Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Για τις 22 Φεβρουαρίου 2019 αναβλήθηκε η δίκη του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με τον εκδότη του «Μ» για τα γεγονότα στη κηδεία του στρατιώτη στη Γλαύκη

Τέτοια «μάζωξη» χθες τόσο των Συριζαίων όσο και  των Προξενικών στο δικαστήριο για την δίκη του βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με τον εκδότη του «Μαχητή» Πάνο Παπαδόπουλο για τα γεγονότα της Γλαύκης….Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Φεβρουαρίου 2019 οπότε τα…καλύτερα έπονται για τότε!
ΑΛΕΚΤΩΡ*Ενώ σε άλλη δίκη (σ.σ. Νομίζω σε αυτήν με τον Ντεντέ), ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζειμπέκ εμφανίστηκε με δικηγόρο τον κύριο Θανάση Ξυνίδη, στη χθεσινή δίκη με τον εκδότη του «Μαχητή» Πάνο Παπαδόπουλο εμφανίστηκε με δικηγόρο τον Κώστα Γούναρη.
Ο οποίος αν δεν κάνω λάθος ανήκει στη ΔΗΜΑΡ του Θεοχαρόπουλου αλλά η σύζυγός του στο ΣΥΡΙΖΑ ή κάπως έτσι;
-Μα ούτως ή άλλως πρόκειται για «συντροφικά» κόμματα που μπορεί  μετά την μεταγραφή Κουβέλη να ξαναβρούν τα βήματά τους…Ποτέ μην πεις ποτέ!
-Τελικά η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας του δικηγόρου του Π. Παπαδόπουλου για τις 22 Φεβρουαρίου 2019.
-Και αναμένεται από τώρα με μεγάλο ενδιαφέρον…και από το Τουρκικό Προξενείο!
……

*Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που πήρα από το Επιμελητήριο Ξάνθης, «την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:30 επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ξάνθης ο Γραμματέας Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Υπουργός και Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, κ. Φίλιππος Σαχινίδης. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης καθώς και η Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης κα Τσιακίρογλου Μαρία, ενημέρωσαν τον κ. Σαχινίδη για τα προβλήματα, τις θέσεις και τις προοπτικές του «επιχειρείν» του Ν. Ξάνθης. Διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος καθώς ο κ. Σαχινίδης μας ενημέρωσε για τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής».
…….

*Την προεκλογική του καμπάνια ξεκίνησε ο υποψήφιος βουλευτής πρώην του ΠΑΣΟΚ και νυν της Ν.Δ Δημήτρης Σαλτούρος;
Χθες πάντως για τις πολιτικές εξελίξεις μιλούσε στον γνωστό «Πρόεδρο» απέναντι από τα δικαστήρια με τον Κώστα Κανάτα, στην υποστήριξη προφανώς του οποίου ποντάρει πολλά…!
-Να τον συγχαρώ πάντως τον Δημήτρη, γιατί παρά την γενική αποδοκιμασία που συναντάει στο πρόσωπό τους από τους Νεοδημοκράτες, τίποτα δεν τον πτοεί και ήδη ξεκίνησε προς άγραν ψήφων…!
(σ.σ. Αλήθεια, ο πατέρας του Παναγιώτης Σαλτούρος τον στηρίζει μετά το…σλάλομ που έκανε από το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου; )
….

*Από την μια μεριά ο ένας κι από την άλλη ο άλλος, κάθονταν χθες στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο…
-Κι άντε ο Φανουράκης απουσίαζε για να τους…ενώσει! Γιατί δεν φώναξαν τους καταλληλότερους; Δηλαδή τον Πασχάλη Λύρατζη ή τον Φώτη Καραλίδη;
…..

*Μπορεί ο κύριος Μέτιος να κλείνει από τώρα το «μάτι» στη Φώφη Γεννηματά, επίσημη όμως ανακοίνωση η ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ έσπευσε να του κλείσει την Τετάρτη την πόρτα, εν όψει των Περιφερειακών εκλογών 2019 και εφόσον βέβαια η Ν.Δ. του δώσει το χρίσμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη, διότι πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό…
Ο ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας ΑΜΘ μιλάει για ευρύτατες προοδευτικές συνεργασίες, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται σε κάποιο όνομα..
….

*Ιδού και η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ_Θ
Η Γραμματεία της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ_Θ συνεδρίασε την Τετάρτη 6/6/2018 με θέμα τις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜ_Θ.
Εκτιμά πως στο  Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κομοτηνής, με τη μεγάλη συμμετοχή φορέων και πολιτών, τον πλούσιο διάλογο που αναπτύχθηκε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό, αναδείχτηκαν οι μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφέρειάς μας. Δεσμεύσεις δε της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού ήδη υλοποιούνται.
Υπογραμμίζει την  ανάγκη για ανάδειξη μιας νέας Περιφερειακής Αρχής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, η οποία θα διοικήσει με σχέδιο, στόχους, αποτελεσματικότητα και με την πολιτική βούληση και ικανότητα να αντιστοιχηθεί με τις προσπάθειες της κυβέρνησης για παραγωγική ανασυγκρότηση και δίκαιη ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜ_Θ.
Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜ_Θ θα πρωτοστατήσουν στη συγκρότηση ενός πλατιού, ενωτικού, προοδευτικού μετώπου ισότιμης συνεργασίας για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειάς μας στη νέα εποχή που ανοίγεται με το τέλος των μνημονίων και την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »