Τρίτη, Ιουνίου 05, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Το μυστήριο της Μαρίας από την Ξάνθη στο «Φως στο Τούνελ


Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου ετοιμάζεται από τώρα για τις δημοτικές εκλογές του 2019. Αυτό φαίνεται κι από την αντικατάσταση του μειονοτικού του αντιδήμαρχου Τοπείρου Χαλήτ Ογλού Μουμίν, καθώς στη θέση του τοποθετήθηκε ο κουμπάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, κ.Χουσείν Ογλού Σουνάη του Χουσείν! Τυχαίο; Δεν νομίζω…..
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Το αστρονομικό ποσό των 4.720.041.30  εκατ. ευρώ κέρδισε με δελτίο των 3 ευρώ ένας Ξανθιώτης υπερτυχερός, μετά την κυριακάτικη κλήρωση του τζόκερ
Μάλιστα το τυχερό δελτίο, αξίας παίχτηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Μ. Φανουράκη-Ευθυμιόπουλου και σία  Lucky Center της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης.
…..
*Ο μεγάλος τυχερός προς το παρόν «αναζητείται» αφού δεν βρέθηκε ακόμη και πιθανόν θα έχει πάθει και…σοκ από το υψηλό ποσόν.
Υπενθυμίζουμε τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018 που ήταν οι εξής:
11, 15, 23, 25, 31 και τζόκερ ο αριθμός 14.
…..

*Το ακριβές ποσόν που θα πάρει ο δικαιούχος είναι 3.776.000 ευρώ, καθώς οι κρατήσεις αγγίζουν το ποσόν των 944.00 ευρώ, ενώ ήδη έχει εμφανιστεί εκπρόσωπος του τυχερού παίχτη για να πάρει το ποσόν όπως μας είπε ο Μανώλης Φανουράκης!
….

*Μεγάλη επιτυχία για το Xanthi channel η συμφωνία που έκανε και έκλεισε με τον δημιουργό και παρουσιαστή της εκπομπής, «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» Βασίλη Αδαμίδη, ίσως η καλύτερη εκπομπή μαγειρέματος στην Περιφερειακή τηλεόραση.
Μάλιστα ο Βασίλης έστειλε από τώρα και δυο από τα νέα γυρίσματα της εκπομπής, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει στη Ξάνθη μέσα στις γιορτές Π. Πόλης 2018, φιλοξενούμενος του καναλιού.
Ιδού και η μακέτα της εκπομπής από τον ίδιο…! 
…..

*Το μυστήριο της Μαρίας από την Ξάνθη στο «Φως στο Τούνελ» από την γνωστή δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη.
Ένα γρίφο για δυνατούς λύτες ερεύνησε το «Τούνελ», με πρωταγωνίστρια μια όμορφη μητέρα.
….
*Κανείς δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε όταν το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου η Μαρία Χαλιαμακίδου 55 χρόνων,  έφυγε ξαφνικά από το νοσοκομείο της Ξάνθης όπου εργαζόταν. Στους συνάδελφους της έκανε εντύπωση το γεγονός πως πριν φύγει,  κοίταγε επίμονα το ρολόι της, σαν να βιαζόταν να βρεθεί σε ραντεβού.
Τέσσερις μέρες αργότερα την Καθαρά Δευτέρα, η τραγική είδηση έφτασε στους γιους της που την αναζητούσαν με αγωνία.
Η άτυχη γυναίκα ήταν πνιγμένη στην παραλία των Αβδήρων κάτω από το παρεκκλήσι του Άη-Γιάννη. Το μπουφάν της βρέθηκε πεταμένο σε αντίθετη κατεύθυνση, όπως και τα κλειδιά της…

*Σημαντικές μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή ανέφεραν πως τον τελευταίο καιρό πριν χαθεί,  ένα άτομο την πίεζε στο Facebook να βρεθούν, αλλά εκείνη δεν ανταποκρινόταν. Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε μαζί του και τη διαβεβαίωσε πως δεν γνώριζε λεπτομέρειες για το θάνατο της και πως είχε σταματήσει κάθε επαφή, μετά την άρνηση της.
…..
*Άλλη ιδιαίτερη πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή και διασταύρωσε ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέφερε πως η Μαρία είχε οικονομικά μπερδέματα με τον πρώην σύντροφο της. Ο έμπειρος αξιωματικός τόνισε πως η πληροφορία αυτή πρέπει να ερευνηθεί γιατί μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.
«Έψαχνε για όπλο γιατί κάτι φοβόταν…»
«Όποιος γνωρίζει κάτι να το πει να ησυχάσει η ψυχή της και τα παιδιά της που είναι τόσο αναστατωμένα…».
Μ’ αυτά τα λόγια στενή φίλη της Μαρίας που μίλησε στο «Τούνελ», απηύθυνε έκκληση σε όποιον ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην αδικοχαμένη μητέρα,  να μιλήσει.
….
*Η προσωπική μου άποψη…Εξακολουθούν και υπάρχουν πράγματι πολλοί «γρίφοι» ανεξιχνίαστοι…που πρέπει κάποια στιγμή να εξιχνιαστούν!
….
*Από την ΧΧV TΘT  ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 08 Ιουν 18 και ώρα
10:00 στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ∆Η», που εδρεύει  στο  Πετροχώρι  Ξάνθης,  θα  πραγµατοποιηθεί  η  τελετή  ορκωµοσίας  της  2018  Γ΄  ΕΣΣΟ.
Στην τελετή έχουν προσκληθεί οι θρησκευτικές, πολιτικές και λοιπές αρχές 
της πόλης της Ξάνθης καθώς επίσης και τα ΜΜΕ.
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ παρακαλούνται όπως δηλώσουν την παρουσία
τους  έως  την  06  14:00  Ιουν  18  για  τη  ρύθµιση  των  λεπτοµερειών  στο  Γραφείο
Τύπου της Ταξιαρχίας, στον Επχο Παύλο ∆αϊλίδη στο τηλέφωνο 25410-36402 ή
25410-36413.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »