Σάββατο, Μαΐου 05, 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οι πρώτες πτήσεις από το Βέλγιο στην Καβάλα με τουρίστες και στη Ξάνθη, με πρωτοβουλία Z’ Palace-Μ. Αμοιρίδη

Στην αρχή (Τετάρτη πρωί) ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης μας είπε ότι θα έχει τα πρώτα αποτελέσματα από τον καθηγητή κ.Ραψομανίκη την Πέμπτη το μεσημέρι. Μετά (την Πέμπτη) μας είπε θα έχει τα αποτελέσματα απόγευμα Παρασκευής και τελικά θα μας τα πούν όλα, σήμερα Σάββατο πρωί….Πως να μην ανησυχείς;
ΑΛΕΚΤΩΡ


*Αποκλειστικό. Την Παρασκευή (4/5/2018), ήρθε η πρώτη πτήση στην Καβάλα από τις Βρυξέλες με την TUI fly. Για πρώτη φορά έγινε αυτή η σύνδεση με την Καβαλα η οποία είχε επιδιωχθεί και συμφωνηθεί από τον πρώην θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη.
….

*Οργανώθηκε λοιπόν υποδοχή από τους εκπροσώπους της TUI  και με συνδρομή και παρουσία της ξενοδοχειακής μονάδας Ζ’ Palace, η οποία προσέφερε  το λεύκωμα της Ξάνθης και καταπληκτικά κεράσματα με Θρακιώτικα αλλαντικά και τυροκομικά συνοδευόμενα από κρασί που το Ζ’ Palace πάντα έχει επιλέξει για τους πελάτες του. Είναι προσπάθεια που αποσκοπεί  να υπάρξει συνεργασία στο άμεσο μέλλον ώστε από το 2019 να ενταχθεί το ξενοδοχείο στο επίσημο πρόγραμμα της TUI φέρνοντας και Βέλγος τουρίστες στη Ξάνθη!!!
…..

*Η TUI να θυμίσουμε ότι οργανώνει ημερήσιες εκδρομές στη Ξάνθη για Βρετανούς Γερμανούς και Βελγους πλέον και φιλοδοξία είναι μέσα από συνεργασίες με μονάδες όπως το Z’ Palace από το 2019 να υπάρξουν και διανυκτερεύσεις αυτών στη Ξάνθη!!!

*Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 20:00 μ.μ. με το εξής μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ: Υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας- Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ ( Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι ) – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α. – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη , ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ»
Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα , λόγω της λήξης της διαβούλευσης του ΥΠΕΣ για το παραπάνω θέμα.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ
…..

*Ματ του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Φώτη Καραλίδη, στους Μέτιο και Πρόεδρο (Π.Σ) Ελένη Δημούδη, αφού ζητάει ο ίδιος στην επόμενη συνεδρίαση να συζητηθεί η έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους Έλληνες στρατιώτες!!!
Σε αναμονή λοιπόν και ιδού τι αναφέρει η ερώτηση-αίτηση του επικεφαλής της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ:          
ΠΡΟΣ
α. Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ
β. Πρόεδρο Περιφερειακού  Συμβουλίου
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ:
«Έκδοσης  ψηφίσματος συμπαράστασης  στους δύο Έλληνες  στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης  στην  Τουρκία  »
Η παράταξή μας προτείνει στην 7η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαΐου και μετά το πέρας της συζήτησης και έκφρασης απόψεων επί του Σχεδίου Νόμου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι, να τεθεί προς έγκριση η έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης στην  Τουρκία 
Για την
Κοινωνική Συμμαχία
Ο Επικεφαλής
Καραλίδης Φώτιος
-Για να δούμε η κυρία  Δημούδη τι θα κάνει αυτήν τη φορά; Και σε ποιους θα επιρρίψει τις προηγούμενες ευθύνες της;
……

*Με ενημερωτική εκδήλωση (18.00) και συναυλία από το μουσικό σχήμα "Κακό συναπάντημα" διοργανώνεται την Παρασκευή 11 Μαΐου στα προκατ του Δ.Π.Θ. η 1η Γιορτή Κάνναβης - Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο παραγωγός-μεταποιητής βιομηχανικής κάνναβης Βαγγέλης Ματράκας, η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαρία Ματράκα και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών Υπέρ της Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης Κωνσταντίνος Σύρος. Υποστηρικτές της γιορτής είναι οι Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος "Αντίκας", Πολιτιστικός Σύλλογος "Neolai®a", στέκι "Kardelen", ΚοινΣΕπ "North Hellenic Agrocannabis", KοινΣΕπ "Canncurecollective", "Sputnik magazine", "Kannevia" – Industrial hemp products, Ασθενείς Υπέρ της Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »