Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2018

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Δήμαρχος Ξάνθης για το υπόγειο πάρκινγκ


Πολλοί αυτοδιοικητικοί χθες στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης για την δίκη του νυν Δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη (μάρτυρας κατηγορίας) με τον πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου το 2013. Το τέλος βέβαια βρήκε πανηγυρίζοντας τον κύριο Τσολακίδη που αθωώθηκε πανηγυρικά….
ΑΛΕΚΤΩΡ


*«Τζάμπα» επί μήνες κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, τόσο της αντιπολίτευσης όσο και της συμπολίτευσης, διέδιδαν για τον Δήμαρχο Ξάνθης ότι παραπέμπεται για…κακούργημα για το θέμα του δημοτικού πάρκινγκ κλπ
Και λέω τζάμπα, γιατί οι κύριοι αυτοί με αυτά που έλεγαν στα γνωστά καφέ απέναντι από τα δικαστήρια, άφηναν να εννοηθεί ότι δεν θα είναι καν υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές!!!
-Λογαριάζοντας φυσικά χωρίς τον…ξενοδόχο!
Αφού με βούλευμα το Δικαστικό συμβούλιο, τον απήλλαξε από όλες τις ευθύνες για τις οποίες τον κατηγορούσαν!!!
Οπότε έτσι δικαιολογείται και η στεναχώρια κάποιων! Περαστικά τους!
…..
*Σημειώνω επίσης ότι την ίδια υπόθεση απαλλάσσονται τόσο ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μανώλης Τσέπελης που κατηγορούνταν για ψευδή βεβαίωση αλλά και ο μηχανικός του Δήμου Ξάνθης Μελέτης Τερζόγλου.
..........

*Και η ΕΛΜΕ Ξάνθης που ανήκει στο  ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Η Πρόεδρός του ήταν υποψήφια βουλευτής) πήρε τη σκυτάλη κατά του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπη Ευστρατίου για το γνωστό σχόλιό του στο fb Ιδού τι αναφέρει στη χθεσινή ανακοίνωσή της:
«Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης καταδικάζει το υβριστικό και ομοφοβικό σχόλιο του προέδρου του  Ν.Τ.  ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε δημόσιο μέσο δικτύωσης.
Η το λιγότερο απρεπής και καταφανώς ρατσιστική θέση του, όχι μόνο δεν αρμόζει σε δημόσιο, αιρετό πρόσωπο, αλλά και προσβάλλει τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί, αποκαλύπτοντας ένα αγοραίο ήθος που δε συνάδει με τις δημοκρατικές αρχές ενός συνδικάτου.
Οι φραστικές αυτές εκτροπές, που χαρακτηρίζουν όλο και περισσότερο το δημόσιο και πολιτικό λόγο, δεν μπορεί να αποσιωπώνται χωρίς συνέπειες. Ζητούμε από τον πρόεδρο του  Ν.Τ.  ΑΔΕΔΥ Ξάνθης να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και θέτουμε τη Γραμματεία του Ν.Τ. προ των ευθυνών της ως προς την εκπροσώπησή της από το συγκεκριμένο «πρόσωπο».
Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ
Η Πρόεδρος
Λουκοπούλου Μαρία              
Η Γραμματέας
Δαμιανάκη Ευαγγελία»
…….

*Το περίεργο της υπόθεσης; Έχω καιρό να δω στο fb σχόλιο του Μπάμπη Ευστρατίου και κάτι μου λέει ότι τον «μπλόκαραν» μετά από καταγγελία που του έγινε…
Αλήθεια ή ψέματα, ο ίδιος ξέρει..
…..

*Δυστυχώς ο Στρατηγός του Δ’ Σώματος Στρατού Γεώργιος Καμπάς, συνεχίζει  την ίδια τακτική και κάνει διαχωρισμό στα ΜΜΕ, αφού ο φωτογράφος του Δ’ Σώματος Στρατού συνεχίζει και στέλνει φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις, μόνο σε συγκεκριμένο ΜΜΕ…!
Για να δούμε, μέχρι πότε όμως θα συνεχιστεί αυτό…
…….

*Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Η διγλωσσία και η ανικανότητα της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε ό,τι αφορά τα διόδια.Από το “Δεν Πληρώνω” ως αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ως κυβέρνηση -εν μια νυκτί- στην αύξηση των διοδίων της Εγνατίας από 66% εώς και 150%, όπως συμβαίνει στο σταθμό των Μαλγάρων, όπου το τίμημα από 1,20 ευρώ θα εκτιναχθεί στα 3 ευρώ. Από το “όλοι να διέρχονται ελεύθερα” υπερδιπλασίασε τις τιμές  στους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας.
 Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής, είναι ένας οδηγός που διανύει τη διαδρομή Πτολεμαΐδα – Χρυσούπολη, να καταβάλλει στο εξής 15,51 ευρώ από 8,40 που πλήρωνε μέχρι σήμερα. Κι όλα αυτά, σε έναν αυτοκινητόδρομο που είναι ήδη κατασκευασμένος από ευρωπαϊκούς κι εθνικούς πόρους κι όχι από ιδιώτες. Έναν αυτοκινητόδρομο, του οποίου η κυβέρνηση αυξάνει τα διόδια σε τέτοιο βαθμό που θα δικαιολογούνταν μόνο αν χρηματοδοτούνταν η κατασκευή  του έργου από την αρχή. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δώρο στον υποψήφιο παραχωρησιούχο. Και δεν σταματά εκεί, αλλά του δίνει τη δυνατότητα να προβεί και σε νέες αυξήσεις των διοδίων μελλοντικά».
…….

*Συνεχίζονται η προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο και σε αυτό το πλαίσιο εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ 2 θέσεις για την Διεύθυνση Δασών Ξάνθης.
Το Δημόσιο συνεχίζει τις προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων μέσω του ΑΣΕΠ. Συνολικά οι νέες θέσεις είναι 1.596. Τρέχουν ήδη οι διαγωνισμοί για 625 θέσεις σε σωφρονιστικά ιδρύματα και το ΕΚΑΒ, ενώ ακόμη 944 θα προκηρυχθούν μέσα στον Ιούνιο.Ο ΔΕΔΔΗΕ αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη 158 μόνιμων υπαλλήλων. Οι ειδικότητες είναι: ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής – Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Αυτοματισμού, ΔΕ Ηλεκτρονικοί Δικτύων, Σταθμών και Υποσταθμών, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων.
Μέσα στον Ιούνιο, επίσης θα προκηρυχθούν και 524 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε Δήμους. Ουσιαστικά πρόκειται για τους Δήμους που δεν πρόλαβαν να στείλουν τα αιτήματά τους εντός των καθορισμένων ημερομηνιών.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »