγορουμένου ώστε να χρησιμοποιηθούν στη υπεράσπισή του στην επικείμενη δίκη.
Είναι όμως εξαιρετικά ανησυχητικό ότι ακόμα και μετά την καταδίκη του ο Παναγιώτης Μπαντέμης συνεχίζει να συμμετέχει στο Τάγμα Εθνοφυλακής Δράμας και να εξοπλίζεται με πολεμοφόδια από τον ελληνικό στρατό, ενώ φωτογραφίζεται με στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Αληθεύει ότι ο Παναγιώτης Μπαντέμης μετέχει στο Τάγμα Εθνοφυλακής Δράμας;
Αν αληθεύει, πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό εφόσον έχει πρωτόδικη καταδίκη;
Ποιοι άλλοι μετέχουν στο ΤΕ Δράμας;
Έγινε και, αν ναι, πότε η άσκηση «Πανελλήνια Άσκηση Εφέδρων Μακεδονομάχος 2018»;
Υπάρχει συγκρότηση εθελοντικών Ταγμάτων Εθνοφυλακής;
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Καραγιαννίδης Χρήστος
Βράντζα Παναγιώτα
Γιαννακίδης Ευστάθιος
Δουζίνας Κωνσταντίνος
Δρίτσας Θεόδωρος
Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
Θεωνάς Ιωάννης
Ιγγλέζη Αικατερίνη
Καββαδία Ιωαννέτα (Αννέτα)
Καρακώστα Ευαγγελία (Εύη)
Κυρίτσης Γεώργιος
Μανιός Νικόλαος
Μορφίδης Κωνσταντίνος
Μπαλαούρας Γεράσιμος (Μάκης)
Πάλλης Γεώργιος
Σταματάκη Ελένη
Ψυχογιός Γεώργιος».


Ούτση Κούτρα Χρύσα: Ας κοιτάξουν πρώτα αυτοί με ποιους φωτογραφίζονται!
Σκληρή ήταν η απάντηση της Χρύσας Ούτση στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζειμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη κατά του Πάνου Καμμένου:
«Ο Ζειμπεκ Χουσειν και ο Ευστάθιος Γιαννακίδης του Σύριζα Ξάνθης τουλάχιστον ...δεν είναι σε θέση να ρίχνουν λάσπη στον ΥΕΘΑ #Πανο_Καμμένο ας κοιτάξουν πρώτα αυτοί με ποιους φωτογραφιζονται!» σχολίασε το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ στο fib ενώ η Νατάσα Νταλάκι σχολίασε επίσης με νόημα, «Εδώ όλοι οι αριστεροί χθες και σήμερα υποκλίσεις στον πριγκηπα της Αγγλίας έκαναν αυτό τους πείραξε ?»

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ  Η ΧΡΥΣΑ ΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΉ» ΤΟΥ XANTHI CHANNEL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Μιλώντας χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel η Χρύσα Ούτση πέταξε το γάντι στους δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη, αναφέροντας τα παρακάτω:
«Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σε επίπεδο αρχηγών, δεν είναι σε επίπεδο στελεχών.
Εγώ θέλω να πω στους συμπατριώτες μου και βουλευτές, εμείς σεβόμαστε την έντιμη συνεργασία που έχουν κάνει αυτοί οι δύο μαζί μας (σ.σ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκη και Στάθης Γιαννακίδης), από κει και πέρα, έχουμε την δική μας ιδεολογία τις δικές μας θέσεις αυτά είναι ξεκάθαρα και γνωστά στον κόσμο. Εγώ θέλω να πω στους συμπατριώτες μου και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Ζειμπέκ και κ.Γιαννακίδη ότι αν θέλουν να χτυπήσουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας τους και την Εθνοφυλακή, να τον χτυπάνε αντρίκεια. Όχι με φωτογραφίες.
Μόνο απο την ερώτηση που διάβασα έτσι όπως την διάβασα και το άρθρο που πρώτα είχε βγει στο ΕΣΥΝ (Εφημερίδα Συντακτών)….καταρχήν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν σε μία άσκηση και φωτογραφήθηκε  με έναν Εθνοφύλακα. Λοιπόν, διαβάζουμε από την εφημερίδα και τους ίδιους ότι αυτός ο άνθρωπος έχει καταδικαστεί Πρωτόδικα. Ο Πάνος Καμμένος φωτογραφήθηκε με ένα Εθνοφύλακα, οι Εθνοφύλακες έχουν καθαρά ποινικά μητρώα, προφανώς αν αυτός ο άνθρωπος έχει καταδικαστεί κι απ ότι διαβάζουμε η δεύτερη δίκη είναι 25 Μαΐου, δεν έχει ενημερωθεί το ποινικό του μητρώο. Αυτοί οι Βουλευτές που είμαστε στην ίδια την Κυβέρνηση γιατί δεν πήγαν στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας τους, να του πουν «Ξέρεις τι, εσύ έχεις βγει φωτογραφία μ αυτόν τον άνθρωπο, πρόσεχε γιατί μπορεί να σε χρησιμοποιεί ενδεχομένως...γιατί έχει και δεύτερο δικαστήριο;;;» Θέλησαν όμως να βγάλουνε στα μανταλάκια μία φωτογραφία και να κάνουν μία ερώτηση και για μένα δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος.  Δημιουργούν πρόβλημα στον ίδιο τους τον εαυτό, διότι ήδη τους απάντησα….διότι αν θεωρούν μεμπτό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να βγαίνει φωτογραφία με έναν Εθνοφύλακα ο οποίος δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το ποινικό του μητρώο, αυτοί πως δέχονται να βγαίνουν φωτογραφίες με ανθρώπους που κι αυτοί έχουν καταδικαστεί όπως ο Αχμέτ Μετέ που είπε «Καλά έκανε ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους»
Δηλαδή ο ναζισμός και ο φασισμός έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά;;; Όχι, δεν είναι έτσι.
Κοιτάξτε να δείτε, αν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση της δικαιοσύνης, υπάρχουν νόμοι στην Εθνοφυλακή που εννοείται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα είναι μέσα. Εγώ θέλω να κάνω μία άλλη ερώτηση, γιατί κι αυτοί ερώτηση κάνουνε, αν ο Πάνος Καμμένος ερχόταν στην περιοχή που την Δευτέρα θα είναι στην Κομοτηνή, και έβγαινε φωτογραφία με τον Αχμέτ Μετέ θα έκαναν ερώτηση;;;
Θα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε υποκριτές κι όταν μας ενοχλεί κάποιος ή μας ενοχλεί ένα θεσμικό όργανο όπως είναι η Εθνοφυλακή να τα λέμε τα πράγματα στα ίσια και να μη χρησιμοποιούμε φωτογραφίες και να βγάζουμε σενάρια και να κολλάμε ταμπέλες. Η Εθνοφυλακή είναι η ραχοκοκαλιά τους στρατεύματος. Όπως αυτοί κάνουνε την ερώτηση στον Υπουργό, σίγουρα θα τους απαντήσει ο Υπουργός, γιατί η ερώτηση είναι μπερδεμένη, μας έχει μπερδέψει πολλά θέματα θέτουν μέσα, θέλουμε και εμείς επειδή είναι Βουλευτές να μας απαντήσουν ποιο είναι το θέμα τους με την Εθνοφυλακή.
Εγώ έχω μεγάλο σεβασμό για την Εθνοφυλακή γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν υπηρετήσει την πατρίδα τους και όταν τους ξανά κάλεσε η πατρίδα τους αφιερώνουν προσωπικό χρόνο και μέρες από την οικογένεια τους και από την δουλειά τους να κάνουν εθελοντικά, να προετοιμαστούνε και να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο. Οφείλουμε να τους σεβόμαστε και να μην βάζουμε ταμπέλες για ένα θεσμό. Σίγουρα σε κάθε θεσμό υπάρχουν μέσα και κάποια ακραία στοιχεία, αυτά τα ακραία στοιχεία όμως όταν σεβόμαστε τον θεσμό, τον προστατεύουμε και δεν τον λοιδορούμε και δεν βάζουμε ταμπέλες. Αυτή είναι η δική μου άποψη».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »