Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Η επίθεση της Σάσας Κιόρπε, κατά του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπη Ευστρατίου


Σύσσωμοι και πολλοί Δήμαρχοι από την Θράκη μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με δημοτικούς του συμβούλους, βρέθηκαν χθες στο συλλαλητήριο της Καβάλας για την Μακεδονία, όπως και πολλά μέλη συλλόγων της Ξάνθης.
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε μέσα από το fb η εκπαιδευτικός Σάσα Κιόρπε, αποσπασμένη στο γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη, κατά του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπη Ευστρατίου.
……

*Συγκεκριμένα η κ.Σάσα Κιόρπε με αφορμή σχόλια και ανάρτηση του Μπάμπη Ευστρατίου, σχολίασε τα παρακάτω:
«Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, στην οποία δίνουμε τον οβολό μας, μηνιαίως και ετησίως, καλεί σε συλλαλητήριο και αποκαλεί " πουσταριά", αυτούς που θα πάνε σε συλλαλητήριο, διαφορετικής ιδεολογίας από τη δική του. Να παραιτηθείτε κύριε. Δεν είστε άξιος να μας εκπροσωπείτε με τέτοιο στόμα. Είστε ακραίος, διχαστικός και επικίνδυνος. Δεν είναι επιχειρηματολογία αυτή και είστε και ανιστόρητος. Με προσβάλλετε ως δημόσιο υπάλληλο, μου προκαλείτε μεγάλη ντροπή με τη φρασεολογία σας. Δεν σου χρηματοδοτώ άλλο ταξίδι, πατριώτη!»

*Τι ήταν αυτό που προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση της Σάσας και γενικότερα του XanthiLeft, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης;
Μα η αφίσα που βλέπετε…
-Μάλιστα η Νομαρχιακή έδωσε και στο Ράδιο ΚΟΚΚΙΝΟ Καβάλας σχετική ανταπόκριση καταγγέλλοντας τον Μπάμπη Ευστρατίου, ενώ όπως μας είπε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ εκπαιδευτικός, κατά πάσα πιθανότητα θα καταθέσουν και μομφή στο πρόσωπό του, στην επόμενη συνεδρίαση της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης…
…….

*Αφήνει σε δεύτερη φάση την εκλογή του αρχηγού ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ (Κοινωνία Δημοτών) και σε σχόλιό του στο fb αναφέρει παρακάτω:
«Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποδείξουν οι παρατάξεις πως η απλή αναλογική μπορεί να λειτουργήσει στην πράξη και πριν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές: να συναντηθούν και να αποδείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την πόλη συμφωνουντες ως μία και ενιαία αντιπολιτευση πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα στόχων και δράσεων για την Ξάνθη του αύριο. Μία ενιαια παράταξη η οποία θα ανατρέψει το υπάρχον 40ετες σύστημα. Ο επικεφαλής θα επιλεγεί εκ των υστέρων και θα πρέπει να χαίρει καθολικής εκτιμησης ώστε να αναλάβει να υλοποιήσει το πρόγραμμα. Βάλτε στην άκρη λοιπόν τα προσωπικά σας και αποδείξτε στην πράξη το ενδιαφέρον σας για την πόλη! Κόμματα και παρατάξεις και ατομικά ενδιαφερόμενοι ιδού πεδίον δόξης λαμπρό...»
….

*Σχολιάζει στο fb ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης κάνοντας selfie στο…τραπέζι τους:
Η συζήτηση με τον Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης πάντα έχει ενδιαφέρον!
-Ναι αλλά τους Θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, ο Μέτιος τους ορίζει κύριε Αμοιρίδη…Όχι ο Ζαγναφέρης!
….

*Από τώρα κάποιοι ξεκίνησαν την προεκλογική τους καμπάνια, αναγγέλλοντας μάλιστα και την κάθοδό τους στις  επόμενες Εθνικές εκλογές…
Σε ποιόν αναφέρομαι; Μα στον Γιάννη Μπαρούτη που κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα του Καρατζαφέρη, δηλαδή το ΛΑΟΣ σχολιάζοντας τα παρακάτω:
John Barow – Hiotis: ΚΑΙ ΒΕΒΕΑ ΟΠΟΣ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
-Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, διατηρώ την ορθογραφία του κειμένου, μην παρεξηγηθεί ο υποψήφιος βουλευτής του κυρίου Καρατζαφέρη…
….

*Ποιος είπε ότι ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος είναι κολλητός μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…
Εδώ μας προκύπτει ξαφνικά κολλητός και της…Φώτης Γεννηματά και σχολιάζει στο fb τα παρακάτω:
«Συνάντηση είχαμε σήμερα (5/6/2018) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για τις αλλαγές στο νομικό πλαίσιο που διέπει την Αυτοδιοίκηση.
Κατά τις συζητήσεις που είχαμε διαπιστώσαμε από κοινού ότι οι προτάσεις τις κυβέρνησης δεν αντιμετωπίζουν τα ουσιαστικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης. Αντιθέτως, αν εφαρμοστούν, θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσουν».
-Κυρία Γεννηματά, μήπως δώσατε…χρίσμα κι εσείς στον κύριο Μέτιο και απλά δεν το…καταλάβατε; Ή δεν προσέξατε όταν σας φωτογράφισαν;
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »